Obchod Babytime

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27247
29.6.10 22:00

obchod Babytime

Nějak nevím kam svůj dotaz nacpat, tak snad to tady nebude vadit.
Potřebuju vědět, jestli někdo máte zkušenosti s obchodem www.babytime.cz. Byl jste s ním někdo spokojený nebo naopak? Chci tam objednat autosedačku, tak abych nesplakala nad vejdělkem. Předem děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
29.6.10 23:02

ano byla
nekolikrat

dokonce jsem tam objednaval kocarek,objednala,zadala platbu predem a za par dnu vola ppl zue nam veze balik a bez dobirky.

balik prevezmu,je tam objednany kocarek…bez platby…schvalne jsem chvili cekala, jestli si to uvedomi,mesic nic,dva nic…pak jsem jim volala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
29.6.10 23:59
Raakosnicek píše:
ano byla
nekolikrat

dokonce jsem tam objednaval kocarek,objednala,zadala platbu predem a za par dnu vola ppl zue nam veze balik a bez dobirky.

balik prevezmu,je tam objednany kocarek…bez platby…schvalne jsem chvili cekala, jestli si to uvedomi,mesic nic,dva nic…pak jsem jim volala.....

No nějak nechápu??? :think: Zy jsi zadala platbu oni ti toposlali a pak nechtěli nic platit kdyžu ž to bylo zaplacené??

• Citovat
  • Upravit
338
30.6.10 09:37

pri objednavce jsem zadavala volbu platby predem. a nez jsem ji vubec stihlap oslat,kocarek uz byl doma,bez provedene platby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
30.6.10 10:28
Raakosnicek píše:
pri objednavce jsem zadavala volbu platby predem. a nez jsem ji vubec stihlap oslat,kocarek uz byl doma,bez provedene platby

Aha teď už to chápu :-)

• Citovat
  • Upravit
27247
30.6.10 10:55

raakosníčku, tak to je vtipný :D ale nakonec si ty peníze nechali poslat ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.6.10 15:01

to víš že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hermikj
20.6.12 21:59

Jsou to podvodníci, nejdříve objednávku na dětskou autosedačku potvrdili a potom mi na mou třetí výzvu po deseti dnech odpověděli, že má objednávka byla stornována. Přitom na svých stránkách uváděli, že zboží mají skladem.

• Citovat
  • Upravit
27247
20.6.12 22:00

Já už tedy autosedačku u nich objednala přede 2 rokama a došla naprosto v pořdku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.2.13 21:43

Oživuji diskuzi, nějaké nové zkušenosti? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
13.2.13 12:48

Tak zkušenost už mám, po dnešním telefonátu s paní už bych u nich nekoupila nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M_O_C
28.2.13 22:06

A muzu se zeptat v cem byl problem? Chtela jsem tam koupit autosedacku…

• Citovat
  • Upravit
26
27.3.13 20:18

Koupila jste tu autosedačku? Já tam chci také koupit 2 autosedačky… navíc jsem našla podobnou stránku www.babymania.cz a stránka www.babytime.cz .Jsem z toho lehce zmatená, jestli se nejedná o podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.3.13 20:33
@m-bára píše:
Koupila jste tu autosedačku? Já tam chci také koupit 2 autosedačky… navíc jsem našla podobnou stránku www.babymania.cz a stránka www.babytime.cz .Jsem z toho lehce zmatená, jestli se nejedná o podvod.

oba shopy běží na stejném systému - od stejného výrobce. Takže proto ta podobnost. Provozovateli eshopu se nechtělo zainvestovat do řešení na míru, tak si koupil „krabicový“ eshop, který vyjde levněji, protože to výrobce seká jak baťa cvičky, takže stejný vzhled eshopu může mít x dalších firem, s tím, že jeden ho bude mít červenej a druhej třeba zelenej… s lišit se budou jen kontaktními údaji a případně logem

Ještě doplním že toho výrobce (IT STUDIO s. r.o.) najdeš v patičce obou shopů i název toho shopu (EasyShop® 3.9,).. A když rozklikneš toho výrobce tak na jeho stránce http://www.itstudio.cz/ možná najdeš i další shopy co dělali. (teda pokud tam mají něco jako refernce) a třeba najdeš další shop s věcmi pro děti :-)

Příspěvek upraven 27.03.13 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.3.13 20:35

Díky za informaci… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...