Kojenec a nemoci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.1.20 17:54

Kojenec a nemoci

Zdravím, jaká je pravděpodobnost že kojenec chytí třeba chřipku? Tchyně straší stím že nemáme brát miminko do obchodu apod.. Ale mám ji na prsu skoro pořád, nehrozí abych ji nekde nechala. Strasne by chtěla hlídat, ale dcera u ni brečí. Má 7 týdnu plně kojena. Nejezdíme do nějakých Mega obchodu, ale obyjecny menší obchod, strávím tam tak 20 minut 1× týdně. Z cestou je to samozřejmě dyl.. Jednou jsem ji nechala moji mamce na pohlídání, a půlku věci jsem v krámu nechala jak jsem byla ve stresu a spěchala jsem..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65048
26.1.20 18:01

Tak teď v době začínající chřipkové epidemie bych takového prcka do obchodu nebrala. Nemůže jít tchýně s vámi a pohlídat před obchodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
26.1.20 18:20

Já jsem děti brala na veřejná místa téměř od narození a nemocné byly poprvé až ve školce. Pokud se bojíš nákazy, tak nakoupit může manžel, napiš mu seznam a do obchodu vůbec nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.1.20 18:22

Ahoj, dítě jsem první rok nebrala do žádného obchodu. V zimě chřipky v létě klimatizace. V hlídání jsme se střídali a nebo poprosili babičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 18:35

@Alušáček já se právě nebojím, bojí se tchyně :mrgreen: já se bojím ji nechávat hlídat…

• Citovat
  • Upravit
413
26.1.20 18:46

U první dcery jsem dodrzela sestinedeli a pak jsem bezne na nakup zasla, vetsinou to prospala ve vajicku, nebezpeci nakazy takhle povazuju za minimalni, byla kryta v tom vajicku, na nic nesahala a nikdo na ni :nevim:
S druhorozenym synem jsem nedodrzela ani sestinedeli… V pripade potreby jsem treba prikryla vajicko i plinou… Riziko nakazy takoveho mrnete bych povazovala za minimalni, kor jednou tydne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
26.1.20 18:48
@Anonymní píše:
@Alušáček já se právě nebojím, bojí se tchyně :mrgreen: já se bojím ji nechávat hlídat…

Jo a co se tyka hlidani, tak u první jsem taky byla na trni a moc „nepujcovala“, dokud jsem se na to necitila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
26.1.20 18:55
@Anonymní píše:

Tak to je uplne přirozené, že 7 týdenní miminko chceš mít pořád u sebe ;) Udělej to podle sebe, ne podle toho co radí tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9278
26.1.20 19:21

Já bych takto malé dítě v době chřipek do obchodu nebrala. Uspala bych dítě a dala tchyni vozit kočárek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí