Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máme teď pár dní kocoura z útulku, jsou mu asi 4 roky a zdá se mi, že chodí strašně často na velkou. Je to moje první kočka, tak nemám porovnání ![]()
Udělá bobek asi 4× denně, a docela i velkej, je to normální?
Podle srovnani s nasim kocourem, jo je to mozny. Nas je jeste kote, ale zere furt a stejne „furt“ se*e
Cistit zachod mu muzeme kazdy den, nejpozdeji obden, jinak je zle ![]()
@J3nie píše:
Podle srovnani s nasim kocourem, jo je to mozny. Nas je jeste kote, ale zere furt a stejne „furt“ se*eCistit zachod mu muzeme kazdy den, nejpozdeji obden, jinak je zle
To samé…kocourci jsou u nás teda dva, ale kudy chodí, tudy se***… ![]()
Čím krmíš? Určitě by neměl dělat 4× denně hromadu jak od dogy, to podle mě svědčí o nevhodné stravě, kterou není schopen zužitkovat.
@K-Black I kočičí bobky mohou mít úroveň! ![]()
No jo, tak nechtěla jsem do názvu dávat BOBEK ![]()
tak nejsou to zase velký hromady cca 7cm na dýlku…máme ho teprve třetí den, první odpoledne jsme ještě neměli žádný kočičí jídlo, tak dostal malou konzervu tuňáka s rýží a od druhýho dne už má Hills granule…
@Allee Zkusila bych něco stravitelnějšího, co obsahuje maso
Ona ta rostlinná bílkovina má hrozně nízkou stravitelnost, takže to projde jen tak, Hill's je samá kukuřice a rýže.
Aha, a já myslela že Hill's jsou jedny z nejkvalitnějších, někdo to tady psal v nějaký diskusi, že právě po nich má kočka malý hovínka. No ještě chvilku to zkusím, a pak kdyžtak uděláme změnu
@Fjodorka píše:
@Allee Zkusila bych něco stravitelnějšího, co obsahuje masoOna ta rostlinná bílkovina má hrozně nízkou stravitelnost, takže to projde jen tak, Hill's je samá kukuřice a rýže.
@Fjodorka A já myslela, co ty moje nežerou, když jedí Hillsky. Oni masu moc nedají, občas si vysomrují, když krájím, ale to jen tak na zobnutí. Jsou nějaké „masitější“ granule? MMch ty naše chodí každá jednou denně. Ale rozhodně to má víc, než 7 cm ![]()
Nám veterinářka doporučila koupit kuřecí krky, dát do mrazáku na 10 dní (asi to zničí červíky, boubele, tasemnice…kdyby něco, nevím…)a pak to dát kočkám…klidně prý i zmrzlý…nebo rozmrazit…prý to můžou žrát i s těma kostičkama…
Máte s tím někdo zkušenosti???
@Jitka1976 S krky zkušenost nemám, ale jiné než přemražené maso kočkám nedávám. Asi je to ideální, když uloví myš, taky tam mají kosti…
@Jitka1976 Určitě se toho neboj, syrové krky jsou pro kočky bezvadný, vyčistí si tím i zuby a většinou jim to chutná, jen to rády tahají pod postele a tak ![]()
Neboj, syrové kosti se neštěpí, takže neublíží ![]()
@Allee Jedny z nejkvalitnějších určitě nejsou, spíš mají dobrou reklamu a hodně peněz na veterináře, kteří to doporučí. Ale mají dobrý výběr veterinárních diet, to zas jo. Ale nekrmila bych tím, je to předražený pytel obilí…
Ono také hodně záleží na konkrétním zvířeti, každému sedne něco jiného
Ale určitě je lepší zkoušet mezi kvalitními krmivy, které sedne. Třeba Taste of the Wild je mnohem kvalitnější a mnohem levnější ![]()
Našemu kocourovi ale nejvíc chutná růžový Meowing Heads, takže ten můžu doporučovat furt ![]()
Jo, maso premrazuju (mne vet rikal, ze staci 48 hodin), ale ta nase potvora zere jenom libovy
Coz taky neni zrovna OK, ze. Krky by nepozrela a na strave z mysi by zhynula
Fakt je, ze kdyz po operaci zrala jenom to maso, tak nemela tyden jedinej bobek, kdyz byla ochotna k tomu pozrit i granule, tak ma jeden mrnavej bobek denne.
@Jitka1976 Tak jsi mě inspirovala, že to možná taky zkusím. Když ti naši staří pardálové už asi nebudou nic jiného než ty granule chtít…