Kocourci a mimčo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
2.2.12 11:22

Tak to je v pohodě a jestli pejsek má rád kocky, tak z nich jeste budou nejlepší přátelé:) Jako u nás, když si začnou hrát všichni čtyři, tak to stojí za to:) ted nastestí spí, nemůž se na gauči ani hnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.2.12 11:27

byron, jasne ze urcite trochu jo,jde o to, jestli bude v pohode, nebo bude mít nejaké špatné zlozvyky. My mely toho prvního v půl roce a byl naučený olizovat nos a mnoukat jak blázen ráno pro pochoutku a dělá to dodnes:) i když jsme se snažily ho to odnaucit.....naježí se, uteče a za minitu je zase spátky a mnouká a škrabe na nohu. Ale myslím, že je to individuální a pokud je naučený na kočkolit, alespon budes mít méne práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.2.12 11:27

No, obdivuju tě, že toho máš tolik… Já mám tři děti a psa a ta kočička bude už maximum… POkud to dopadne, čekám, jestli se ozvou…

No, ve zverimexu mi řekli, že nejdůležitější je záchod a škrabadlo- pelech je prý k ničemu, že bude spát kde chce

• Citovat
  • Upravit
byron
2.2.12 11:28
Karenka píše:
byron, jasne ze urcite trochu jo,jde o to, jestli bude v pohode, nebo bude mít nejaké špatné zlozvyky. My mely toho prvního v půl roce a byl naučený olizovat nos a mnoukat jak blázen ráno pro pochoutku a dělá to dodnes:) i když jsme se snažily ho to odnaucit.....naježí se, uteče a za minitu je zase spátky a mnouká a škrabe na nohu. Ale myslím, že je to individuální a pokud je naučený na kočkolit, alespon budes mít méne práce.
Jo to prý jo- to s epřiznám že to byla podmínka
  • Citovat
  • Upravit
192
2.2.12 11:36

Nekdy není lehké je to naučit a taky mi škrábaly ten první gauč, to sem rostla:) no obcas v noci když ví, že je neslyším, ak si škrábnou i ted:) ale maj dvě škrábadla a v noci spí na gauči a přez den v pelíšku, mají tam klid a hlavne je mají nahoře na škrábadle, takže na ne nemůžou pejsci:) No já adoptovala ty kocicky s přítelem a mela jsem pejska, ale ten mi umrel na epilepsii. No a pak jsme se rozhodly mít mimčo, ale nic, tak jsme si pořídíly pejska a ted před vánoce jsem řekla, že už mimčo řešit nebudu a koupily jsme si další štěnátko:) (a pak se zadařilo i to mimco) :mrgreen: to ted učím čůrat na noviny a teda vůbec se o nechce naučit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.2.12 11:40
Karenka píše:
Nekdy není lehké je to naučit a taky mi škrábaly ten první gauč, to sem rostla:) no obcas v noci když ví, že je neslyším, ak si škrábnou i ted:) ale maj dvě škrábadla a v noci spí na gauči a přez den v pelíšku, mají tam klid a hlavne je mají nahoře na škrábadle, takže na ne nemůžou pejsci:) No já adoptovala ty kocicky s přítelem a mela jsem pejska, ale ten mi umrel na epilepsii. No a pak jsme se rozhodly mít mimčo, ale nic, tak jsme si pořídíly pejska a ted před vánoce jsem řekla, že už mimčo řešit nebudu a koupily jsme si další štěnátko:) (a pak se zadařilo i to mimco) :mrgreen: to ted učím čůrat na noviny a teda vůbec se o nechce naučit:)
Aha, já jsem psa nikdy na noviny neučila- vždy hned ven, ale bydleli jsem v přízemí a pak jsme měla štěně v baráku se zahradou… No, hooodně chválit, ale to víš sama vid
  • Citovat
  • Upravit
192
2.2.12 11:44

já ho chválím a když se počůrá jinam, tak mu důrazně řeknu fuj a dám ho na noviny. A víš co to má za výsledek? Vyčůrá se jinam a pak jde a sedne si na ty noviny a čeká co já na to:) já jsem ve 4 patře bez výtahu a momentálně mám klidový režim, takže s ním nemůžu každé dvě hodiny ven, ale toho prvního jsem to tak naučila. A navíc je tu dnes -14 stupnů brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.2.12 18:51

No já ti bohužel moc neporadím, jen obrn se trpělivostí, některému psu to trvá dýl…

Byla jsme se mrknout na kočky… Jsou tři, jsme ve fázi rozhodování, ještě nevím..... Jednu kočičku jsme zavrhla, byla straaašně živá, mám tam dvě favoritky

• Citovat
  • Upravit
byron
2.2.12 18:52

Jo Karenko, kočičky byly plašší, moc ke mně nešly- je to normální? Asi jo vid… Byly prostě nedůvěřivé…

• Citovat
  • Upravit
192
3.2.12 09:45

byron: oni se bojí, to je normální, ale když jí vezmes do náruče a chvíli hladíš a mluvíš na ní, měla by začít vrnět, ale chce to klid a čas. Nebo se zeptej majitelky, která se mazlí. A nebo třeba nejsou mazlivé, ten jeden nás se mazlí jen kdyz chce on, treba jednou týdně :mrgreen: , jde o to, aby ti to pak nevadilo kdyz bude samotář. Proste kazdá kocka je originál a osobnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.2.12 10:18
Karenka píše:
byron: oni se bojí, to je normální, ale když jí vezmes do náruče a chvíli hladíš a mluvíš na ní, měla by začít vrnět, ale chce to klid a čas. Nebo se zeptej majitelky, která se mazlí. A nebo třeba nejsou mazlivé, ten jeden nás se mazlí jen kdyz chce on, treba jednou týdně :mrgreen: , jde o to, aby ti to pak nevadilo kdyz bude samotář. Proste kazdá kocka je originál a osobnost :mrgreen:
Právě, že by mi to asi vadilo- teda nevadilo, ale raději byc si ji asi vymazlila úplně od kotátka, ale pořád váhám. paní říkala, že to chce pár dnů, že s emazlej
  • Citovat
  • Upravit
5470
3.2.12 10:27
byron píše:
No já ti bohužel moc neporadím, jen obrn se trpělivostí, některému psu to trvá dýl…Byla jsme se mrknout na kočky… Jsou tři, jsme ve fázi rozhodování, ještě nevím..... Jednu kočičku jsme zavrhla, byla straaašně živá, mám tam dvě favoritky

a kde jste byli mrknout na kocky??? u nejake chovatelky nebo v utulku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.2.12 10:31
zklamana píše:
byron píše:
No já ti bohužel moc neporadím, jen obrn se trpělivostí, některému psu to trvá dýl…Byla jsme se mrknout na kočky… Jsou tři, jsme ve fázi rozhodování, ještě nevím..... Jednu kočičku jsme zavrhla, byla straaašně živá, mám tam dvě favoritky
a kde jste byli mrknout na kocky??? u nejake chovatelky nebo v utulku????
u lidí doma… maj už sedm koček a je to moc, kočky se maj ale dobře, maj i psa, takže vše ok
  • Citovat
  • Upravit
byron
3.2.12 10:32

Já přiznávám-kočkám moc nerozumím, proto s eptám, je nějaká šance, že bychom je ještě ,,vymazlili?,, pětiměsíční???

• Citovat
  • Upravit
byron
3.2.12 10:33

Upřímně- zamilovala jsem se do ročního kocourka jenže toho nedaj asi… Ani jsme s eneptala, bylo vidět, že ho maj moc rádi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný