Polohovací podložka do postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6453
23.6.10 16:22

Polohovací podložka do postýlky

Ahoj všem
máte zkušenost s polohovací podložkou (polštářek) pro miminka? používáte ji? přijde mi to dobrá věc - zvýšená poloha miminka a nemůže se přetočit na bříško…
ale napadá mě jestli se díky tomu třeba miminko víc nepotí nebo jestli to není špatné na záda. díky.
představovala bych si toto:

http://www.malvik.cz/…Cocoon-Sleep

nebo toto:

http://www.malvik.cz/…upreme-Sleep

díky moc za odpověďi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
23.6.10 16:31

Hoj,

vypada to zajimave,ale nevim,zda se pod toto da dat monitor dechu :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
23.6.10 16:32

farsko - no to jsem se vlastně taky chtěla zeptat, jestli to má někdo kdo má i monitor a jestli pak normálně monitor funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
23.6.10 17:51

Mišmiš…
já teda na malýho podložku neměla, ale zdá se mi super. objevila jsem ji až když byl starší …takže jsem si pak říkala, že už to nemá smysl, ale k druhému dítku bych si ji pořídila - takže si ráda taky počtu reference, zda ji někdo má…
Já myslim, že je to celekm praktické…teda aspoń se mi to zdá…hlavně kvůli tomu polohování…já pořád malýho točila a podpírala např. plenkou…pravý,levý bok…aby neměl šišatou nebo placatou hlavu…povedlo se , nemá, má jí jak kuličku, ale ta podložka se mi právě kvůli tomu zamlouvá…pokud tedy opravdu funguje :lol: a udrží mimčo v dané poloze.

K monitoru…záleží asi jaký máte typ…já dávam monitor pod matraci. V práci jsme i monitory Nanny dávaly od matraci… takže si myslim, že i s touto podložkou by to mělo fungovat.

• Citovat
  • Upravit
1214
23.6.10 19:37

Já k polohování používala smotané malé ručníky a matraci měla jednoduše vypodloženou a lehce přizvednutou (ale to jsem dělala kvůli ublinkávání). Mmchdem a proč vlastně chceš aby se nepřetáčelo mimi na břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
23.6.10 19:49

Alco - já mám v plánu Nanny nebo BabySence a taky pod matraci, ale když pak bude miminko ještě na té podložce tak aby to snímalo…

Founik - zvýšenou polohu chci právě kvůli ublinkávání a aby se nepřetáčelo na břísko kvůli syndromu náhlého úmrtí - prý je to nejvíc nebezpečná poloha.

Motání ručníků a různému podkládání matrace se chci vyhnout-raději za pár stovek pořídím tu podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.6.10 20:03

Rozumím, já se to tak naučila v nemocnici a vůbec mě nenapadlo, že se vyrábí volačo také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.6.10 20:27

My měli podloženou celou postýlku.
Majda spala v zavinovačce, jakýkoli pohyb směrem na břicho nemožný… A hlavičku si myslím, že miminku napolohovanou tímhle neudržíš.
Určitě bych to dopředu nepořizovala, počkej po porodu a uvidíš, když tak budeš tři dny motat ručník, než dorazí objednávka z eshopu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
23.6.10 22:29

Ahojky, tak já jsem před porodem potřebovala všechno nakoupit (s prominutími každou kravinu :mrgreen:). Takže mám podobné polohovací válečky, ale bez toho vyvýšeného klínu. Adámek ale spal do 5 měsíců zavinutý, takže byly bohužel zbytečné, jinak se mi to jevilo celkem užitečně před porodem. Takže milé válečky leží fungl nové ve skříni.
Ale ten vyvýšený klín bych uvítala určitě. Adámek měl reflux, takže jsem to vyřešila tak, že jsem pod matraci smotala deku. Ale ten klín by byl ideální. Pak už jsem se zas nějak nedokopala to objednat :-).
Asi bych to udělala tak, že bych koupila 100% ten klín a ty válečky případně dokoupila po porodu (pokud by mimi nespalo zavinuté).
Jo a s monitorem by problém být neměl, mělo by to snímat i přes to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport