Kojenecká rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
7.9.11 16:43

kojenecka ryma

Prosím o radu.Mám 5 tydenní holčičku a už 4 týdny má rýmu.Dostali jsme vincentku,pak Physiomer,kapeme Fenistil kapicky ale stejně se jí to nelepší.Na noc máme vlhký stan,pobýváme často na čerstvém vzduchu a nic.Odsáváme minimálně.Nemáte někdo zkušenosti?Máme doma kočku ale alergie u nás v rodině nejsou u nikoho,snažím se ji i izolovat ale úplně to nejde.Za 14 dní máme jít na očkování proti rotavirům a bojím se že mi ji nenaočkují.Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
7.9.11 17:08

Ahoj, naše malá měla taky rýmu. Na nic nám v nemocnici nepřišli, Dr. ji taky neočkovala. Pak kolem 2-3 měsíců to přešlo samo a rýmu měla jednou, když ji rostly první zoubky. Tak moc neporadím, jen vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.9.11 18:21

Naše mimi taky mělo pořád rýmu, měl podrážděnou sliznici, jak hodně ublinkával a lítalo mu to ven i nosem :-( Jak roste a přestal tolik ublinkávat rýma zmizela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.9.11 07:51

Aha to nas se netyka.Mala neublinkava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zachariaska
25.2.12 22:54

bohužel máme stejný problém a nic nepomáhá … také máme kapičky Fenistil, ale mám pocit, že to je bezpředmětné + nám do toho hrozně blinká … někdy už sama nevím co dělat a jak mu pomoci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA