Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojy všem vybírám videochůvičku tahle mi padla do oka nemáte s ní někdo zkušenost prosím,Zdás e mi docela dost levná tak mám pochybnosti zda bdue také dobrá.jednás e o Sencor SBM 2300
Zkušenost sní teda nemám,ale všechny výrobky od téhle firmy stojej za prd.Dělala jsem v obchodě a byly na ně věčně reklamace
![]()
Za sebe bych do ní nešla,ta cena odpovídá nic moc kvalitě ![]()
hm tak to jsi mě teda moc nepotěšila
já právě hodně koukám na cenu a tohle se mi za videochůvičku zdá málo dá se sehnat i za 900 ještě jsem koukala jen an chůvičku taky sencor sbm 1600 na tu jsou dobré recenze tak nevím:(nechci žádný šmejd ale taky cenově maximálně do 2 tisíc a houby tomu rozumím
Já taky koukám na cenu,ale tahle kvalita je ještě za tu cenu předražená.
Já bych šla od Sencoru úplně pryč.Co zkusit třeba Philips,kámarádka je měla a byla snima spokojená a myslím,že se do 2tis.vejdeš ![]()
Já sama zkušenost nemám páč jsem je nepoužívala,ale kamarádka používala právě ty Philips-typ teď nevím a byla snima mooc spokojená
A cenově fakt nejsou tak strašný ![]()
Ahoj, já jsem si chůvičku koupila a asi ji budu reklamovat. Nejdřív mi vůbec našla naladit. Pořád se ztrácí signál takže lítám po baráku a hledám to správné místo na signál. Když se zapne tak zvuk příšerně píská, nedovedu si představit, že bych to poslouchala celý večer. A obraz??? Hrůza. Prý noční vidění… Ani při rozsvícenén světle není nic vidět. Nevím jestli to dělá jen ta moje, každopádně jdu reklamovat ![]()
@Crystal87 ja mam chuvicku 1600 a je super, nezklamala, se zbytkem nemam zkusenost.