Kocour škrábe gauč

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16694
7.8.14 14:08

Kocour škrábe gauč

Prosím o radu kvůli kocourovi. Tedy ani ne tak kvůli jemu, jako kvůli gauči :lol: Věc se má tak, že rok budeme bydlet u tchánů. Mají krásný gauč a kocour si ho oblíbil :zed: Jak máte zajištěné věci, které nechcete, aby kočky zničili? Jde o řešení tak na rok, ale nedonutím tchány, aby seděli rok na igelitu :mrgreen: Pomůže přehoz, aby to nechal být? Je to maincoon, takže drápy pořádné a včera tam vykousl drápem díru, že bych tam schovala palec :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
7.8.14 14:16

A má kocour škrabátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
7.8.14 14:20

@Kakika moje mamka má kocoura, pořád škrábe gauč a nepomohlo nic. Před rokem jsem jim koupila škrábadlo a kocour chodí škrábat, ale škrábe i gauč :mrgreen: Nějak to nerozlišuje :mrgreen: :mrgreen: prostě škrábe všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.8.14 14:22

@Black Cat jo, má jich několik. V toleranci je, že si brousí drápy i o koberec, ten stejně půjde pryč. Za ta léta si nejvíc oblíbil škrabadla z riflí. Ale gauč je prostě gauč. Ten je očividně na víc strategickém místě, než ostatní škrabadla. Bohužel z boku gauče dát škrabadlo nepřipadá v úvahu (já bych to klidně udělala, ale tcháni… :lol: ). Nějak ten rok potřebuju gauč uchránit, až dostavíme, bude mít eldorádo a já nebudu mít strach, že zničí něco tolik cenného :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.8.14 14:25

@-Azzurra- no to není vůbec dobrá zpráva..tohle já musím vyřešit dřív, než se tchán dopálí a kocoura vyhodí na zahradu. Já ho chápu, že je naštvaný, druhý kocour pro změnu vyhodnotil krabici se svíčkami jako lepší záchod :zed:, ale to už jsme taky vyřešili. Jo, to stěhování jim moc nepřidalo, ale Berry byl vždycky těžká pohoda, vůbec by mě nenapadlo, že v devíti letech ho popadne touha vyškubat z gauče pružiny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.8.14 14:33

@Kakika Jsou nějaké ty odpuzovací spreje, ale jestli to pomáhá…? Potom kočkám vadí třeba citron, tak to tím zkusit nějak postříkat, ovonět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
7.8.14 14:34

Známý mají nějaký sprej a pomáhá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
7.8.14 14:36

Náš gauč :-( Budeme na ty boky objednávat škrabadla.. Naštěstí se dá koupit nový potah.. Zničili i koženkové dveře a kancelářskou koženkovou židli.. Ale stejně je nedám :oops: :P A to nemluvím o pročůraných parketách :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.8.14 14:36

@smudlik.esta a netušíš, co je to za sprej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
7.8.14 14:40

@Kakika - u nás nepomohl ani sprey :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
7.8.14 14:40

Já bych ho bez milosti přetáhla, naše kočky taky zkoušely škrábat sedačku, ale pochopily hodně rychle a jelo se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.8.14 14:42

@Králičice No já je taky nedám :lol: Potíž je v tom, že tcháni jaksi o kočky vyloženě nestáli nikdy. Jo, oni je mají rádi, už překousli to, že při těch svých honičkách vesele drápou schody, že jeden kocour dokonce udělal pár zářezů na rámu střešního okna…ale chci respektovat to, že oni si kočky nepořídili právě proto, že si nechtějí nechat ničit věci. Já tu jejich kočičí přirozenost respektuju, vím, proč to škrábe :lol: ale těžko tchánům vysvětlím, že se mají s gaučem rozloučit. Ten se jen tak přečalounit nedá :roll: Je to fakt kvalitní masivní gauč s kvalitním potahem. Já si domů pořídím něco, co mě nebude mrzet, až to mrzáci zmrzačí. Tady se s nimi ale moc nepočítalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.8.14 14:44

@zuzouš on ví moc dobře, že to nemá drbat. Proto to taky drbe, když u toho nikdo není :zed: Přetáhnout ho později, tak je to bez efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.8.14 14:45

@Kakika Já jsem měla kdysi taky kocoura a sprej jsem koupila normálně ve zverimexu. Na název už si nevzpomenu, ale musela jsem pravidelně stříkat, jinak to asi vyprchalo a škrábal znovu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.8.14 14:47

@lovesmile zkusím se stavit v místním „zverimexu“, jestli náhodou nemají. Jo, s feromony máme velmi dobré zkušenosti, takže zase takový ignorant to snad nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný