Kocour a struvity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
13.7.18 22:23

Dobrý večer,
děkuji za komentáře. Uropastu koupím. Nechám acana. S tou mám dobré zkušenosti. Vysadila jsem taste of the wilde. Pustit je nemůžu, bydlím u dost frekventované silnice ve městě… krmím a léčím i další venkovní a jsem smířená, že je jednou najdu „na placku“. Problém je, že všechny mé bytové kočky jsou „vadné, nechtěné“…beru si jen takové, které nikdo nechce… holt se se mnou některé nikdy nepomazlí, takže nemohu krmit 2×-3× denně; budou dražší… jedna žere jen v noci už 5 let, ale domov potřebují, kdo by si je vzal… myslela jsem, jestli třeba nejsou rybí dietní granule, které neznám… možná zkusím i jehněčí… jsem ráda za všechny rady. Hezký večer Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
13.7.18 22:34

@Kačí86 ja kdyz jsem porovnavala slozeni ruznych gtanuli, uz si presne nepamatuju jaka slozka byla u sttuvitu dulezita, kolik ceho melo byt, vim ze nejaky mineral(mozna sodik?) nesmel byt vyssi nez nevim kolik.uz je to davno.. na netu by se to dalo snad dohledat. A ty acany cat pacifica to prave splnovaly snad jako jediny, jestli ty jehneci uz fakt nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
14.7.18 09:29
@MáškaMarie33 píše:
Podívej se na složení, všude je buď drůbeží nebo rovnou kuřecí.

Hills má i rybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
14.7.18 09:33
@Proto02 píše:
Hills má i rybu…

Jako myslíš tohle? https://m.zoohit.cz/…blemy/663295

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
14.7.18 12:07
@MáškaMarie33 píše:
Jako myslíš tohle? https://m.zoohit.cz/…blemy/663295

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.7.18 14:23

Můj kocourek měl taky problémy se struvity, všimli jsme si toho ale docela pozdě, lépe řečeno ukázal mi to pozdě, takže musel na cévkování. Chvíli to vypadalo, že do něho cévku ani nedostanou, ale poté, co ho položili na zahřívací podložku, asi se mu to uvnitř uvolnilo a šlo to. Potom jsme nafasovali granule Royal Canin urinary s/o, po kterých mu struvity vymizely. Protože už měl 9 let, nechali jsme ho už na nich. U ročního kocourka bych těmito granulkami krmila do vyléčení, poté bych přešla na kvalitní bezobilninové. Teď krmím N§D a velká spokojenost. Pro zvýšení pitného režimu doporučuji přidat více misek s vodou různě po bytě a koupit kočičí nápoj, jmenuje se Vital drink, posledně jsem koupila od značky Miamor. Držím tlapky kocourkovi, ať je mu brzy hej! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný