Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nedávno jsem na naší zahradě zahlédla krysu
. Žádný zvířata na zahradě nemáme, jen dřevo. Nevím, jestli jen proběhla nebo jsou ve dřevu. Sousedi taky nic nechovají. Napadlo mne pořídit si kočku, tu jsem chtěla už dříve a teď by se to navíc hodilo. Neváhala bych, kdybych neměla strach z bazénu v létě. Aby se neutopila (to bych dala plachtu) a aby neproděravěla bazén a sousedům taky. Je to dilema. Jak to máte vy? Máte bazén s prstencem a kočky?
@Gerojka kočky nesnáší vodu - minimálně všechny, co jsem znala, tudíž nechápu, proč by měla k bazénu chodit.To samé proč by měla proděravět bazén sousedovi?
měli jsme kočky i bazén - i sousedi, toto jsem nikdy ani neslyšela, že by se stalo ![]()
Známí měli takový bazén, ale věčně byl propíchnutý právě od koček. Jedině jestli máš možnost k bazénu kočce nějak zamezit přístup, jinak si myslím, že bude po něm. ![]()
Martina.se :Já právě jo. Tchýni se to stalo a kočka ještě podrápala bazén u sousedů.
Máme doma bazén a venku běhá mraky koček ( ani jedna není naše ). Všechny nám chodí po zahradě a žádná z nich nám bazén nikdy neprotrhla/neproškrábla.
Mmch jsem viděla kočku i u našeho bazénu, ale máme jiný, mohla by nám propíchnout max. plachtu a to ne tu část, kde je voda.
@Gerojka píše:
Martina.se :Já právě jo. Tchýni se to stalo a kočka ještě podrápala bazén u sousedů.
U nas ho protrhli snad trikrat, nachytali jsme je jak si o nej brousi drapky, tak jsme ho nejdriv lepili, pak vyhodili, ted schanime bazen ne nafukovaci.
Já bych řekla, že ta plachta na bazénu by pro tu kočku mohla být spíš ještě nebezpečnější než orevřená hladina. Ale stejně si neumím představit proč by do toho bazénu lezla. Jako na tu plachtu by možná vlezla
@martina.se píše:to si neumím představit. My měli 4m, sousedi ještě větší bazén, oba jsme měli kočku - tedy my kocoura, oni kočku a nic
![]()
ta naše potvora se k tomu ani nepřiblížila…
Kdyby to bylo takhle, tak je to v pohodě. Při nejhorším bychom koupili bazén ne nafukovací, stejně už ho máme dlouho a je otázkou času, kdy zpuchří. Ale co sousedi…
@lovesmile píše:
@Gerojka Koupíte bazén i jim.![]()
A sousedům nad nimi taky ![]()
@lovesmile píše:
@Antonie Bolavá U nás tam lezla, páč měla žízeň.![]()
tak ještě že tam nebyla ta plachta
@Gerojka Tak ti nějak nevím, jestli se vám ta kočička trošku neprodraží.
![]()