Kojenec vs. boty s podrážkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
24.5.12 12:26

.

Já capáčky dávala až s lezením, abych malou mohla vypustit na trávník a neměla obalený ponožky bordelem. Měla ala boty, s měkkou podrážkou. Jinak postačily bohatě ponožky. Do nosítka měla pletené klasické botičky a flísové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
24.5.12 12:41

Nemyslím si, že by mu bota nějak ublížila, když bude v kočárku, ale přijde mi naprosto zbytečná, zvláště teď v teple. Malá má 10 měsíců a do kočárku jí dávám buď ponožky nebo je naboso, když jsme někde venku na dece tak taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.5.12 12:50

ja bych asi spis ty boticky vratila, sice kdyz bude chladno, tak parkrat na paradu mu urcite neublizi, ale stejnak si myslim, ze by se ty penize za ne daly vyuzit lip.....ja co jsem kdy dostala nejake capacky, tak byly naprosto nepouzitelne.

ted mu staci ponozky, az se bude stavet, tak ty kozeny capacky delaji do vetsich velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
24.5.12 13:37

Když je budeš dávat na chvíli do kočárku na parádu, tak si nemyslím, že bys tím něco zkazila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.5.12 13:37

Moje děti neměly ani capáčky :think: První botky byly bačkůrky, když se začaly stavět kolem nábytku, pak až boty, když chodily po venku :nevim:
Pokud chceš mít dítě frajera, krátkodobě mu botky klidně dej, podle mě mu to neublíží, ale fakt to považuju za zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková