Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jsem to vzala kolem a kolem, a rozhodla jsem se, že si vezmu kotě- co nejmenší… Ty 5ti měsíční kočiny mi řipadaly porstě málo chované a mazlené a spíš plašší. Než se unáhlit, raději si počkám, až seženu koťátko… Ted teda nejsou vůbec
byron píše:
Já jsem to vzala kolem a kolem, a rozhodla jsem se, že si vezmu kotě- co nejmenší… Ty 5ti měsíční kočiny mi řipadaly porstě málo chované a mazlené a spíš plašší. Než se unáhlit, raději si počkám, až seženu koťátko… Ted teda nejsou vůbec
to je skoda ![]()
zkus to jeste byron vzit tak, ze to kote zachranujes, ja sveho kocoura videla jen na obrazku a donesla jsem si tak placheho kocoura, ze jsme s tim dlouho bojovali. Tyhle obycejne kocky maji vetsinou smutny osud, pokud se jich nekdo neujme a nevenuje se jim.
Moreno81 píše:Hele, když já jsem prostě nebyla přesvědčená. Oni si ty kočičky nechají, to vím.
zkus to jeste byron vzit tak, ze to kote zachranujes, ja sveho kocoura videla jen na obrazku a donesla jsem si tak placheho kocoura, ze jsme s tim dlouho bojovali. Tyhle obycejne kocky maji vetsinou smutny osud, pokud se jich nekdo neujme a nevenuje se jim.
Moreno81 píše:Mám z otho hlavu v pejru, samozřejmě mě to trochu mrzí, ale myslím, že dělám správně…
rozhodnuti je samozrejme na tobe......to je v poradku......
byron píše:Moreno81 píše:Mám z otho hlavu v pejru, samozřejmě mě to trochu mrzí, ale myslím, že dělám správně…
rozhodnuti je samozrejme na tobe......to je v poradku......
tak to uz nezjistime, jestli to bylo spravne nebo ne
snad najdes nejakeho, ktery tu bude vyhovovat. Ono je to tezke, i kdyz muze byt kote mazlive, jak bude dopsivat, bude treba zase jine. Muj kocourek byl jako maly tulivy, ted prijde, jen kdyz on chce. Takze to mas tezko. Tak na priste stastnou ruku ![]()
Moreno81 píše:Hele, ty mě zničíšbyron píše:tak to uz nezjistime, jestli to bylo spravne nebo neMoreno81 píše:Mám z otho hlavu v pejru, samozřejmě mě to trochu mrzí, ale myslím, že dělám správně…
rozhodnuti je samozrejme na tobe......to je v poradku......snad najdes nejakeho, ktery tu bude vyhovovat. Ono je to tezke, i kdyz muze byt kote mazlive, jak bude dopsivat, bude treba zase jine. Muj kocourek byl jako maly tulivy, ted prijde, jen kdyz on chce. Takze to mas tezko. Tak na priste stastnou ruku
Ne, vážně… Raději malé koťátko
byron píše:Moreno81 píše:Hele, ty mě zničíšbyron píše:tak to uz nezjistime, jestli to bylo spravne nebo neMoreno81 píše:Mám z otho hlavu v pejru, samozřejmě mě to trochu mrzí, ale myslím, že dělám správně…
rozhodnuti je samozrejme na tobe......to je v poradku......snad najdes nejakeho, ktery tu bude vyhovovat. Ono je to tezke, i kdyz muze byt kote mazlive, jak bude dopsivat, bude treba zase jine. Muj kocourek byl jako maly tulivy, ted prijde, jen kdyz on chce. Takze to mas tezko. Tak na priste stastnou ruku
.Ne, vážně… Raději malé koťátko
to se neboj, je to na tobe. JA taky chtela vzdycky kocoura co mi bude lezet na kline a ja budu sedet v kresle a cist a nebo hledet na televizi, ale ani jeden takovy neni.
Když mám prostě strach, že je tu riziko, že se s náma kočka nesžije… U toho kotěte je to tak, že si na nás zvxkne od mlaička
byron píše:
Když mám prostě strach, že je tu riziko, že se s náma kočka nesžije… U toho kotěte je to tak, že si na nás zvxkne od mlaička
ono se casem szije kazde, svym zpusobem. A co te vlastne vede k tomu poridit si kocku??
Moreno81 píše:No počkejbyron píše:ono se casem szije kazde, svym zpusobem. A co te vlastne vede k tomu poridit si kocku??
byron píše:Moreno81 píše:No počkejbyron píše:ono se casem szije kazde, svym zpusobem. A co te vlastne vede k tomu poridit si kocku??
Když mám prostě strach, že je tu riziko, že se s náma kočka nesžije… U toho kotěte je to tak, že si na nás zvxkne od mlaička, už jsem nespolehlivá, když chci jen kotě? Jo, kočku chci- chceme…
ne, jen tak se ptam, ja jsem taky nevedela do ceho jdu a kocku jsem moc nechtela, nikdy jsem jim moc neduverovala, ted bych nemenila. Chtela jsem zvire, pes neprichazel v uvahu. Takze jsem si rekla, ze zkusim kocku. A nejak jsem se s nimi szila, az moc. ![]()
Já vím, jak jsi to myslela
.
Kočky jsou prý od 23.hodiny zvyklé spát…
Kdy nechat kočku kastrovat?