Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kojeneckou váhou Sencor SBS4002 - půjčili jsme si ji kvůli vážení miminka, protože máme problémy s kojením, jenomže nemůžu nějak přijít na systém, jakým mám vážit. Když na váhu umístím např. 3× stejný předmět, pokaždé mi to naměří jinou hodnotu, váha je na rovném povrchu a vůbec s ní ani nehnu, jen třeba tu věc dám o dva centimetry jinam než předtím a rozdíl v hmotnosti je dost výrazný. ![]()
Chtěla jsem vážit množštví vypitého mléka, ale ukazuje mi to naprosté nesmysly, nemluvě o tom, že když se mimi hýbe, tak nejde ani pořádně zachytit, kolik váží. Možná dělám něco špatně nebo jsou tyhle váhy tak nespolehlivé? Díky za radu.
Jestli je zapujcena, tak asi uz ma svoje za sebou a je nepresna. Neco takoveho muze delat kuchynska vaha za par korun, ale ne kojenecka za kdovikolik tisic. Chtela bych vymenu v pujcovne nebo vraceni pujcovneho, nesrovnalosti bych nazorne predvedla.
Nemuzes prevazit u dr? Pred kojem a pak u ni nakojit a zase zvazit?
ahojky my jsme meli takovou silenou digi vahu v porodnici. Navazila i mene nez byla vaha pred kojenim
. Doma nam dr. rekl,at dame nejaky tac na obyč. kuchynskou mechanickou vahu a pak ho tam polozime (musis byt opatrna,aby nespadl) a zvazime a slo to. Ale radsi jsme vazili na zemi.
ahojky, my jsme koupili před 3 týdny přesně tuhle váhu
je to fakt děs
váží fakt blbě, vůbec bych se podle toho neorientovala…
zkusím zítra zvážit v poradně před a po kojení, myslela jsem si, že budu vážit i doma, ale jak vidím, tak asi ne.. klasickou kuchyňskou váhu bohužel nemáme, ale díky za tip, zkusím příp. půjčit od někoho z rodiny ![]()
koukam fa Sencor stoji za 2 veci ve vsem.Nasi si od nich koupili chuvicky a misto naseho Toma chytali sousedovic kojence ![]()
Dobrý den máte někdo zkušenosti s kojeneckýma váhama? chci vážit miminko kolik vypije, stačí koupit nějakou váhu kolem 1200 kč? díky moc, co máte za značku, sencor, zelmer, bravo, která je dobrá??