Kočka a bazén

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
243
16.6.14 13:55

Kočka a bazén

Ahoj, nedávno jsem na naší zahradě zahlédla krysu 8o. Žádný zvířata na zahradě nemáme, jen dřevo. Nevím, jestli jen proběhla nebo jsou ve dřevu. Sousedi taky nic nechovají. Napadlo mne pořídit si kočku, tu jsem chtěla už dříve a teď by se to navíc hodilo. Neváhala bych, kdybych neměla strach z bazénu v létě. Aby se neutopila (to bych dala plachtu) a aby neproděravěla bazén a sousedům taky. Je to dilema. Jak to máte vy? Máte bazén s prstencem a kočky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.6.14 13:58

@Gerojka kočky nesnáší vodu - minimálně všechny, co jsem znala, tudíž nechápu, proč by měla k bazénu chodit.To samé proč by měla proděravět bazén sousedovi? :think: měli jsme kočky i bazén - i sousedi, toto jsem nikdy ani neslyšela, že by se stalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.6.14 13:59

Známí měli takový bazén, ale věčně byl propíchnutý právě od koček. Jedině jestli máš možnost k bazénu kočce nějak zamezit přístup, jinak si myslím, že bude po něm. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
16.6.14 14:00

Martina.se :Já právě jo. Tchýni se to stalo a kočka ještě podrápala bazén u sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
16.6.14 14:01

Máme doma bazén a venku běhá mraky koček ( ani jedna není naše ). Všechny nám chodí po zahradě a žádná z nich nám bazén nikdy neprotrhla/neproškrábla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.6.14 14:02

Mmch jsem viděla kočku i u našeho bazénu, ale máme jiný, mohla by nám propíchnout max. plachtu a to ne tu část, kde je voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Gerojka píše:
Martina.se :Já právě jo. Tchýni se to stalo a kočka ještě podrápala bazén u sousedů.
:mrgreen: to si neumím představit. My měli 4m, sousedi ještě větší bazén, oba jsme měli kočku - tedy my kocoura, oni kočku a nic :think: :mrgreen: ta naše potvora se k tomu ani nepřiblížila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568

U nas ho protrhli snad trikrat, nachytali jsme je jak si o nej brousi drapky, tak jsme ho nejdriv lepili, pak vyhodili, ted schanime bazen ne nafukovaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.6.14 14:04

Já bych řekla, že ta plachta na bazénu by pro tu kočku mohla být spíš ještě nebezpečnější než orevřená hladina. Ale stejně si neumím představit proč by do toho bazénu lezla. Jako na tu plachtu by možná vlezla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.6.14 14:06

@Antonie Bolavá U nás tam lezla, páč měla žízeň. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
16.6.14 14:08
@martina.se píše: :mrgreen: to si neumím představit. My měli 4m, sousedi ještě větší bazén, oba jsme měli kočku - tedy my kocoura, oni kočku a nic :think: :mrgreen: ta naše potvora se k tomu ani nepřiblížila…

Kdyby to bylo takhle, tak je to v pohodě. Při nejhorším bychom koupili bazén ne nafukovací, stejně už ho máme dlouho a je otázkou času, kdy zpuchří. Ale co sousedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.6.14 14:10

@Gerojka Koupíte bazén i jim. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
16.6.14 14:18
@lovesmile píše:
@Gerojka Koupíte bazén i jim. :palec: :mrgreen:

A sousedům nad nimi taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.6.14 14:19
@lovesmile píše:
@Antonie Bolavá U nás tam lezla, páč měla žízeň. :roll: :D

tak ještě že tam nebyla ta plachta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.6.14 14:20

@Gerojka Tak ti nějak nevím, jestli se vám ta kočička trošku neprodraží. :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný