Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nějak nevím kam svůj dotaz nacpat, tak snad to tady nebude vadit.
Potřebuju vědět, jestli někdo máte zkušenosti s obchodem www.babytime.cz. Byl jste s ním někdo spokojený nebo naopak? Chci tam objednat autosedačku, tak abych nesplakala nad vejdělkem. Předem děkuju.
ano byla
nekolikrat
dokonce jsem tam objednaval kocarek,objednala,zadala platbu predem a za par dnu vola ppl zue nam veze balik a bez dobirky.
balik prevezmu,je tam objednany kocarek…bez platby…schvalne jsem chvili cekala, jestli si to uvedomi,mesic nic,dva nic…pak jsem jim volala.....
Raakosnicek píše:
ano byla
nekolikratdokonce jsem tam objednaval kocarek,objednala,zadala platbu predem a za par dnu vola ppl zue nam veze balik a bez dobirky.
balik prevezmu,je tam objednany kocarek…bez platby…schvalne jsem chvili cekala, jestli si to uvedomi,mesic nic,dva nic…pak jsem jim volala.....
No nějak nechápu???
Zy jsi zadala platbu oni ti toposlali a pak nechtěli nic platit kdyžu ž to bylo zaplacené??
pri objednavce jsem zadavala volbu platby predem. a nez jsem ji vubec stihlap oslat,kocarek uz byl doma,bez provedene platby
Raakosnicek píše:
pri objednavce jsem zadavala volbu platby predem. a nez jsem ji vubec stihlap oslat,kocarek uz byl doma,bez provedene platby
Aha teď už to chápu ![]()
raakosníčku, tak to je vtipný
ale nakonec si ty peníze nechali poslat ne? ![]()
Jsou to podvodníci, nejdříve objednávku na dětskou autosedačku potvrdili a potom mi na mou třetí výzvu po deseti dnech odpověděli, že má objednávka byla stornována. Přitom na svých stránkách uváděli, že zboží mají skladem.
Já už tedy autosedačku u nich objednala přede 2 rokama a došla naprosto v pořdku.
Tak zkušenost už mám, po dnešním telefonátu s paní už bych u nich nekoupila nic ![]()
A muzu se zeptat v cem byl problem? Chtela jsem tam koupit autosedacku…
Koupila jste tu autosedačku? Já tam chci také koupit 2 autosedačky… navíc jsem našla podobnou stránku www.babymania.cz a stránka www.babytime.cz .Jsem z toho lehce zmatená, jestli se nejedná o podvod.
@m-bára píše:
Koupila jste tu autosedačku? Já tam chci také koupit 2 autosedačky… navíc jsem našla podobnou stránku www.babymania.cz a stránka www.babytime.cz .Jsem z toho lehce zmatená, jestli se nejedná o podvod.
oba shopy běží na stejném systému - od stejného výrobce. Takže proto ta podobnost. Provozovateli eshopu se nechtělo zainvestovat do řešení na míru, tak si koupil „krabicový“ eshop, který vyjde levněji, protože to výrobce seká jak baťa cvičky, takže stejný vzhled eshopu může mít x dalších firem, s tím, že jeden ho bude mít červenej a druhej třeba zelenej… s lišit se budou jen kontaktními údaji a případně logem
Ještě doplním že toho výrobce (IT STUDIO s. r.o.) najdeš v patičce obou shopů i název toho shopu (EasyShop® 3.9,).. A když rozklikneš toho výrobce tak na jeho stránce http://www.itstudio.cz/ možná najdeš i další shopy co dělali. (teda pokud tam mají něco jako refernce) a třeba najdeš další shop s věcmi pro děti ![]()
Příspěvek upraven 27.03.13 v 20:41