Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já si myslím že jezevíčk, byl spíš jenom babička nebo tak něco, protože ty co maj rodiče jezevčíka, jsou strašně krátký a to on zase neni
Na zabití se snažim aby nebyl, chodím do psí školky a vychovávám.:-) Po mopsíkovi, je takovej rošťák příjemná změna ![]()
Holky, vždycky z toho bude o chlup větší pes, nebo fena
víc se stát nemůže ![]()
@Etcetera78 no hlavu ma labradora a srst po welš ae nejde mi do hlavy ze je tam mrnava… Preci jenom labrador je vyssina wels je o jeco jeste vetsi nez labrador
@plavovláska já myslela toho od @Boudová, ale něco jako vy jsme měli, byl to něm. ovčák s irským setrem, ale už si myslím, že víc neporoste ![]()
Takovej 20 kilovej leon by byl ideální
ale jinak je to vlastně uplně jedno, já ho totiž miluju ![]()
Já teda pejskař vůbec nejsem, přišla jsem se jen podívat, ale nedovedu si technicky představit křížení ovčáka a jezevčíka, to nad ani není možný ne ![]()
@slavuska1 píše:
Já teda pejskař vůbec nejsem, přišla jsem se jen podívat, ale nedovedu si technicky představit křížení ovčáka a jezevčíka, to nad ani není možný ne
my měli křížence jezevčíka s bernardýnem
jako máma jezevčice to odnesla, při porodu zemřela, ale štěňata byly úžasný.. byl to náš první hafík
tedy to štěně ![]()
@slavuska1 píše:
Já teda pejskař vůbec nejsem, přišla jsem se jen podívat, ale nedovedu si technicky představit křížení ovčáka a jezevčíka, to nad ani není možný ne
@martina.se píše:
my měli křížence jezevčíka s bernardýnemjako máma jezevčice to odnesla, při porodu zemřela, ale štěňata byly úžasný.. byl to náš první hafík
tedy to štěně
@martina.se píše:
my měli křížence jezevčíka s bernardýnemjako máma jezevčice to odnesla, při porodu zemřela, ale štěňata byly úžasný.. byl to náš první hafík
tedy to štěně
to si ten bernardýn musel kleknout na kolena u toho ne, nebo jak se k ní mohl dostat
asi byly na ní moc velký, škoda ![]()
@Boudová píše:
Vlčice si lehne a jezevčík se postaví na zadní, jde to krásněuž jsem takových viděla
tak já asi podcenila pí inteligenci ![]()
@slavuska1 píše:
tak já asi podcenila pí inteligenci
@Boudová píše:
A to by mě zajímalo, jak byl takovej jezevčík s bernardýnem velikej???
no… měl tak cca 60 cm výšku.. ale beru to fakt bajoko. Jako tvarově byl fakt krásnej
a měli jsme ho od mých cca 10ti let ![]()
@slavuska1 píše:
to si ten bernardýn musel kleknout na kolena u toho ne, nebo jak se k ní mohl dostatasi byly na ní moc velký, škoda
hele, nevím, já jim u toho nesvítila. On to nikdo nevěřil, ale pak viděli fotky „rodičů“ ![]()
No schválně jsem za rok hodím foto znovu, aby další generace vořeších paniček měli trošku tucha, jak jim štěně vyroste. ![]()