Co ze psa vyroste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
18.3.14 19:10
@Berousik píše:
@slavuska1 našich hrubosrstý jezevčík byl děsnej kanec. Bral všechno, co se hýbalo :roll: Jednou si troufl i na dogu, která mu ale nedala, bo ji k němu nepustili. Žil u nich 3 dny před barákem (utekl mamce na procházce), nejedl, nespal, toužil. Pak jsme ho konečně našli a odvlekli domů. Ti lidi říkali, že ta doga taky chtěla a že kdyby je nechali, že by to jistě dopadlo ;)

já si zpočátku představila psa na štafličkách, aby na tu fenu dosáhl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.3.14 19:42

Kdyz porobnam ty vahy tak rotvik ve dvou mesicich ma kolen 10 kol a v dospelosti cca 50…belgicak asi 6 kil a v dospelosti necelych 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.3.14 19:46

@careynka nojo ale velkej pes má velký tlapky. Myslím packy jako ty konce kde jsou polštářky ( :roll: dnes mi nějak nejde se vyjadřovat :lol: )
Tenhle má sice velký tlapky, ale celkově, souměrný, takový válečky. Z toho soudím, že nebude velikej, ale muhutnej - možná proto ta váha je už teď vyšší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.3.14 19:49
@Berousik píše:
@careynka nojo ale velkej pes má velký tlapky. Myslím packy jako ty konce kde jsou polštářky ( :roll: dnes mi nějak nejde se vyjadřovat :lol: )
Tenhle má sice velký tlapky, ale celkově, souměrný, takový válečky. Z toho soudím, že nebude velikej, ale muhutnej - možná proto ta váha je už teď vyšší :think:

Mne prave prijde ze velkej nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
18.3.14 19:49

@mayerka tak to vydržela dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.3.14 19:53
@careynka píše:
Mne prave prijde ze velkej nebude :)

jo tak to jsem nepochopila, tak to nám přijde stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.3.14 19:58

No já si taky myslím že bude mít tak těch 15, max 17, ale to už pro mě jsou větší psy :-) a takový se mi právě líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.3.14 20:00

Řekla bych, že bude vlčákovitého typu:) ale je teda kouzelnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.3.14 20:02
@terinka4444 píše:
Mně se chce napsat kráva :lol: [/citace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: blbej nadpis co??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
18.3.14 20:07

@Boudová Dle veterináře váha ve 3 měsících vynasobena třemi. Když to vezmu na našeho vorecha tak to sedí +- půl kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.3.14 20:26
@vrboska píše:
@Boudová Dle veterináře váha ve 3 měsících vynasobena třemi. Když to vezmu na našeho vorecha tak to sedí +- půl kila.

To jsem taky slyšela no, když já bohužel nevím kolik mu přesně je. Řekla bych že mu čtyři asi ještě nebudou. Uvidíme :) asi fakt takovej malej vlčáček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
18.3.14 21:13

@Boudová Jednoho takového 17 kiloveho ovčáka mám doma. Matka NO a otec neznámý vojín. A pes je to krásnej a hlavně má supr povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.3.14 13:24

Čím větší tlapy u štěněte, tím větší pes v dospělosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
19.3.14 13:26

Má celkem velké tlapky, tak myslím že to bude jednou hodně papat :) taky mi to příjde něco s ovčákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
19.3.14 13:29
Todle je zatim, takovej malej hyperaktivní hajzlík :-) pořád kouše a nevydrží bez pozornosti, ale takovou ochotu se učit, jsem u psa ještě neviděla :) Hodím foto až vyroste
@vrboska píše:
@Boudová Jednoho takového 17 kiloveho ovčáka mám doma. Matka NO a otec neznámý vojín. A pes je to krásnej a hlavně má supr povahu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný