Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, zase zakládám psí téma na e miminu
Pejskařky koukli byste mi na hafana a zkusili odhadnout, jak bude velikej??? Já bych totiž chtěla, aby nám jako omylem vyrostl trochu víc
Je to vořech, na fotkách mu jsou cca 3,5 měsíce a váží okolo 6 kilo. Ted ve 4 měsících už má asi 8 kilo.
Ježiši ten je nádhernej…trošku mi připomíná kavkazského pasteveckého psa, ale vzhledem k velikosti a váze to určitě nebude…jinak pro srovnání, moje fenka, která váží 45 kg jako dospělá vážila ve dvou měsících 11 kg, tak počítej že moc velkej nebude, tipuju tak 20 kg v dospělosti ![]()
@martina.se píše:
@Boudová větší pesmi přijde jak šmrncnutej ovčák
Taky mě to hned napadlo - předci nebo alespoň jeden z nich byl ovčák.
Když to vezmu podle váhy našich štěňat, tak ty měly v 8 týdnech cca 6kg a pejsi dorůstají v dospělosti cca 35kg, fenky okolo 27.. Víc říct nemůžu
![]()
@karfice píše:
Taky mě to hned napadlo - předci nebo alespoň jeden z nich byl ovčák.
hlavně, jak je zboku ![]()
On je krásnej a vypadá jako Leonberger kříženej s jezevčíkem
taky tam vidím trochu NO. Moc asi nevyroste no
Přítel totiž moc velkýho nechtěl a v útulku říkali, že bude malej, ale mě se zas tak malej nezdál
tak sem si říkala, že by mohl trošku vyrůst více.. Těch 20 kg by bylo ideální, tak snad se dočkám ![]()
No já jsem z něj trošku po*raná, tak ho furt mám potřebu řešit ![]()
Ahoj potrebovala bych taky radu:D mame 9 mesicni fenecku a nevime jak vyroste:D mela by byt labrador s wolthsterierem prosim pejskari a pejskarky o mensi radu
Mě to přijde jak dlouhosrstý jezevčík s ovčákem
, ale je moc krásný, štěnata jsou božská, ale jak to pak vyroste, tak je to někdy na zabití, jako ten náš ![]()
Příspěvek upraven 18.03.14 v 17:41
Ta podle mě už nevyroste nic
Jen trošičku zmohutní
ale expert nejsem.
@plavovláska v devíti měsících snad už je poznat, jestli vyroste spíš jako labrador, nebo jako velš ![]()
@Boudová tlapiska má docela pořádný, tak třeba povyroste, kolik si přeješ
a je fakt hezkoučkej ![]()
@kotaska91 oni spis typujou fouska
ale ten to stoprocetne neeni ma ted asi 13 kg v 9 mesicich ![]()
Vidím tam trošku leonbergra, trochu ovčáka
. Ale podle té váhy tipuji 20-25 kg, našich leoneberger měl v 8 týdnech 13 kg.