Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Víc se mi líbí ten druhý, ale jsem naprostý laik.
Má pro mě milejší kukuč.
@Aspera píše:
Víc se mi líbí ten druhý, ale jsem naprostý laik.Má pro mě milejší kukuč.
Souhlasím! ![]()
Ten první vypadá, že bude mohutnější, ale osobně se mi víc líbí taky ten druhý. Jinak, pokud ti je fuk, který z nich to bude, sedla bych si tam a počkala, který z nich si vybere mě. ![]()
A není to rozhodnutí zbrklé? pokud bych si měla koupit kočku za padesát litrů, musela by se mi líbit bezpodmínečně, raději bych počkala na kocoura, u ketrého nebudu mít výhrady…
S tou „špinavou“ ťapkou. ![]()
OT: to jedno kotě fakt stojí 50 tisíc??!! ![]()
@Anonymní píše:
Holky KOČKOMILKY!!! Asi zde nenajdu odborníky na Ragdolly (a pokud přece jen ano stejně by mi neporadily), ale přesto zkusím se s Vámi Laicky poradit…pojedu si pro kočičku a kocourka do ciziny, kočičku mám vybranou ale kocourka ne… Paní chovatelka mi nabídla 2 kocourky a já se nemohu rozhodnout, protože jsem si velmi přála velkého Ragdolla s bohatou srstí a hezkým zbarvením jako je otec těch klukůno a má se to tak…jeden je hezčí barevně a velmi krásnou bohatou srst má, negativum je flek na přední noze, který ale vůbec nevadí a z chovu nevylučuje spíš je to jen nedokonalost, je moc roztomilý a velmi pěkný hodně i díky té srsti váha 705 g v 5tt zatím váha nerozhoduje tento začal papat sám až později a může to ještě dohnat a nebo také ne a nebude holt velký…Druhý je nejsilnější z vrhu od pohledu dokonalejší, zbarvením váhou 800 g v 5 tt ale zas se mi zdá že srst mít bohatou nebude…
nemusím se rozhodnout takto brzy, ještě bude posílat chovatelka fotky ted o víkendu a pak další za 14 dní, ale v 8-9 týdnech musim dát definitivní rozhodnutí. Rozhodování je o těžké, protože mě velmi záleží na tom abych měla krásného ragdolla když je cena za jednoho 50 tis.
ale jsem rozhodnutá začít s chovem a mít kvalitní linie
a nádherná kotátka, kočičku nádhernou už mám, ted toho malého kocourka
pomůžete mi trošku prosím? A napíšete mi který se líbí víc a důvod? Moc děkuji za jakoukoli radu a přeji hezký večer
Chlupatý jako táta bude jen ten první- flek řešit je blbost, spíš to chce veterináře a právníka
Já bych nikdy za kotě nedala 50 tis.
, ale když už to chceš, tak nechápu, proč píšeš anonymně
a fakt to chce vet. prohlídku od někoho komu věříš a smlouvu ![]()
Pohledově se mi líbí víc ten bez flíčku, ale docela valim kukadla, že si vybíráš kotě za 50tis podle fotek??? ![]()
Holky KOČKOMILKY!!! Asi zde nenajdu odborníky na Ragdolly (a pokud přece jen ano stejně by mi neporadily), ale přesto zkusím se s Vámi Laicky poradit…pojedu si pro kočičku a kocourka do ciziny, kočičku mám vybranou ale kocourka ne… Paní chovatelka mi nabídla 2 kocourky a já se nemohu rozhodnout, protože jsem si velmi přála velkého Ragdolla s bohatou srstí a hezkým zbarvením jako je otec těch kluků
no a má se to tak…jeden je hezčí barevně a velmi krásnou bohatou srst má, negativum je flek na přední noze, který ale vůbec nevadí a z chovu nevylučuje spíš je to jen nedokonalost, je moc roztomilý a velmi pěkný hodně i díky té srsti váha 705 g v 5tt zatím váha nerozhoduje tento začal papat sám až později a může to ještě dohnat a nebo také ne a nebude holt velký…Druhý je nejsilnější z vrhu od pohledu dokonalejší, zbarvením váhou 800 g v 5 tt ale zas se mi zdá že srst mít bohatou nebude…
nemusím se rozhodnout takto brzy, ještě bude posílat chovatelka fotky ted o víkendu a pak další za 14 dní, ale v 8-9 týdnech musim dát definitivní rozhodnutí. Rozhodování je o těžké, protože mě velmi záleží na tom abych měla krásného ragdolla když je cena za jednoho 50 tis.
ale jsem rozhodnutá začít s chovem a mít kvalitní linie
a nádherná kotátka, kočičku nádhernou už mám, ted toho malého kocourka
pomůžete mi trošku prosím? A napíšete mi který se líbí víc a důvod? Moc děkuji za jakoukoli radu a přeji hezký večer