Kocour onanuje

1069
15.11.24 09:29

kocour onanuje

Zdravím, máme kocoura, je mu něco málo přes rok - nevím přesně, je to nalezenec. Zatím jsme nekastrovali, nebyl důvod - neznačkuje, nikde nečůrá, nesedí a neskuhrá u dveří nebo u okna, nedobývá se ven. Akorát začal onanovat na pelechu, ťapká a tře se o okraj, dělá to každý den a hodně často, už nějakou dobu, klidně na tom pelechu rajzuje půl hodinu v kuse, pak si dá chvíli pauzu a pak zas. Což nám nevadí, ale chtěla jsem se zeptat, jestli tohle někomu kocour dělal. Je mi jasné, že je mladý a napružený a ani se tomu nedivím, ale nikdy jsem se s tím nesetkala a zajímalo by mě, jestli někdo jo a jestli se kocour časem zklidnil. Jinak kocour nechodí ven a nikdy nepůjde, bydlíme u silnice, je to moje vypiplané mimino od koťátka a přejet ho nenechám. Kocour má skoro půlročního kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
15.11.24 09:32

Je nadržený a nemá se kdy vybít. Normálka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 09:58

Nám i kastrovaný kocour „ojížděl“ kastrovanou kočku. V první chvíli jsem se lekla, že nám původní majitelé o kastraci lhali a že budeme mít koťata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11455
15.11.24 10:49

Je stejný jako já, akorát mamka mě nechce pustit za vokno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
15.11.24 10:55

Urychleně ho nech vykastrovat, až vám začne doma značkovat, tak bude pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
15.11.24 11:28
@Janli píše: Více

Jakože pak bude značkovat pořád? A vykastrovaný kocour taky tak brutálně smrdí, když to někde osprejuje, nebo je ten smrad menší? Je to můj třetí nevykastrovaný kocour, který nechodil nikdy ven. Neznačkoval ani jeden. Nepočítám do toho demonstrativní čůrání do postele nebo kamkoliv jinam mimo hajzlík. Je tedy pravda, že tenhle ani tohle nikdy neudělal i přesto, že jsme rekonstruovali. On ani moc neškrábe, ale hodně se všude otírá. Jsem si myslela, že kdyby chtěl značkovat, tak už by začal, je mu zhruba tak 15 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
15.11.24 11:31
@Ploskutáček píše: Více
:mrgreen: díky za pobavení, dnes jsem to potřebovala  :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
15.11.24 11:39

Tak teď už důvod kastrovat je, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
15.11.24 11:46
@Catalina123 píše: Více

Muze mu to znackovani zustat. Vykastrovany kocour nesmrdi vubec. Popravde nechapu tvou potrebu nekastrovat, mam kastraty dva, ciste bytoví kocouri a ta doba pred kastraci byla sila, myslim ten smrad, i pres pravidelne cisteni wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
15.11.24 11:50

Náš přestal naštěstí značkovat hned po vykastrování, asi jsme měli štěstí. Ale rozhodně nechat kastrovat. A taky to někdy zkouší na kastrovanou kočičku, ale ta se nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
15.11.24 12:16

U tohohle se začíná projevovat silný pohlavní pud, nejpozději v únoru začne kočkám říje a pak začne značkovat a to nemluvím o ostatních projevech. Mně značkuje jeden z kastrovaných kocourů, sice to nepáchne, ale asi nechceš mít doma všechno zkropené močí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
15.11.24 12:25
@Eemii píše: Více

Tak nekastrovat není moje potřeba, neřídím se mou potřebou, ale kocourem, zatím teda fakt nevypadá, že by se tím trápil, spíš si to užívá. Proti kastracím nemám vůbec nic. Mám třeba dva psy, jakože samce, jeden je kastrovaný a druhý ne, jedna fena vykastrovaná a máme kočku venkovní dvorkovou, která se k nám tak nějak nastěhovala a kastrace bylo to první, co jsme řešili. Jen nechápu důvod kastrovat zvíře bez důvodu. Že si ulevuje na pelechu nepovažuju za důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
15.11.24 12:32

Jenomže on si neulevuje jen na pelechu, většinou jsou to i stěny, nábytek… Nechápu, že to necítíš. A samozřejmě pak také nebude chtít tak utíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
15.11.24 12:47

My máme doma dva kocoury, kastraty. A jeden to dělá.. ale zacal až někdy ve třech létech. Akorát ne pelech, ale velcí plyšáci, oblečení, předložka v koupelně.. všechno uklízet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
15.11.24 13:19
@Roxy ivka píše: Více

Ale on neznačkuje, nemám co cítit. Samozřejmě jeho moč smrdí, ale chodí jen do záchodku a zahrabává to, pravidelně to uklízíme, doma nám to nezavání. Ani nechce utíkat nebo chodit ven (zatím). Ale to už jsem psala :nevim: Na pelech neznačkuje, po pelechu pouze rajtuje. Já jsem se jen ptala, jestli se s tím rajtováním uklidní, nebo to bude dělat pořád a podle toho, co zatím lidi píšou, tak spíš neuklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný