Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já capáčky dávala až s lezením, abych malou mohla vypustit na trávník a neměla obalený ponožky bordelem. Měla ala boty, s měkkou podrážkou. Jinak postačily bohatě ponožky. Do nosítka měla pletené klasické botičky a flísové.
Nemyslím si, že by mu bota nějak ublížila, když bude v kočárku, ale přijde mi naprosto zbytečná, zvláště teď v teple. Malá má 10 měsíců a do kočárku jí dávám buď ponožky nebo je naboso, když jsme někde venku na dece tak taky.
ja bych asi spis ty boticky vratila, sice kdyz bude chladno, tak parkrat na paradu mu urcite neublizi, ale stejnak si myslim, ze by se ty penize za ne daly vyuzit lip.....ja co jsem kdy dostala nejake capacky, tak byly naprosto nepouzitelne.
ted mu staci ponozky, az se bude stavet, tak ty kozeny capacky delaji do vetsich velikosti.
Když je budeš dávat na chvíli do kočárku na parádu, tak si nemyslím, že bys tím něco zkazila. ![]()
Moje děti neměly ani capáčky
První botky byly bačkůrky, když se začaly stavět kolem nábytku, pak až boty, když chodily po venku ![]()
Pokud chceš mít dítě frajera, krátkodobě mu botky klidně dej, podle mě mu to neublíží, ale fakt to považuju za zbytečné.