Postýlka z Ikea

10178
24.7.10 17:03

Postýlka z Ikea

Ahoj holčiny,
nevíte prosím vás některá, jestli jsou v Ikea pořád ty postýlky za 699,–? Taky by mě zajímalo jaké jsou kvality a jestli se dá zvýšit/snížit rošt. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1862
24.7.10 17:13

Ahoj Lulushko, mám ji teď doma postavenou. Máš možnost i snížit/zvýšit rošt. Vzala jsem ji na doporučení od kamaráda - truhláře. Říkal, že za tyhle peníze by ji tak pěkně neudělal a navíc v ní má už druhého kluka a je stále stabilní a pěkná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
24.7.10 17:15

Ahoj Lulu, porad je maji.Holky si je tu chvalily, ja, kdybych nemela postylky pres znamou, jdu do nich taky..Jo a rost jde do dvou poloh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
24.7.10 17:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
24.7.10 17:18

Ahoj!

Máme a jsme spokojeni. Nemá sice žádné vychytávky jako vyndávací šprušle a stahovací bočnici, ale člověk se bez toho opravdu obejde.

Navíc, pokud potřebuješ ušetřit, tak na tom určitě lze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.10 17:42

Nic proti, ale my chtěli taky ušetřit a koupili mimi postýlku za 1000,– a kvalita taky veškerá žádná. Už bych to neudělala. Na další dítě musím koupit novou, protože mi praskl rošt a kulaté šprušle se ohýbají :roll: . (ale nebylo to v Ikee). Nevěřím v levné/kvalitní zboží :roll: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.10 17:43

Možná jsem měla jenom já štěstí na czech-schmejd :nevim: :cry: .

• Citovat
  • Upravit
2480
24.7.10 17:46

Taky jsem byla nejdříve skeptická, ale brali jsme ji hlavně proto, že je nelakovaná a nemůžu si stěžovat.

Občas tam rajtujou všichni tři bráchové, takže zátěž má velkou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
24.7.10 17:48

Anonymní, jestli to spíš nebylo o tom czech šmejdu. Já mám z ikea, teda za 1000 (má vychytávky) a jsem maximálně spokojená. Pužívám teda teprve 16 měsíců, ale ani se nehnula, stále jako nová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.7.10 19:08

my teda měli Hensvik z Ikei, skoro 2 roky používanou, nakonci už jako postel bez jedné z bočnice (celá se sundala), Vojta na ní doslova rajtoval, a vydržela a trpělivě čeká ve sklepě na další použití.. teď kritter.. taky dobrý..
Sniglar nevím, jak s kvalitou, ta naše byla za 2tis… což je trochu rozdíl.. ale obecně u dětských věcí si na kvalitu fakt stěžovat nemůžu.. vlastně od nich máme skor všechno :D

sniglar má rošt do dvou poloh, ale nemá sundavací bočnice.. (myslím úpplně, stahování je podle mého na nic.. zbytečný zdroj problémů..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jananica
24.7.10 19:19

Postýlky z Ikea bych se vůbec nebála. máme ji už na druhé dítko a stále je pevná a bez jediné vady. je totiž dělaná z buku či dubu a to je nejlepší dřevo, pevné. Ne jako šmejdy z hypermarketů z borovice, ty jsou okamžitě rozvyklené.

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
24.7.10 19:29

Ano mají je, ale já osobně bych si jí nekoupila… Přijdou mi malé a hlavně nízké dvě polohy je málo v roce a půl jí přeleze a budete kupovat novou… I když mají klasické rozměry tuším, že 120×60 my totiž máme postýlku větší… V téhle by se mi malý pořád mlátil…

• Citovat
  • Upravit
9351
24.7.10 19:40

My tu z Ikea máme už pro druhé dítě a nikdy nebyl jediný problém :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
24.7.10 19:55

Tak my máme postýlku leksvik v užívání 17měsíců a ani se nehne,jsem s ní moc spokojená!
Při nákupu na mě působila jako jedna z mála bytelně,myslím,že fajn je i ta bílá Hensvik.
Ale popravdě,mě ta nejlevnější z přírodního dřeva přišla v Ikee strašně fórová :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.10 19:56

No my jsme ji kupovali u jedné prodejkyně, která má obchůdek s kočárky, oblečením, postýlkami a hračkami pro děti. Dušovala se že je to česká výroba a kvalitní a nakonec jsme byli hodně zklamaní. Jak už jsem psala, postýlka se začala ohýbat ve šprušlích, vrže a když malá v 8 měsících spadla na zadek při dělání blbostí, tak praskl rošt. No už bych raději investovala spíš do osvědčené dražší, nebo si nechala poradit - jako tady u vás. O postýlce z Ikey jsem vůbec nevěděla, navíc Ikea je od nás docela daleko, tak nám nic jiného nezbylo. Ta postýlka za 1000,– byla totiž nejlevnější z těch v nabídce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4