Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud kocka nema prukaz puvodu, neni mozne ji vydavat za jedince jakehokoliv plemene, je to proste krizenec. Jinak uz od pohledu se to Maine nepodoba ani omylem.
Jak pisi ostatni - znami je meli, takze jsem jich par videla ani ta dospela mi neprijde jako prava maiska - chybi chlupate usi, ocas jako prachovka a dospele kocky jsou fakt obrovske - takovy mensi pes
, I kote je vetsi nez bezna micka.
Takze za me ne. Ale zalezi zda ti jde o pravou nebo nejakou kocicku. Nejvdecnejsi jsou z utulku ci nejakeho spolku.
Pokud chces papirovou tak to bude stat hodne penez plus doporucuji si danou stanici opravdu proklepnout.
To je typický vestaj
Mainka byl možná tak praprapraděda ![]()
Velikostně si myslím nebude o nic moc větší, než běžná domácí kočka.
@saddreamer píše: Více
Pokud za ně někdo nechce 10 tis., že to je mainka ![]()
Ale tak mohl jeden z rodičů té rasy být. Já měla kotě od Savanské kočky ale samec byl klasický evropský kocour.
Jediné, v čem byla mámě podobná byla možná konstituce těla. Musel mít člověk opravdu bohatou fantazii, aby to poznal.
Nyní jsme našli kočku s koťaty a 4 jsou po mámě a jediný zrzeček asi po tátovi. Tyhle asi budou všechny po jednom či druhém rodiči. Pokud tedy majitelé nelžou ale nutně nemusí.
Tak či tak, vypadat vyloženě jako Mainka nebude ani jedna. ![]()
Ještě dodám, že bych za to nedala ani korunu. Pokud chcete určité plemeno, zvolte CHS a neplaťte množkám příšerný peníze za nic. Můžou to být akorát socky, které chtějí z koťat něco vytřískat. ![]()
@Anonymní píše: Více
a ty chceš mainku? Pokud ano tak proč koukáš na křížence? Kolik chtějí ze křížence? porovnej to s kotětem mainkya rozdíl je jasný ne?
@Anonymní píše: Více
Pokud je křížena tak nemusí vypadat vůbec jako maina. To je jako u děti, nemusí mít žádnou podobu s rodicem
To zrzavé kotě má na uších štětinky, to je jediný znak který má společný s mainskou kočkou. Čistokrevné mainy vypadají jinak, jsou chlupaté už od malinka. Stačí si vyhledat nějaký obrázek na internetu. Nicméně tahle kotatka jsou taky krasna ![]()