Gel v plínce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
201
7.12.05 10:43

Gel v plínce

Chtěla bych se zeptat na zkušenost. Začali jsme používat plenky Huggies superflex - v Pampers se nám malá stále pročůrávala, ať jsme zkoušeli všechno možné. Huggies se mi zdají dobré tvarově a je fakt, že zatím žádné pročůrání nebylo, ale co mi vadí, že když je měním, vidím u malé na kůži zbytky gel. kuliček, malinko, ale přece. Stává se vám to taky a nevíte, co s tím dělat, příp. jak to může vadit.

Díky za reakce Meda + Julinka (6měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
440
7.12.05 10:48

Ahoj Medi.

Asi Ti neporadím, ale přidávám se k Tvému dotazu.

Taky jsme Pampersky pročůrali a tak jsme přešli na Huggies Superflex. Ty se nám ještě nepodařilo překonat :lol: Vyhovujou nám pružné pásky, ale taky se nám občas stane, že máme na tělíčku trochu gelu.

Nevím jestli to něčemu vadí??? :oops:

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.12.05 10:48

Ahoj Medo,

mě se to stává teď u plenek Babylove z DM, a to malá nemusí být ani moc pročůraná… Jinak jsem ale spokojená, hodně vydrží, dobře sedí…

Troufám si říct, že to nevadí, gelové kuličky v plínce…

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
7.12.05 11:09

Ahoj holky,
já jsem se na stránkách Pampers dočetla, že ten gel se objeví, když je mimčo hodně počůrané a že to je nějaká ta absorbční látka, která při velkém množství moči takhle „zreaguje“. Ale je to prý neškodné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.12.05 11:13

ahojky

nám se to stává i u Pampersek i u Babylove - beru to jako daň za to že plenka vydrží i celou noc - prostě se to stává, když už je plenka moc nacuclá… pokud vám vyhovuje značka a tvar tak bych to neřešila, jelikož toho gelu na prckovi je jen trošička (aspoň u nás)

tak ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
7.12.05 11:17

Ahoj

Když byl malý jako novorozenec, tak jsme skoro 5 měsíce používali plenky Pampers Newborn 2-5 kg, chtěli jsme vyzkoušet taky jinou značku, tak jsme ukusili Huggies Newborn 2-5kg a je fakt, že ten gel hodně z plenky utíkal, to se mi nelíbilo a tak jsme používali Pampersky, potom 3-6kg a teď se blíží malý v 6 měsících k 7 kg, Pampers 4-9 kg mu jsou větší, má je utažené až až, úž to ani víc nejde a jsou u volné a párkrát se nám stalo, že plenka protekla, tak jsme teď znovu zkusili Huggies Superflex 5-9kg, plenku má utaženou, co to jde, plenka mu docela sedí, neprotéká a gel jsem zatím na něm nenašla, tak nevím, jestli je to třeba sortou, která byla vyrobena.

Oluška a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
7.12.05 11:20

Jo a ještě jsem chtěla dodat, že teda plenku nenechávám hodně počůrat, malý to ani nevydrží, takže přebaluji 10× až 15× za celý den a noc. Takže ten gel musí unikat kvůli něčemu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.12.05 11:41

Nám se to stalo také i v případě, že nebyla plenka pročůraná. Je mi jasné, že výrobce napíše, že je to OK, nezbývá, než jim věřit. Jinak typ pro maminky co kupují Huggies - jsou teď v akci vel.4 66ks za 299 kč (Droxi a my kupovali včera v Globusu na Černém mostě). Ještě někdo v diskuzích chválil Tesco plínky - dělají to také, myslím unikající gel?

pa Meda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
7.12.05 13:05

Ahoj.

Tak nevím, ale osobně bych do Tesco plínek nešla. Radimek má hodně choulostivou pokožku a nás důsledně varovali před těmito plínami. Prý se snadno pročůrají a vzniklá „směs“ je agresivní. Toť z doslechu.
Používáme Pampersky (10,5 kg=velikost 4, spotřebujeme průměrně 4 ks.), gel se nám objevil jen několikrát - to už byla plína těžkotonážní. Zkoušeli jsme i jiné - třeba po Huggies, které jsou taky kvalitní, se osypal až hrůza. Nijak se doporučují ještě Fixies a Babylove (DM).

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
7.12.05 13:14

Beruško,

Tesco plíny bych nebrala pouze bílé-igeliťáky.
Ty fialové jsou vlastně Helen Harper a jsou dobré.My je používáme a jsem jimi nadšená.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky