Koupě drahé kočky, kterou?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.14 18:41

koupě drahé kočky,kterou ?

Holky KOČKOMILKY!!! Asi zde nenajdu odborníky na Ragdolly (a pokud přece jen ano stejně by mi neporadily), ale přesto zkusím se s Vámi Laicky poradit…pojedu si pro kočičku a kocourka do ciziny, kočičku mám vybranou ale kocourka ne… Paní chovatelka mi nabídla 2 kocourky a já se nemohu rozhodnout, protože jsem si velmi přála velkého Ragdolla s bohatou srstí a hezkým zbarvením jako je otec těch kluků :) no a má se to tak…jeden je hezčí barevně a velmi krásnou bohatou srst má, negativum je flek na přední noze, který ale vůbec nevadí a z chovu nevylučuje spíš je to jen nedokonalost, je moc roztomilý a velmi pěkný hodně i díky té srsti váha 705 g v 5tt zatím váha nerozhoduje tento začal papat sám až později a může to ještě dohnat a nebo také ne a nebude holt velký…Druhý je nejsilnější z vrhu od pohledu dokonalejší, zbarvením váhou 800 g v 5 tt ale zas se mi zdá že srst mít bohatou nebude… :nevim: nemusím se rozhodnout takto brzy, ještě bude posílat chovatelka fotky ted o víkendu a pak další za 14 dní, ale v 8-9 týdnech musim dát definitivní rozhodnutí. Rozhodování je o těžké, protože mě velmi záleží na tom abych měla krásného ragdolla když je cena za jednoho 50 tis. :roll: ale jsem rozhodnutá začít s chovem a mít kvalitní linie :srdce: a nádherná kotátka, kočičku nádhernou už mám, ted toho malého kocourka ;) pomůžete mi trošku prosím? A napíšete mi který se líbí víc a důvod? Moc děkuji za jakoukoli radu a přeji hezký večer

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30302
6.8.14 18:45

Víc se mi líbí ten druhý, ale jsem naprostý laik. :) Má pro mě milejší kukuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.8.14 18:47
@Aspera píše:
Víc se mi líbí ten druhý, ale jsem naprostý laik. :) Má pro mě milejší kukuč.

Souhlasím! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
6.8.14 18:47

Ten první vypadá, že bude mohutnější, ale osobně se mi víc líbí taky ten druhý. Jinak, pokud ti je fuk, který z nich to bude, sedla bych si tam a počkala, který z nich si vybere mě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.8.14 18:49

No, mě se líbí víc ten první, s tím flekem na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
6.8.14 18:50

Mně se víc líbí ten bez flíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.8.14 18:51

Sakra, já mám asi divný vkus. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
6.8.14 18:51

Ten druhý je hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
6.8.14 18:52

A není to rozhodnutí zbrklé? pokud bych si měla koupit kočku za padesát litrů, musela by se mi líbit bezpodmínečně, raději bych počkala na kocoura, u ketrého nebudu mít výhrady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
6.8.14 18:53

S tou „špinavou“ ťapkou. :*
OT: to jedno kotě fakt stojí 50 tisíc??!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
6.8.14 18:55

Sedim si na prstech… sedim, sedim, sedim… ani se nehnu 8o 8o 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
6.8.14 18:57
@Anonymní píše:
Holky KOČKOMILKY!!! Asi zde nenajdu odborníky na Ragdolly (a pokud přece jen ano stejně by mi neporadily), ale přesto zkusím se s Vámi Laicky poradit…pojedu si pro kočičku a kocourka do ciziny, kočičku mám vybranou ale kocourka ne… Paní chovatelka mi nabídla 2 kocourky a já se nemohu rozhodnout, protože jsem si velmi přála velkého Ragdolla s bohatou srstí a hezkým zbarvením jako je otec těch kluků :) no a má se to tak…jeden je hezčí barevně a velmi krásnou bohatou srst má, negativum je flek na přední noze, který ale vůbec nevadí a z chovu nevylučuje spíš je to jen nedokonalost, je moc roztomilý a velmi pěkný hodně i díky té srsti váha 705 g v 5tt zatím váha nerozhoduje tento začal papat sám až později a může to ještě dohnat a nebo také ne a nebude holt velký…Druhý je nejsilnější z vrhu od pohledu dokonalejší, zbarvením váhou 800 g v 5 tt ale zas se mi zdá že srst mít bohatou nebude… :nevim: nemusím se rozhodnout takto brzy, ještě bude posílat chovatelka fotky ted o víkendu a pak další za 14 dní, ale v 8-9 týdnech musim dát definitivní rozhodnutí. Rozhodování je o těžké, protože mě velmi záleží na tom abych měla krásného ragdolla když je cena za jednoho 50 tis. :roll: ale jsem rozhodnutá začít s chovem a mít kvalitní linie :srdce: a nádherná kotátka, kočičku nádhernou už mám, ted toho malého kocourka ;) pomůžete mi trošku prosím? A napíšete mi který se líbí víc a důvod? Moc děkuji za jakoukoli radu a přeji hezký večer

Chlupatý jako táta bude jen ten první- flek řešit je blbost, spíš to chce veterináře a právníka :! Já bych nikdy za kotě nedala 50 tis. 8o :roll:, ale když už to chceš, tak nechápu, proč píšeš anonymně 8o :roll: a fakt to chce vet. prohlídku od někoho komu věříš a smlouvu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.8.14 19:00

V zahranici jsou ceny zvirat s PP mnohem vyssi nez v CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
6.8.14 19:01

Pohledově se mi líbí víc ten bez flíčku, ale docela valim kukadla, že si vybíráš kotě za 50tis podle fotek??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27596
6.8.14 19:02

Mě se líbí ten s tím flekem, já mám ráda zvláštní kočky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie