Fusak Pebble x CabrioFix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1950
29.5.10 14:35

fusak Pebble x CabrioFix

Prosím Vás o radu, sice to nejni teď moc aktuální vzhledem k počasí, ale kamarádka mi nabídla k prodeji fusak MC CabrioFix, ten jsem původně i chtěla na podzim koupit, ale potom jsem uviděla Pebble a jeho úžasný barvičky :srdce: Máte s nimi zkušenost? Myslím co se týká toho jak jsou oba teplý, jastli se v pohodě dají dát do korbičky kočárku ( mimi bude červnové, takže v zimě asi bude potíž s velikostí, jak ho tam narvat, aby nebylo zkroucené ) atd. prostě co Vás k nim napadne - výhody, nebo co Vás na nich štve… :nevim:
Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
29.5.10 17:15

mně se více líbí cabrio fusak, je na zipy, přijde mi to lepší. chystám se ho koupit na druhé dítě do autosedačky, pokud bude zase v zimě.máme cabrio sedačku a mám ozkoušeno, že jejich originály sedí hodně dobbře. jsou ale docela drahé, takže od kamarádky bych ho brala, ..

myslím, že budou dost podobné, co se vlastností, ale trochu bych se bála délky do korby, při červnovém miminku..

můžu srovnávat jen s jejich originálem do sporťáku, od QUinny (jedna firma) a ten je super, teploučký, skoro bych se poohlédla po něm, přijde mi, že se využije déle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.5.10 17:20

děkuju za názor :kytka: teď mají i akci v Baby parku - za 799,–, bohužel ale jen na růžovej a žlutej. Jinak ta cena by byla super za nový! Juknu na ten Quinny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.6.12 20:15

Rada bych se zeptala, jaky je rozdil mezi temito dvema fusaky? Jestli fusak pro Pebble je pouze pro sedacku Pebble nebo ho lze pouzit i do Cabria a naopak.
Dekuji! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport