Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím nevidím tam mainku, máme křížence mainky a ten je teda obrovský, chlupatý jen uši nemá předpisové
Tohle vidělo Mainskou kočku možná tak z rychlíku. Vždyť si vyhledej na netu obrázky, jak tyto kočky vypadají. Koťata jsou krásná, ale budou to takové obyčejné kočky. Možná budou lehce větší, pokud tam někde geny mainské kočky budou (o čemž teda pochybuji). Teď jde o to, jestli chceš kotě na mazlíka a nebo zda ti jde o tu mainskou kočku. V druhém případě bych spíše doporučila najít si prověřenou chovatelskou stanici a jít na jistotu. Jen pak je ta pořizovací cena docela pálka, s tím je potřeba počítat.
Měla jsem tři koťata, křížence mainky. Dvě jsou úplně obyčejné kočky, třetí jako mainka vypadá, ale tam byl vidět rozdíl ve vzhledu už v jednom měsíci. Kříženci to možná jsou, ale geny podědily po evropské kočce.
Nejsou, vypadají jinak. Měla jsem dvě. Hlavně ten ocas mají jak prachovku
http://www.garfieldsbaby.cz/odchovy_m.html
Koukám že jsi přidala foto, i ta dospělá kočka na fotce je kříženec to čistá mainka není
@ka2ka píše: Více
Jo tam je mourovatá Micka a otec možná kříženec mainky…
Tak mají lehce štětinky na uších, takže líznuté mainkou asi budou. Ale kdo ví z jakého kolene.
Ten kocour na poslední fotce vypadá jako mainka - ale nejspíš to bude kříženec. Koťata jsou krásná, ale fenotypově to budou obyčejné kočky domácí. Měli jsme kočku, která měla koťata taky s nějakým křížencem - dvě byla obyčejná, třetí vypadalo jako mainka - delší chlupy a typický huňatý ocas.
Ale nechci Tě tím odradit - ta koťata jsou opravdu hezká, vzala bych si je hned, kdybych mohla
.
Ne, to určitě není Mainská mývalí kočička… Mainská je větší už jako kotě, má jinou stavbu těla a jako hlavní znak jsou štětičky na uších
Ne, to určitě není Mainská mývalí kočička… Mainská je větší už jako kotě, má jinou stavbu těla a jako hlavní znak jsou štětičky na uších
Je to obyč kočka, to je jako když mi někdo tvrdí, že má bengálskou kočku mramor a je to obyčejná venkovní kočka. 😂 Kdo se vyzná nebo aspoň trochu pozná, tak to vidí hned
Dobrý den.
Chtěla by jsem se zeptat, zda se opravdu jedná o Mainskou mývalí kočku. Údajně je křížena s obyč.
Nevíte prosím jak může být taková kočička v dospělosti velká?
Na fotkách mi bohužel přijdou kočičky spíše jako domácí (venkovní)
Příspěvek upraven 12.08.24 v 18:26