Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, prosím, máte někdo kočku nějakého vyšlechtěnějšího plemene ( např. Ragdoll, Burmilla, Mainka, Britka..) a loví myši? nebo jsou myšilovky jen kočky- vořeši
? díky moc.. ![]()
Lovily mi jen volnomyslenkarske smesky, neb na cistokrevnych jsem to nemela odvahu testovat ![]()
@Krrysa mam ragdolly dva a mysi se boji
kocku vorecha nam loni prejelo auto, ale ta lovila mysi na jednicku. Ragdollove jsou tupci. Ten jeden dokonce pri skoku na strom zapomnel vyndat drapky, od stromu se pouze odrazil a spadl na zada
to je fakt mazec tyhle „kocky“. Zase jsou ale super k detem.
Hmm, známá má nějakou extra drahou kočku (promiň, plemeno nevím) a vsadila bych boty, že ta myš v životě neviděla. Jak by taky jo, když ji vlastně ani nikam ven nepouští, aby se jí něco nestalo
U nás doma naopak necháváme no name kočkám volný prostor pro život, tak si můžou myší nachytat, co hrdlo ráčí.
Mám Ragdolla a u mamky na chalupě chytil rejska, takže loví. Asi si s ním jen hrál a tak ho zabil, okousanej nebyl, hlady netrpí. Jinak děsně rád loví hmyz a pavouky, jakmile v bytě nějaký uvidí tak je celej divej. ![]()
Kupovala jsem si šlechtěnou kočku
. Je to britská colorpoint. Tatínek briťák s papírama chovný a maminka colorpointka taky s papírama chovná. Když jsem si jela pro kotě, majitelka říkala, že loví akorát mouchy a myši ne, že myši v životě neviděli protože žijí doma, ven nechodí. Z koťátka /náš synek ji pojmenoval Anda protože když ještě začínal mluvit, kočičky byly aní/ vyrostla kočka, která zabije prakticky vše, co se hýbe. Nosí ptáky, potkany, myši - nosí nám to před dveře, takže když ráno otevřu, je tam zakouslý překvapení. Když se nudí, leží na okraji trampolíny a chňape po mouchách a komárech. Zrovna minulý týden bylo cosi zakouslího přede dveřma. Koukám na to a on krtek
ještě ten týden donesla 3 krtky.
U nás na chalupě žila kočka, co byla živa z myší. Nic jiného ji nezbývalo, když se k nám nastěhovala. Přes léto jsme ji pak dávali žrádlo, zbytek roku si musela poradit sama… a žila tam s námi 7 let.
Aha, tak díky holky, vypadá to poměrně jasně
Nutně potřebujem číču, jelikož dokud tu byla kočka, myš sem nikdy ani nepáchla.. je to rok, co jí nemáme a od té doby hrůůůza a mě se je nechce pořád vraždit pastičkama mít všude smrad a bobky… no a líběj se mi nějaký plemena koček, co jsou právě i k dětem, a le evidetně to neklapne
![]()
@Berousik
![]()
@Alčák1 no fůůůj teda!!! ale to zní slibně
můžeš mi doporučit jméno té chovky, kde produkují tyhle vrahy? ![]()
@-Evka- píše:
U nás na chalupě žila kočka, co byla živa z myší. Nic jiného ji nezbývalo, když se k nám nastěhovala. Přes léto jsme ji pak dávali žrádlo, zbytek roku si musela poradit sama… a žila tam s námi 7 let.
No, vzhledem k tomu, že třeba naše stabilní dvoučlenná populace koček se přes zimu rozrůstá na 6-8 kusů, mám představu, jak se mohla ta vaše v zimě živit ![]()
Naše britská lady loví myši i ptáky, a její vykastrovaný syn taky.