Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte, chci se optat, máte někdo multifunkční kolébku, košík na miminko?www.kramky.cz/…/multifunkcni-kolebka-postylka-pro-miminko
Nebo měli jste někdo? Jak jste byly spokojené? Využily jste to? Máme starou postýlku, která vrže na všechny strany, tak jsem uvažovala o koupi nové a narazila na toto. Myslíte, že v tom může mimi spát i v noci? Díky moc za názory.
Ahoj já budu kupovat tuto http://www.babynabytek.cz/…pro-miminko/. Dokonce tu v modrým mají u nás v obchodě a vypadá dobře, dá se i polohovat, akorát se mi zdála úzká. Pokud je v ní kvalitní matrace, tak by neměl být problém, ale myslím, že je pouze cca do půl roku nebo až dítě začne vylejzat, takže by bylo lepší spíš koupit novou postýlku. My ji budeme využívat přes celý den, protože bydlíme v dvoupatrovým domku, takže bude v obýváku, jelikož postýlka bude v ložnici. Ale je dobře vybavená
![]()
Já mám doma už koupenou tuhle - přidávám fotku.
A na později mam připravenou klasickou postýlku.
Postrachem maminek jsou prý věčně drndající babičky a tetičky… namáte strach, že ditka pak nebudou chtít spát v klidu?
Přesně tyhle kolébky jsem měla na mysli, vypadají super. Jen bych uvítala ještě praktické zkušenosti. Ale asi je pravda, že jich nejvíc posbíráme v praxi, že? alein máš pravdu, ale ona se snad ta vibrace dá vypnout, ne? Láká mne hlavně ten kolotoč. Naše děti při něm moc hezky usínaly. A taky se mi líbí vzhled. Chtěla jsem si stejně koupit košík na mimi, abych měla i nahoře něco (bydlíme v domku) ale tento mne přímo okouzlil a není zas tak strašně drahý. Některé košíky jsou mnohem dražší a to jsou bez kolotoče a ani se mi tolik nelíbí.
Podle mě kolébku nemá smysl pořizovat, je to na pár měsíců. Jen snad v případě, že ji po někom zdědíte nebo Vám ji někdo půjčí. Je to krásné, ale je to vyhozený peníz. Moje ratolest měla nadstandardní rozměry (ač se narodil zcela průměrný se 3 kg a 50 cm) a kolébku (zděděnou) jsme použili cca 3,5 měsíce. Asi záleží na finančních možnostech…
Taky si to myslím… Ale zase proti gustu… My to řešíme nebesama a bočnicemi a taky nám někteří tvrdí, že to nemá smysl, že to za pár měsíců budeme sundávat, protože nám to mimčo začne tahat… Ale pořád si myslím, že je důležitější přitulit si mimčo k sobě než jakou má postýlku ![]()
Multifunkční postýlku mám ale trochu jinčí od ROBY.Je celá ze dřeva s nebesy a mantinelem ovšem bez kolotoče a bez vibrací ale mám volbu polohování roštu i pro starší dítě a lze použít násadu na kolébání nebo ježdění..Perfektní
dá se pořídit i za 120 eur podle toho jak je maminka šikovná při hledání na německých stránkých a navíc lze použít jako přídavná postel k vaší manželské ![]()
my jsme dostali nadhernou starou drevenou vyrezavanou kolibku od rodicu manzela, dcera v ni byla do pul roka ale meli jsme i normalni postylku kterou ma doted zatim zachvili ji budem stehovat do vetsi, mela jsem Barunku v kolibce pouze a jen pres den na noc jsem ji vzdycky ulozila do postylky, tak sem mela pres den relativni klid a mala se naucila spinkat i bez houpani ![]()
JÁ JÍ MÁM A ZA NIC NA SVĚTĚ BYCH JÍ NEMĚNILA VŠECHNY TŘI DCERY V NÍ BYLI BYLI V NÍ DO 6.MĚSÍCU
TUHLE MÁM VŠE JSEM MĚLA PŘI RUCE VŠECHNY TŘI DCERY V NÍ BYLI DO 6.MĚSÍCU PAK SPALI V CESTOVNÍ POSTÝLCE S VYŠŠÍ MADRACÍ NEMOHLA JSEM SI VYNACHVALIT MULTIFUNKČNÍ POSTÝLKU VŘELE DOPORUČUJU
![]()
Obnovujem diskusiu, v srpnu cakame s manzelom miminko.
Zvazujem nakup multifunkcnej kolebky:
http://www.malvik.cz/…lebka-Regina
Ma s tymto vyrobkom niekto skusenost? Alebo je lepsie kupit klasicku drevenu kolebku/alternativne prutenny kosik na mimi + stojan?
Pouzivali by sme kolebku do obyvaku len pres den.
Diky za nazory:)
Pazpetra,
ktory model sa ti prosim osvedcil?
@pazpetra píše:
TUHLE MÁM VŠE JSEM MĚLA PŘI RUCE VŠECHNY TŘI DCERY V NÍ BYLI DO 6.MĚSÍCU PAK SPALI V CESTOVNÍ POSTÝLCE S VYŠŠÍ MADRACÍ NEMOHLA JSEM SI VYNACHVALIT MULTIFUNKČNÍ POSTÝLKU VŘELE DOPORUČUJU
@hotmama Ahoj, já nakonec koupila ten proutěný košík a byla jsem max. spokojená. Měla jsem ho na spaní přes den v obýváku, původně. Ale malý byl děsný křikloun a musím říct, že nás košík docela zachránil před prořvanými nocmi.
Jednoduše jsme ho v něm uvozili. A celkově se mi zdálo, že v košíku byl spokojenější, než postýlce
Vydržel v něm asi 7 měsíců a prodala jsem ho hned na první šup. Ač tomu ani manžel nevěřil, že ho využijem a považoval to za další nepotřebnou věc, kterou si chci prosadit, tak byl nakonec rád, že jsme ho měli.
Takže za sebe rozhodně doporučuju. Na typu asi tolik nezáleží. ![]()
Zdravim vas, dnes mi prisla kolebka Regina, moc jsem se na ni tesila, ale prvni co me zarazilo, bylo zjisteni, ze madracka v kolebce je cela pogumovana a ten pratelny potah, jak vsude uvadeji, je taky neprodysny! Tak nevim, jestli je to uplne v poradku. Mate nekdo stejny pocit jako ja. Nejradeji bych do ni koupila nejakou jinou madraci nebo molitan. ![]()