Kočky, které loví myši!

14110
21.6.16 20:40

kočky, které loví myši!

Holky, prosím, máte někdo kočku nějakého vyšlechtěnějšího plemene ( např. Ragdoll, Burmilla, Mainka, Britka..) a loví myši? nebo jsou myšilovky jen kočky- vořeši :)? díky moc.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13714
21.6.16 20:42

@Krrysa :lol: :lol: :lol:
Jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.6.16 20:43

My máme kočku vořecha a loví o sto šest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.6.16 20:46

Lovily mi jen volnomyslenkarske smesky, neb na cistokrevnych jsem to nemela odvahu testovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.6.16 20:46

@Krrysa mam ragdolly dva a mysi se boji :roll: kocku vorecha nam loni prejelo auto, ale ta lovila mysi na jednicku. Ragdollove jsou tupci. Ten jeden dokonce pri skoku na strom zapomnel vyndat drapky, od stromu se pouze odrazil a spadl na zada :roll: to je fakt mazec tyhle „kocky“. Zase jsou ale super k detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
21.6.16 20:48

Hmm, známá má nějakou extra drahou kočku (promiň, plemeno nevím) a vsadila bych boty, že ta myš v životě neviděla. Jak by taky jo, když ji vlastně ani nikam ven nepouští, aby se jí něco nestalo :think: U nás doma naopak necháváme no name kočkám volný prostor pro život, tak si můžou myší nachytat, co hrdlo ráčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
21.6.16 20:49

Mám Ragdolla a u mamky na chalupě chytil rejska, takže loví. Asi si s ním jen hrál a tak ho zabil, okousanej nebyl, hlady netrpí. Jinak děsně rád loví hmyz a pavouky, jakmile v bytě nějaký uvidí tak je celej divej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
21.6.16 20:50

Kupovala jsem si šlechtěnou kočku :dance:. Je to britská colorpoint. Tatínek briťák s papírama chovný a maminka colorpointka taky s papírama chovná. Když jsem si jela pro kotě, majitelka říkala, že loví akorát mouchy a myši ne, že myši v životě neviděli protože žijí doma, ven nechodí. Z koťátka /náš synek ji pojmenoval Anda protože když ještě začínal mluvit, kočičky byly aní/ vyrostla kočka, která zabije prakticky vše, co se hýbe. Nosí ptáky, potkany, myši - nosí nám to před dveře, takže když ráno otevřu, je tam zakouslý překvapení. Když se nudí, leží na okraji trampolíny a chňape po mouchách a komárech. Zrovna minulý týden bylo cosi zakouslího přede dveřma. Koukám na to a on krtek 8o ještě ten týden donesla 3 krtky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
21.6.16 20:51

U nás na chalupě žila kočka, co byla živa z myší. Nic jiného ji nezbývalo, když se k nám nastěhovala. Přes léto jsme ji pak dávali žrádlo, zbytek roku si musela poradit sama… a žila tam s námi 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.6.16 20:52

Aha, tak díky holky, vypadá to poměrně jasně :D Nutně potřebujem číču, jelikož dokud tu byla kočka, myš sem nikdy ani nepáchla.. je to rok, co jí nemáme a od té doby hrůůůza a mě se je nechce pořád vraždit pastičkama mít všude smrad a bobky… no a líběj se mi nějaký plemena koček, co jsou právě i k dětem, a le evidetně to neklapne :mrgreen: :mrgreen:
@Berousik :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.6.16 20:53

@Alčák1 no fůůůj teda!!! ale to zní slibně :)) můžeš mi doporučit jméno té chovky, kde produkují tyhle vrahy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
21.6.16 20:53
@-Evka- píše:
U nás na chalupě žila kočka, co byla živa z myší. Nic jiného ji nezbývalo, když se k nám nastěhovala. Přes léto jsme ji pak dávali žrádlo, zbytek roku si musela poradit sama… a žila tam s námi 7 let.

No, vzhledem k tomu, že třeba naše stabilní dvoučlenná populace koček se přes zimu rozrůstá na 6-8 kusů, mám představu, jak se mohla ta vaše v zimě živit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.6.16 20:54

Naše britská lady loví myši i ptáky, a její vykastrovaný syn taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
21.6.16 20:56

Tchánovci měli briťáka, který taky lovil, kudy chodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.6.16 20:57

Že by byla naděje alepoň na britky? že by byly menší tupky? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie