Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nečtu celou diskuzi, ale velikost psa v dospělosti lze odhadnou podle velikosti tlapek. ![]()
On má právě tlapky velký, ale ta p. z útulku říkala, že je má sice velký, ale má je postavený tak, že bude max střední… Uvidíme uvidíme ![]()
@Boudová tchýně má taky nějakého vořecha a teda je nejstarší ve městě, letos má 19 let, ale teda už chudák neslyší, nevidí, občas už má i mrtvici, ale Dr. říkal, že ho už tak nechají, že je ho na utracení škoda, když se dožil tak bravůrného věku
@kotaska91 píše:
@Boudová tchýně má taky nějakého vořecha a teda je nejstarší ve městě, letos má 19 let, ale teda už chudák neslyší, nevidí, občas už má i mrtvici, ale Dr. říkal, že ho už tak nechají, že je ho na utracení škoda, když se dožil tak bravůrného věku
@Boudová no ti kříženci se prej dožívají dýl, my máme jorkšíra a ti prej jen kolem 10 let ![]()
@Boudová nečtu další odpovědi, zkusím dočíst, dle uvedené váhy, typuji něco jako mám doma, v dospělosti cca 25kg, výška po kolena
@martina.se píše:
hlavně, jak je zboku
na fotce č. 2 si nemůžu pomoct, ale vidím dlouhosrstýho jezevčíka. To musela být párty. Ale je krásnej
![]()
Zakladatelko myslím, že úplně velkej nebude, tipla bych si střední, možná něco málo větší než bordeka. Ale bude mohutnej.
Maminka německej ovčák a tatínek záletnej sousedovic parchant ![]()
Ale štěně překrásný, určitě z něj bude hezkej pes.
@slavuska1 našich hrubosrstý jezevčík byl děsnej kanec. Bral všechno, co se hýbalo
Jednou si troufl i na dogu, která mu ale nedala, bo ji k němu nepustili. Žil u nich 3 dny před barákem (utekl mamce na procházce), nejedl, nespal, toužil. Pak jsme ho konečně našli a odvlekli domů. Ti lidi říkali, že ta doga taky chtěla a že kdyby je nechali, že by to jistě dopadlo ![]()
Já zrovna ty jezevčík tak nemusím
ale co se dá dělat vidim ho tam taky
a s dítěte mi taky nevyroste to co si budu představovat. Jinak ty jezevčíci fakt asi ojedou všechno, pač když jsem hledala po útulkách kříženci jezevčíků vedou ![]()