Kočka a bazén

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
16.6.14 14:20

@Gerojka Tak ti nějak nevím, jestli se vám ta kočička trošku neprodraží. :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
@Antonie Bolavá píše:
tak ještě že tam nebyla ta plachta

A že jim chutnala ta chlorovaná voda. Kočky u tchýně zase pijou z kanálku, nalitou z kohoutku nechtějí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
@martina.se píše:
@Gerojka kočky nesnáší vodu - minimálně všechny, co jsem znala, tudíž nechápu, proč by měla k bazénu chodit.To samé proč by měla proděravět bazén sousedovi? :think: měli jsme kočky i bazén - i sousedi, toto jsem nikdy ani neslyšela, že by se stalo :think:

Tak naše kočka vodu miluje a chodí se koupat. Utopit by se neměla-kočky umí plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
16.6.14 14:25

No já bych ke krysám kočku nepouštěla, může cokoli chytit a od ní pak ty. My, když tu byly krysy(v bývalém chlívě dole v potrubí), jsme kočky zavírali. Opravdu taková krysa přenáší kde co. A ad bazén, tudle mi z něj kočka pila vodu, ale jen z takového toho malého dětského :D, dokonce do něj při tom pití vlezla, nějak jí mokré ťapky nevadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13741
16.6.14 14:52

Taky si myslim, ze proti potkanum ti kocka nepomuze ;-) a tim se vyresi cely problem :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.6.14 16:30
@baaruunkaa píše:
Tak naše kočka vodu miluje a chodí se koupat. Utopit by se neměla-kočky umí plavat.

copak plavat, ale jak by se dostala ven? V tom šoku k žebříku netrefí a plavat několik hodin nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.6.14 16:35

Vím o kočce, která se v bazénu utopila a potrhala plachtu. Jak, to nevím, stalo se to známé. Ale co chci říct, jestli chceš pořizovat kočku na krysu/potkana, tak to snad ani ne… :) Za prvý si myslím, že by kočka takovýho obra nemusela zvládnout a jak už tu padlo, něco může chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
16.6.14 19:19

Krysu kočka zdolá, ale nenapadlo mě, že by mohla něco chytit. Ještě si hodně rozmyslím, jestli ji pořídím. Teď už mám dva důvody, proč ji nemít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
16.6.14 22:26

Tak my máme kočky dvě a obě nesnáší vodu. Ta starší je ale taková závislačka že když lehnu do bazénu na lehátko a přiblížím se ke kraji tak si vleze za mnou a pluje se mnou po vode :) je ale fakt ze je mame doma a ven jdou jen s nami takze mam o nich prehled. Taky mam strach je nechat samotny. Kdyz se jdu treba koupat tak mi klidně chodí po okraji vany ale jakmile je postříkám tak zmizí pod postelí takže taky váhám zda je nechat třeba přes léto venku aby se mi neutopily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
17.6.14 12:09

Nám naše kočky udělaly díru do bazénu a chodily do něj i pít. Ale naše kočky žijí v přesvědčení, že všechno je tam jen pro ně :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
2051
17.6.14 12:22

My máme též bazén od kocoura proděravěný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.3.18 09:55

V neděli se nam utopil ročni kocourek v bazene :(
Byl to velký šmudel a byl moc hodny, netoulal se, byl venkovni ale mel pelech i doma na schodisti kde často ležel…
strašně mě to mrzi a chybí nám :,(
Detem jsme to neřekli (6 a 3 roky) Mladšimu je to nejak jedno ale starši se nas pta jakto že nepřišel, vysvetluju mu že kocouři jsou toulavy, že šel za kočičkami a že se možná ukaže anebo že se mu mohlo neco stat…Vim že neni dobry detem lhát, ale starší je strašný řešitel a nesl by to hodně špatně a do toho bazenu by asi ani v lete nevlezl(s manželem jsme se domluvili že ho vypustime a vyčistime) :roll:

Jak by jste to řešili Vy?

Novou kočku ted pořizovat nechceme a z duvodu že v červenci a srpnu dovolena mimo ČR. Měli jsme domluveno že ho přijdou nakrmit, ale ted když by jsme si vzali kote tak se budu bat že bude moc male byt samo v lete venku
Jsem z toho cela špatna a mrzi mě to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.3.18 10:52

@Klarča.K Klukovi bych nic nepřiznala, raději bych ho nenápadně směřovala k myšlence, že si kocourka mohl i někdo vzít domů, když byla zima a teď už si ho natolik zamiloval, že ho ven nepustí. Sejde z očí, sejde z mysli. A další kočku už nepořizovat. Nebo ne do doby, než budete schopni zajistit zahradu proti pádu kočky do bazénu (nějakým krytím) a ideálně i útěku ze zahrady, aby dalšího nešťastníka nezastřelil soused, nezakousl pes, neotrávil jed na myši apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.3.18 21:46

@Klarča.K Moje zkušenost. První kočku nám srazili auto. Kluci byli malý a tak jsme samozřejmě automaticky zvolili milosrdnou lež. Řekli jsme, že se někdy kočky zatoulají. Kluci jí pořád vyhlíželi, když viděli nějakou podobnou tak hned na ní volali. A já se u toho cejtil taky pěkně mizerně, protože jsem jim lhal a viděl výsledek. A nakonec nám vyčetli, že jsme neudělali plakáty, že se ztratila kočka.
Brzo jsme pořídili další kočku, tu do roka taky srazilo auto. Tentokrát jsem jim řekl pravdu. Udělali jsme hrobeček kousek od baráku v lese (už tam ležela ta první). Kluci sice byli smutný a obrečeli to, ale určitě se s tím srovnali dřív než u prvního lhaní.
Takže já si myslím, že je lepší pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný