centralni hypotonie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
6.12.05 17:52

centralni hypotonie

ahojte mamky,

potrebovala bych poradit i povzbudit zaroven.
Maly ma diagnostikovanou centralni hypotonii. Je to sice zivy stribro, ale na brisko se jeste sam neotaci. ALe na brisku hlavicku ma nahore porad. Je o mesic driv, takze ma vlastne 6m a ne 7m. Ultrazvuk mozku ma v poradku.
V neonatologicke poradne nam doporucili zvazit vysetreni maleho v detske nemocnici…chteji mu udelat ruzny testy, jeden z nich je i endokrinologicky - moje mamka ma nevivinutou stitnou zlazu a od manzela sestra ma taky problemy. Je to pry pouze na nasem rozhodnuti, nutit nas nebudou.
Chtela jsem se zeptat jestli nekdo nemate s timto vysetrenim zkusenosti.
Nechce se mi tam prcka nechavat samotneho. Na netu maji, ze vysetreni trva az 8 dni…to asi zesedivim.
prosim o nejaky vase info a zkusenosti.
diky moc a mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
868
6.12.05 18:51

...

Ahoj,

a Vojtovu metodu vám nedoporučili ??? 8O

Pavlík byl označen za lehce hypotonického a po měsíci a půl cvičení Vojtovky všechno lehce dohnal… :wink:

Zdá se mi to být pro začátek lepší řešení než nějaké 8-denní vyšetření v nemocnici… A snad i bez maminky :! :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.05 18:55

Ja jen nechapu tu diagnozu. Kdyz ma nekdo centralni hypotonii, tak to znamena, ze pod vlivem spatneho rizeni centralni nervovou soustavou - a na te by mela byt zmena. A tve ditko ma sono v poradku.
Jo, muze mit nejaky problem. Ale vetsinou doktori cloveka vystrasi a pak to tak hrozne neni.
Zeptala bych se doktora, co presne to dalsi vysetreni obnasi a nebo bych zkusila i jinou poradnu? Kam chodis?

• Citovat
  • Upravit
35
7.12.05 08:49

vojtovku cvicime 4× denne od 3 mesicu…chodim na obilnak.....
jestli jsem to pochopila spravne, tak by se jednalo spis o vysetreni pro jistotu........jestli treba nemuze byt i chyba nekde jinde a byla by potreba na:,–(it leky........ale i tak, nechce se mi do toho........
malej jinak dela vsechno tak jak by mel…jen ten trup ma takovej mekkej, takze kdyz ho po:,–(im s oporou, tak hlavicku drzi, ale po chvilce mu spadne, ale hned ji zase zveda nahoru.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
7.12.05 10:01

Barusch,

a to tam fakt s ním nemůžeš po dobu vyšetření být? Já myslím, že na to máš určitě nárok … :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.12.05 10:03

na netu je psany, ze od 8-18.00 pres noc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
7.12.05 10:42

Zavolej tam a zeptej se, bud neustupna a rikej, ze s nim chces byt i v noci. Nevim, jestli kojis, meli by ti nejak vyjit vstric. A nech si presne vysvetlit, co to vysetreni obnasi a proc je nutne byt v nemocnici celych 8 dni.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
7.12.05 10:46

Já myslím, že pokud kojíš, tak na to máš automaticky nárok. A pokud ne, tak bych si zatím stejně stála…

Zkus tam cinknout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.12.05 12:32

A nemuzete to vysetreni podstoupit nekde, kde bys s nim mohla byt? Pracuju v Motole a tam kdyz jednu maminku nechteli nechat pres noc s mimcem, tak se nechala prevezt jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí