Videochůvička Sencor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27002
8.7.10 17:15

Videochůvička Sencor

Ahojy všem vybírám videochůvičku tahle mi padla do oka nemáte s ní někdo zkušenost prosím,Zdás e mi docela dost levná tak mám pochybnosti zda bdue také dobrá.jednás e o Sencor SBM 2300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rose-k
8.7.10 17:34

Zkušenost sní teda nemám,ale všechny výrobky od téhle firmy stojej za prd.Dělala jsem v obchodě a byly na ně věčně reklamace :roll: :cert:
Za sebe bych do ní nešla,ta cena odpovídá nic moc kvalitě :-?

• Citovat
  • Upravit
27002
8.7.10 19:33

hm tak to jsi mě teda moc nepotěšila :think: já právě hodně koukám na cenu a tohle se mi za videochůvičku zdá málo dá se sehnat i za 900 ještě jsem koukala jen an chůvičku taky sencor sbm 1600 na tu jsou dobré recenze tak nevím:(nechci žádný šmejd ale taky cenově maximálně do 2 tisíc a houby tomu rozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
8.7.10 19:45

Já taky koukám na cenu,ale tahle kvalita je ještě za tu cenu předražená.
Já bych šla od Sencoru úplně pryč.Co zkusit třeba Philips,kámarádka je měla a byla snima spokojená a myslím,že se do 2tis.vejdeš :think:

• Citovat
  • Upravit
27002
8.7.10 21:12

a nemáš typ na nějakou dobrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
8.7.10 22:46

Já sama zkušenost nemám páč jsem je nepoužívala,ale kamarádka používala právě ty Philips-typ teď nevím a byla snima mooc spokojená :-) A cenově fakt nejsou tak strašný :palec:

• Citovat
  • Upravit
michell30
8.9.10 12:55

videochůvička Sencor

Ahoj, já jsem si chůvičku koupila a asi ji budu reklamovat. Nejdřív mi vůbec našla naladit. Pořád se ztrácí signál takže lítám po baráku a hledám to správné místo na signál. Když se zapne tak zvuk příšerně píská, nedovedu si představit, že bych to poslouchala celý večer. A obraz??? Hrůza. Prý noční vidění… Ani při rozsvícenén světle není nic vidět. Nevím jestli to dělá jen ta moje, každopádně jdu reklamovat :cert:

• Citovat
  • Upravit
1606
16.9.13 22:47

@Crystal87 ja mam chuvicku 1600 a je super, nezklamala, se zbytkem nemam zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí