Názvy chůviček.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3241
10.6.10 21:09

Prosím názvy chůviček.

Holky, prosím poraďte mi. Potřebuji koupit chůvičku, ale doslechla jsem se, že jsou dva typy. Jeden, co přenáší stále všechno, a druhý, který přenáší pouze pokud se vyvine nějaký větší hluk, pláč, rána. Já bych chtěla tu, co přenáší pořád, sebemenší šelest, poradíte mi jakou? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
10.6.10 21:19

Ahoj,
já mám chůvičku od Sencor cca 600 kč a jsem s ní nadmíru spokojená. Slyším vše i to, co bych neměla. :oops: Teď záleží zda ti nevadí, že budeš slyšet třeba i švrlikat ptáky, štěkat psy. Náš soused má tu samou, má domeček asi tak 100m od nás a slyší nás co si doma při zapnutých chůvíčkách povídáme. Takže při pěkných večerech musíme být opatrní :lol: a ne hluční a nezapomenout vypnou chůvičku. Jinak doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.6.10 21:25

Ahoj, jukni na tyhle. Jsem s nima spokojená, a navíc spadá do tvých parametrů😉 :-D
http://www.ppelectronic.cz/…pb-55b-modra
najdeš tam i návod ke stažení kde se dočteš vše o funkcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.6.10 21:29

My máme Philips, teď nebudu hledat přesné to označení, ale dá se na ní nastavit citlivost, tři stupně. Při té největší slyším fakt všechno, sepne, i když se malá otáčí a šustí peřina. To používám třeba když je nemocná… Normálně mám tu střední, to spíná tak normálně bych řekla, když si jen úplně potichoučku něco žvatlá, tak nesepne. A tu nejmenší jsem ještě nepoužila=)

Proč potřebuješ ten nepřetržitý přenos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.6.10 21:54

Ahoj, já mám tuhle, splňuje tvoje požadavky. Spokojenost. Dokonce i hraje ukolébavky.

http://patro.cz/…4888004.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.6.10 21:58

Mám Sencor z druhý ruky od kamarádky-taky spokojenost.Jen občas právě slyším co si říkají sousedi a řve cizí dítě-ne to moje.Netuším jakou chůvičku sousedi mají.Má to dva kanály,když se přepne už slyším jen své dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.6.10 22:17

My máme Brondi a abych řekla pravdu - nic moc. Teda účel splní, upozorní na pláč, ale taky občas „upozorní“ jen tak, i když se nic neděje. Někdy slyším mluvit cizí lidi, naštěstí nerozumím slovo od slova. A to na jakékoli frekvenci. Jednou jsem uslyšela šílený pláč (divné, malý ze spaní takhle nepláče), letím do ložnice a od nás to samozřejmě nebylo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
10.6.10 22:30
bosinka píše:
Ahoj,
já mám chůvičku od Sencor cca 600 kč a jsem s ní nadmíru spokojená. Slyším vše i to, co bych neměla. :oops: Teď záleží zda ti nevadí, že budeš slyšet třeba i švrlikat ptáky, štěkat psy. Náš soused má tu samou, má domeček asi tak 100m od nás a slyší nás co si doma při zapnutých chůvíčkách povídáme. Takže při pěkných večerech musíme být opatrní :lol: a ne hluční a nezapomenout vypnou chůvičku. Jinak doporučuji

přesně jsou levný a kvalitní doporučuju, kamarád si je od nás půjčil jelikož má starý barák a tlusté zdi tak jestli mu půjdou nebo bude muset investovat do dražších a říkal, že paráda a koupil si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.6.10 22:46

Holky díky, mám půjčenou od kamarádky a ta dělá právě to, že přenese jen někdy, až když už řve, jinak v ní čas od času tak zachrastí.
Nepřetržitě chci, protože chci slyšet, že se malý i obrací a sedí třeba v posteli nebo skáče, on totiž hned neřve, ale jak se mi probere je i v noci po spaní. A my rádi sedáváme s manželem venku na terase a nebaví mě pořad odbíhat, jestli nesedí nebo neskáče v postýlce, popřípadě si nevytahuje šprušle a nesnaží se vypadnout z postýlky ven. :lol: :lol:
Jdu okouknout ten sencor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.6.10 22:50

A nebyla by pak lepší videochůvička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
10.6.10 22:56

Holky, a který typ Sencor to doporučujete? Jsou to tyto? http://www.eva.cz/…cor-sbm-141/
Taky sháním ještě jedny chůvičky a požadavky mám stejné jako zakladatelka. :wink: Díky'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.6.10 08:00

Aho,ja mam tuhle od Chicca jsem moc spokojena.
Koukni na odkaz, splnuje tvoje pozadavky. Maji jich vice,ale ja mam dvoucestnou. Ale zatim to moc nevyuziji,tak se tam muzes podivat na jednocestne.
 http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.6.10 08:16

ahoj holky, ten Sencor- nechci vám ho rozmlouvat třeba jsem měla zrovna vadný výrobek :twisted: ale jak říkáte čas od času jsem slyšela sousedy z různých koutů vsi- to by ještě bylo OK, ale po nějakém čase už jsem slýchávala jen ty sousedy.. a své dítko vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.6.10 19:40

Sakryš, tak zas nevím jakou!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie