Kočka má ráda savo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
23.6.24 17:10

Kočka a savo

Ahoj,
Mám doma 3 kočky a sem tam, když umývám podlahu tak dám trošku sava do vody, opravdu malilinko, kočky neměly nikdy žádné zdravotní potíže v reakci na podlahu jim umytou, ale jsou více hravějši, a když mi jdou cítit ruce po savu tam mě kocour olizuje a kouše.
Nevíte proč to tak je?
Jen tak ze zvědavosti. Dívala jsem se na internet, ale nic jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.6.24 17:23

Nevím, proč to dělají, ale já když vytřu, tak se naše kočky začnou po podlaze různé převalovat a užívají si to :D Kocour mého syna taktéž..Asi jim voní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
23.6.24 17:55
@Ladnam píše: Více

Jestli tam nedáváš savo podle návodu, je lepší to nedělat vůbec. Vypěstuješ tím akorát odolné mikroorganismy (a geny rezistence k dezinfekci jsou často spojené i s geny rezistence k ATB). Cestou je dát dezinfekce podle návodu, nechat působit předepsanou dobu a pak setřít čistou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.24 08:24

Když kočka olizuje a kouše ruce, tak je to proto, že jí připadají špinavé a chce ti pomoct je vyčistit. Takže z tohoto pohledu bych řekla, že tvoje kočky naopak savo rády nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.6.24 12:13

Kočky prý vůni sava milují. Říkala mi to chovatelka, od které mám kocoura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
24.6.24 16:21

Kocky naozaj miluju Savo, co je trochu problem pretoze je to pre ne jedovate (asi v tych stopovych monozstvach ktore pouzivas nie, ale obecne ked sa dostanu k Savu tak ti ho urcite vypiju a pozerat sa na to v akych krcoch umieraju nieje nic prijemne, takze ho dobre schovane skladuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný