Kojenecká váha Sencor

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
967
27.7.10 17:08

Kojenecká váha Sencor

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kojeneckou váhou Sencor SBS4002 - půjčili jsme si ji kvůli vážení miminka, protože máme problémy s kojením, jenomže nemůžu nějak přijít na systém, jakým mám vážit. Když na váhu umístím např. 3× stejný předmět, pokaždé mi to naměří jinou hodnotu, váha je na rovném povrchu a vůbec s ní ani nehnu, jen třeba tu věc dám o dva centimetry jinam než předtím a rozdíl v hmotnosti je dost výrazný. :think:

Chtěla jsem vážit množštví vypitého mléka, ale ukazuje mi to naprosté nesmysly, nemluvě o tom, že když se mimi hýbe, tak nejde ani pořádně zachytit, kolik váží. Možná dělám něco špatně nebo jsou tyhle váhy tak nespolehlivé? Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
27.7.10 17:27

Jestli je zapujcena, tak asi uz ma svoje za sebou a je nepresna. Neco takoveho muze delat kuchynska vaha za par korun, ale ne kojenecka za kdovikolik tisic. Chtela bych vymenu v pujcovne nebo vraceni pujcovneho, nesrovnalosti bych nazorne predvedla.
Nemuzes prevazit u dr? Pred kojem a pak u ni nakojit a zase zvazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
27.7.10 17:50

ahojky my jsme meli takovou silenou digi vahu v porodnici. Navazila i mene nez byla vaha pred kojenim 8-o . Doma nam dr. rekl,at dame nejaky tac na obyč. kuchynskou mechanickou vahu a pak ho tam polozime (musis byt opatrna,aby nespadl) a zvazime a slo to. Ale radsi jsme vazili na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.7.10 17:53

ahojky, my jsme koupili před 3 týdny přesně tuhle váhu :lol: je to fakt děs :zed: váží fakt blbě, vůbec bych se podle toho neorientovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.7.10 17:54

zkusím zítra zvážit v poradně před a po kojení, myslela jsem si, že budu vážit i doma, ale jak vidím, tak asi ne.. klasickou kuchyňskou váhu bohužel nemáme, ale díky za tip, zkusím příp. půjčit od někoho z rodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
27.7.10 17:56

koukam fa Sencor stoji za 2 veci ve vsem.Nasi si od nich koupili chuvicky a misto naseho Toma chytali sousedovic kojence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.12.12 12:37

Dobrý den máte někdo zkušenosti s kojeneckýma váhama? chci vážit miminko kolik vypije, stačí koupit nějakou váhu kolem 1200 kč? díky moc, co máte za značku, sencor, zelmer, bravo, která je dobrá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí