Kočka, víkend a její WC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bella1988
4.3.14 11:57

Mimochodem, kdyb někdo chtěl vyloženě britku… můžu se zaručit za tuhle CHS www.airforcecat.cz
prvotřídní chov, testy na HCM, PKD. Vynikající přístup chovatele, bezvadný koťata ze super spojení!

• Citovat
  • Upravit
7139
4.3.14 12:02

@Bella1988 no já to myslela tak, že se budu řídit zbarvením rodičů, že třeba nepojedu k rodičům lila, když chci kameo, ono se to zbarvení u kotat vybarví teprve s věkem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
4.3.14 12:07

@lukresia Aha.. no ne. Vybarví se oko. Například - Viktor i Monty měli oči zelené, postupně se měnily a nyní jsou sytě oranžové. Ale barva srsti je daná. Alespoň u plemen se kterými mám zkušenosti. Možná myslíš kresbu, ta je ale taky daná. Pokud nějakou kotě má, může se jen lehce zvýraznit..

S výběrem jsem Tě nepochopila - mám bicolory, takže jsem byla v CHS která měla bicolory různých barev :-) Nebo klidně i tricolory.. tak proto jsem to psala.

• Citovat
  • Upravit
7139
4.3.14 12:10

@Bella1988 :D ted zase nechápu já, ale vidím, že se vyznáš, můžu teda pár dotazů k tomu zbarvení do SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
4.3.14 12:11

@Bella1988 a muzu se zeptat, jak se to v te stanici pohybuje cenove? Premlouvam pritele na druhou cicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
4.3.14 12:11

@lukresia jj klidně :-)

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
4.3.14 12:12

@jalisca Na briťáčka?:-) No my máme 4 a 3. letého. Záleží na barvě, pohlaví a jestli na mazla nebo do chovu.. cena se bude lišit dle kvality jedince. Naši stáli po 10 000 Kč. Zkus paní napsat. Viděla jsi mimina co teď má? K sežrání :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
4.3.14 12:18

@jalisca jak tam má toho van kocoura, to je pecka. Těch je jako šafránu. Ale třeba těch modrých a lila bicolorů je hodně.. vím, že barva je velmi ceněná, ale nestačí. Když bude kotě ušatý, nohatý. Nevím co ještě tak může mít teoreticky barvu jakou chce, ale pokud bude kulatá hlava, krátký ocásek a ouška v poměru v hlavě v kombinaci se vzácnou barvou, tak se ta cena může opravdu vyšplhat. Proto je lepší se domluvit přímo na konkrétním kotěti.

• Citovat
  • Upravit
6727
4.3.14 12:44

@Bella1988 diky :) prave ze jsem na kotata koukala a jsou nadherna :) chci nejakou podobnou kocicku, jako je ta nase :srdce: mam ji v profilovce frajerku nasi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
4.3.14 12:48

@jalisca jo vidím ji, ale ta fotka je malá, nejde asi zvětšit co? ale tahle CHS se zaměřuje na bicolory a tricolory… jestli by ti kombinace s bilou nevadila. Tady mám já www.taruska.freepage.cz

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
4.3.14 12:50

@jalisca Hele a ona je kastrovaná? Vzala bych si kocoura :dance: jsou to takový medvědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
34322
4.3.14 21:49

@JayLee
Já bych teda záchod čistila denně, už jenom proto, že po třech dnech se tam začínají množit toxoplasmy :nevim:. A kočka si zaslouží čisto.
Taky bych se bála, že do špinavého wc nepůjde, vykadí se někde jinde a už mu to postupně zůstane jako zlozvyk.
Na víkend bych ho vzala buď s sebou (když bude zvyklý od kotěte, tak mu změna nebude vůbec vadit, naopak), nebo přidala dvě další obyčejné toalety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
5.3.14 07:47

@Lucie_Sx 8o Víš jak to kočku stresuje, když ji taháš sebou? To fakt nejde! A nemáš pravdu ani s tím záchodem. My máme teda velikost XXL. Takže nahrazuje dva, ale kočky sami vydrží 4 dny a když nemáš hlídání je to mnohem lepší než je tahat po všech čertech. Zkus si vzít kočku za x tisíc na chalupu a už ji neuvidíš. Někdo ji drapne, zavře v bytě a že kočka má čip? Když je zavřená doma, tak se k ní nikdo nedostane. Nikdy bych tohle teda neudělala. Nehledě na to, že šlechtěný nebo ne, část kočičího mozku je programovaná jako lovec, aktivuje se během dne a hlavně v šeru a v noci, když Ti v tuhle dobu uteče, tak ji nechytneš. Neposlechne Tě, protože nemůže. V tu chvíli Tě nepozná. Jsou tak nastaveny od přírody.

• Citovat
  • Upravit
34322
5.3.14 09:33
@Bella1988 píše:
@Lucie_Sx 8o Víš jak to kočku stresuje, když ji taháš sebou? To fakt nejde! A nemáš pravdu ani s tím záchodem. My máme teda velikost XXL. Takže nahrazuje dva, ale kočky sami vydrží 4 dny a když nemáš hlídání je to mnohem lepší než je tahat po všech čertech. Zkus si vzít kočku za x tisíc na chalupu a už ji neuvidíš. Někdo ji drapne, zavře v bytě a že kočka má čip? Když je zavřená doma, tak se k ní nikdo nedostane. Nikdy bych tohle teda neudělala. Nehledě na to, že šlechtěný nebo ne, část kočičího mozku je programovaná jako lovec, aktivuje se během dne a hlavně v šeru a v noci, když Ti v tuhle dobu uteče, tak ji nechytneš. Neposlechne Tě, protože nemůže. V tu chvíli Tě nepozná. Jsou tak nastaveny od přírody.

No, nemám kočky za x tisíc ;-).
Jsou na mě hodně fixované, takže je stresuje spíš to, když jsem pryč. Na zavolání přijdou, pokud jsou v doslechu (byly dny, kdy jsem jim potřebovala 3× denně kapat do uší).
A nechat toaletu nevyčištěnou víc jak jeden den mi prostě přijde jako čuňárna :nevim: a ne úplně bezpečné z hygienického hlediska, ale to je prostě věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
5.3.14 09:38

@Bella1988 přidala jsem pár fotek, tak mrkni :) kastrovaná není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný