Kočík DOR JAN Spring Cool

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
4.10.08 15:50

Kočík DOR JAN Spring Cool

Ahojte.....

Prosím o radu, celkom sa mi páči kočík DOR JAN za 7290.- je to štvorkombinácia máte sním skúsenosti???

Alebo potrebujem poradiť ktorý je fakt dobrý veľký a do tých 7500.-kč nechce sa mi dávať za kočík 15.tisíc, a keď tak mi pošlite nejaké dobré stránky kde sú velké a levné kočíky

Ďakujem za vaše názory. :)

http://www.darababy.cz/…-kombinovane?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
4.10.08 16:14

My jsme měli dorjan crosscountry 2005. Celková spokojenost, vlastně jen trošku zlobila kolečka. Ale po menším, myslím promazání v pohodě.
Odvozím s ním i druhé dítě… A už se na to těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
4.10.08 20:14

u me naprosta spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
4.10.08 20:53

Ahoj,měla jsem dorjan crosscountry,byl dobrý,ale na ovládání do zatáček docela těžký,na další dítko si koupím kočárek s předními otočnými kolečky.
jinak jsem byla spokojená,i na vyprání šel krásně rozebrat a dát dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.10.08 21:34

Ahoj, my měli kočárek Cross Country. Je sice velký, ale těžký a jako sporťák docela nevhodný. Dá se s ním jezdit jedině s dítětem otočeným k vám. V opačném směru je naprosto neovladatelný a u toho vašeho ještě víc. Je totiž mnohem víc odpružený těmi páskami. Za 14 dní mám termín druhého porodu a tak je Cross opět připravený v pohotovosti, ale odjezdíme s ním jen zimu a na jaro už máme zakoupený Jané Carrera. Kdybych si měla vybírat teďka, tak si koupím klasický hluboký kočárek třeba i jetý a pak kvalitní sporťák v každém případě s otočnýma kolečkama a ne žádný polský šmejd. Pro dceru jsme koupili Baby Design Viki a byl už 2× na reklamaci, kterou sice opravili, ale neuznali. U DorJanu ale jinak žádná závada, jen nebrzdili brzdy a docela dobrý do terénu.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.10.08 10:17

Ma ho sousedka a sedi to co psala Lenka prede mnou. Ja s nim mela problem i na rovine zatocit - tezky jako hrom a to byl malej miminko.
Nedovedu si predstavit manipulaci s nim ted, kdyz ma kluk 12 kilo.
Navic prijde mi nevzhledny, ale kazdemu se libi neco jineho.
Pises, ze nechces kocar za 15 tisic. Kamaradka koupila za 7 tisic z druhe ruky Quinny Speedi i s hlubokou korbicou - nepoznala bych, ze byl jety…

• Citovat
  • Upravit
7
5.10.08 10:44

A ještě jsem nenapsala, že je dost nízký. Já měřím skoro 180 cm a manžel o něco víc a určitě by nám výškově nevyhovoval. Měla ho švagrová, tak dokážu srovnat třeba s již zmiňovaným Cross Country, ten je míň odpružený, ale vyšší. Podívejte se na Mimibazar. Tam se prodává spousta kočárků. Nejen použitých a za dobré ceny. A pokud si koupíte značkový nový, tak ho ještě prodáte. Tento už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.10.08 13:04

Odpoveď

Tak Vám strašne ďakujem tak ja sa pozrem po niečom inom!!!
Tu v Jablonci sú samé kopce tak to by som si nepomohla keď je ťažko ovládatelný a ťažký!!!
Tak idem hľadať ďalej!!! :D

A jak tak čítam tak vetšinou si chválíte Mutsy kočárky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.10.08 09:34

Re: Odpoveď

Gabriela27 píše:A jak tak čítam tak vetšinou si chválíte Mutsy kočárky!!!

Gabi,
Mutsy je tak o 2 kategorie vys nez DorJan a myslim, ze tyto dva kocarky ani nemuzes srovnavat, prirovnala bych to treba autum - jako srovnavat Superba s Fabii…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4