Co ze psa vyroste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
18.3.14 17:44

@kotaska91

Já si myslím že jezevíčk, byl spíš jenom babička nebo tak něco, protože ty co maj rodiče jezevčíka, jsou strašně krátký a to on zase neni :-) Na zabití se snažim aby nebyl, chodím do psí školky a vychovávám.:-) Po mopsíkovi, je takovej rošťák příjemná změna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 17:45

Holky, vždycky z toho bude o chlup větší pes, nebo fena :mrgreen: víc se stát nemůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plavovláska
18.3.14 17:45

@Etcetera78 no hlavu ma labradora a srst po welš ae nejde mi do hlavy ze je tam mrnava… Preci jenom labrador je vyssina wels je o jeco jeste vetsi nez labrador

• Citovat
  • Upravit
11740
18.3.14 17:46

@plavovláska já myslela toho od @Boudová, ale něco jako vy jsme měli, byl to něm. ovčák s irským setrem, ale už si myslím, že víc neporoste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.3.14 17:47

Takovej 20 kilovej leon by byl ideální :-) ale jinak je to vlastně uplně jedno, já ho totiž miluju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.3.14 17:49

Já teda pejskař vůbec nejsem, přišla jsem se jen podívat, ale nedovedu si technicky představit křížení ovčáka a jezevčíka, to nad ani není možný ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11740
18.3.14 17:50

@slavuska1 já taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 17:52
@slavuska1 píše:
Já teda pejskař vůbec nejsem, přišla jsem se jen podívat, ale nedovedu si technicky představit křížení ovčáka a jezevčíka, to nad ani není možný ne 8o

my měli křížence jezevčíka s bernardýnem :nevim: jako máma jezevčice to odnesla, při porodu zemřela, ale štěňata byly úžasný.. byl to náš první hafík :mrgreen: tedy to štěně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.3.14 17:52
Vlčice si lehne a jezevčík se postaví na zadní, jde to krásně :-) už jsem takových viděla :-)
@slavuska1 píše:
Já teda pejskař vůbec nejsem, přišla jsem se jen podívat, ale nedovedu si technicky představit křížení ovčáka a jezevčíka, to nad ani není možný ne 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.3.14 17:53
A to by mě zajímalo, jak byl takovej jezevčík s bernardýnem velikej???
@martina.se píše:
my měli křížence jezevčíka s bernardýnem :nevim: jako máma jezevčice to odnesla, při porodu zemřela, ale štěňata byly úžasný.. byl to náš první hafík :mrgreen: tedy to štěně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.3.14 17:53
@martina.se píše:
my měli křížence jezevčíka s bernardýnem :nevim: jako máma jezevčice to odnesla, při porodu zemřela, ale štěňata byly úžasný.. byl to náš první hafík :mrgreen: tedy to štěně :mrgreen:

to si ten bernardýn musel kleknout na kolena u toho ne, nebo jak se k ní mohl dostat 8o asi byly na ní moc velký, škoda :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.3.14 17:54
@Boudová píše:
Vlčice si lehne a jezevčík se postaví na zadní, jde to krásně :-) už jsem takových viděla :-)

tak já asi podcenila pí inteligenci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.3.14 17:57
Spíš nadrženost, než inteligenci :lol:
@slavuska1 píše:
tak já asi podcenila pí inteligenci :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 17:58
@Boudová píše:
A to by mě zajímalo, jak byl takovej jezevčík s bernardýnem velikej???

no… měl tak cca 60 cm výšku.. ale beru to fakt bajoko. Jako tvarově byl fakt krásnej :mrgreen: a měli jsme ho od mých cca 10ti let :think:

@slavuska1 píše:
to si ten bernardýn musel kleknout na kolena u toho ne, nebo jak se k ní mohl dostat 8o asi byly na ní moc velký, škoda :|

hele, nevím, já jim u toho nesvítila. On to nikdo nevěřil, ale pak viděli fotky „rodičů“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.3.14 18:01

No schválně jsem za rok hodím foto znovu, aby další generace vořeších paniček měli trošku tucha, jak jim štěně vyroste. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný