Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s kojeneckou houpačkou od firmy TAKO.
Viděla jsem ji v internetovém obchodu Kočárky Ina http://www.kocarky-ina.cz/…cky_tako.htm
Chtěla bych ji koupit pro syna k Vánocům, ale nevím jestli je stabilní. Bohužel ten obchod je od nás hoooodně daleko, tak si ji nemůžu ani prohlídnout.
Děkuji za Vaše zkušenosti Lenka
Ahoj
My jsme jí taky koupili, od Tako baby collection, máme trošku jinou, než je na tom tvém obrázků, prodává se hodně druhů. Houpačka je stabilní je do 25. kg. Jestli budeš chtít napiš mi tvůj e-mail a á ti pošlu fotky té naší houpačky.
Oluška a Martínek
Ahojky,
už jsme to tu jednou řešili. Máme ji my doma a Oluška … My máme bez pultíku, Oluška s pultíkem.
Je super!!! Taky můžu poslat fotky… Stabilní je a je i přenosná, takže ji plánuju v létě dát ven na terasu. ![]()
Firmu Kočárky INA vřele doporučuji, jsou skvělí, ochotní, vstřícní a rychlí ![]()
Jo a to, co je na internetu není akutální kolekce. Ty akutální právě máme doma my i Oluška…
Oni Ti na požádání pošlou fotky těch, které mají právě na prodejně.
Holky díky moc. Udělaly jste mi radost.
Hned tam budu volat a objednám si ji.
Lenka
Díkas, vím o tom. Už mi to poslali do mailu. Jen nevím, jakou vybrat pro kluka. Jakou máš ty??
Ahoj
My máme kluka, a protože nám modrou vyfoukli před nosem, tak jsme pořídili vínovou s růžovou a vůbec to neva, barva je super, lepší, než takové ty oranžové - takové divné barvy, teda aspoň nám nesedla do oka. Máme tu houpačku s pultíčkem.
Ahoj,
taky ji máme a malý z ní má velkou radost - když už se nudí s hračkami, dám ho do houpajdy a je hned spokojený. Je dobře stabilní i bezpečná - má ještě kromě madla upínací popruh kolem bříška. Koupili jsme si typ s polohovatelnými zády a oddělitelným madlem, potah světle zelený, stála 1450Kč.
Viťka+Pavlík
A dala by se houpacka pouzivat misto zidlicky? Na oboji nemame
A jakou kdyztak zidlicku ? DEkuji slunik
Leni,
my máme tu sv.béžovomodrou - je nádherná
Myslím, že už si ji objednala ještě jedna mamča z emimina z té předchozí diskuze. Asi se líbí nejen nám ![]()
Ahoj Sluniku,
myslím si, že by to bylo dost nepraktické - u jíd.židličky je hlavní předností to, že je dobře omyvatelná - sedáky bývají potažené igelitem - ten potah u houpačky by se udržoval asi dost těžko. Navíc je sedačka houpačky docela nízko a nedá se vůbec použít třeba ke stolu, není tam vlastně ani pultík pro samostatné stravování trošku větších dětiček. Takže být Tebou, dám přednost jíd.židličce.
V.
Ahoj
V tom případě by bylo lepší pořídit jídelní židličku, protože je celá pogumovaná a u té houpačky by se ta sedačka udržovala špatně, myslím tím, že bys na ní měla za malou chvilku flíčky.. a taky je to docela nízko, ale to moc neva.
My jsme pořídili tuhle polohovací jídelní židličku
http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
akorát v jiné barvě. Já teda na jídelní židličku nedám dopustit, než nám přišla, tak to dvakrát odneslo křeslo a takhle židličku jen otřu a je hotovo.
Jinak moje ségra měla něco takového
http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
a v tom krmila malou nebo jí krmila na klíně.
Ale rozhodni se sama, obojí má něco do sebe. A kdybys pořídila houpačku a chtěla v ní krmit dítko, tak určitě něco vymyslíš, aby se neponičila.
Oluška a Martínek
Dekuji Olusko ta zidlicka se mi moc libi .Nevis kdo ji vyrabi? Zatuhle cenu bysme mohli snad koupit oboji ![]()
Ahoj
Vyrábí jí Italové - PLEBANI (PRIMA INFANZIA). Má polohovatelná sedací židličku, asi tři náklony, pultíček, který se dá vyndat, kolečka, polohovací nahoru a dolu a kšíry. Máme takovou modrou s pruhy a je celá omyvatelná a na opěrátku je takový medvídek, je to kód W21 a udávají, že je to barva šedá.
Přemýšlela jsem taky o takové dřevěné, ale jelikož máme známého a ten nám vyrobil takový dřevěný stoleček, tak jsem chtěla něco jiného a myslím si, že kdybych mu ukázalo ty dřevé, tak by byl schopný nám to vyrobit.
Tak přeji příjemnou koupi.
Olu a Martínek
A myslis ze se pak da pristrcit i ke stolu ? Nemame moc mista takze maly stolecek nehrozi
Pocitala jsem totiz ze zidlicka bude drazsi a takhle by zbylo i na houpacku.