Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No ona je polohovatelná, buď nahoře nebo dole a má vlastní jídelní pultíček. Takže bys jí mohla strčit pod stůl. A ta houpačka se dá složit a dát do kouta a není moc těžká, takže se s ní moc nenadřeš.
Jo a i ta židlička se dá dobře složit a tak někam ke straně nebo odendat pultík a přišoupnout ke stolu.
Dekuji moc a jeste jeden dotaz kde se da vybrat barva zidlicky a od kolika je mesicu…teda to byly 2 dotazy
A od kolika mesicu je houpacka…
Ahoj…
Tahle jídelní židlička je ve třech barvách - krémově hnědá, proužkovaná modrá, a pak s kytičkama a medvídkama. Jestli to budeš kupovat v tom Todu - e-shopu, tak tam jí to napíšem e-mailem nebo do poznámky. Jinak ti vlastně ani nevím, od kolikati je měsíců, protože má polohovatelnou sedačku a dítko tam nemusí vyloženě sedět, tak v 6. měsících může tak být a myslím, že i dřív.
O té houpačce to taky nevím s jistotou, tam to nebylo uvedeno, ale v jedné diskuzi jsem četla, že je od 6 měsíců, ale má taky polohovatelnou opěrku, takže tam mimčo může být i dřív.
Tak to je bezva …prckovi bude 5 a je porad hrozne hladovy tak zaciname s ryzovou kasi
Dekuji moc za radu nebavi mne behat po obchodech s prckem a zkouset zidlicky ![]()
Ahoj
My jsme začali s příkrmama minulý týden mrkičkou a včera jsem přidala brambůrku. Našemu malému bylo 4.12. - 6 měsíců. No já jsem koukala na židličky v kamenném obchodě a všechny je tam měli nad 4.000,– Kč, ale nevím, jak je na tom třeba Tesco s cenami, pak jsem náhodou narazila na tuto, moc se mi líbila a cena byla taky slušná. No manžel se na jídelní židličku nejdřív tvářil nemastně neslanš a pak když viděl, že se malému v ní líbí a jaká je s ní lehká manipulace, tak byl nadšenej víc než já
.