Matrace do postýlky – doporučíte pěnovou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32806
23.5.10 16:25

matrace do postýlky

Ahoj, máte někdo zkušenost s těmito matracemi?? Jsou z nějaké pěny…prosím o vaše názory…děkuju…

http://www.matrace-by-gumotex.cz/…ka-Z163.html

http://www.matrace-by-gumotex.cz/…ka-Z162.html

http://www.matrace-by-gumotex.cz/…ka-Z153.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
23.5.10 19:06

já osobně teď taky řeším nákup matrace a budu kupovat tu studenou pěnu zdá se mi nejlepší purky nejsou nic moc volila bych tu třetí, a studená pěna víc dýchá než purka, včera jsem to řešila s jednim prodejcem , je to makačka vybrat dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32806
23.5.10 21:57
lovelytelle píše:
já osobně teď taky řeším nákup matrace a budu kupovat tu studenou pěnu zdá se mi nejlepší purky nejsou nic moc volila bych tu třetí, a studená pěna víc dýchá než purka, včera jsem to řešila s jednim prodejcem , je to makačka vybrat dobrou

a copak ti ten prodejce ještě říkal??? ona ta třetí je nejdražší, takže taky bude z těch třech opravdu asi nejlepší :lol: každopádně většina maminek kupuje motilan + kokos, ale já bych měla zájem o tyhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.5.10 22:02

to není o tom nemluvim konkretně o téhle , ta co mam vybranou je jěšte drazší ,ale ráda ty peníze dam , aby si miminku dobře spinkalo. Molitan kokos do toho bych nešla není to nic extra,ale maj to všichni protože to prodávají v těch dětských obchodech tam skoro nic jiného neberou. Nemam to jen od jednoho prodejce už se o to docela dlouho zajímam.Psala jsem i do internetových poraden !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.1.12 14:43

Zdravím lovelytelle,
všimla jsem si, že budeš zasvěcená do výběru matrací do postýlky. Právě jsem ve fázi výběru a intuitivně jsem zavrhla kokosové, pohankové apod. Jak jsi psala v loni o matracích ze studené pěny, mohla bych Tě poprosit o více info? Nebo by mi stačily odkazy na konkrétní výrobky. Opravdu stačí výška matrace 8cm? Stále jsem žila v představě, že dítě má mít vysokou, teda pokud nepotřebuješ monitor dechu…
Děkuji moc za odpověď, budu vděčná za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.1.12 18:24

carolinae: ahoj jo zajimala jsem se o tom. koupili jsme matraci ze studene peny a je super, jsme spokojeni. pokusim se najit stranky kde jsme to kupovali my. monitor dechu jsme pod ni meli a v pohode. 8 cm je dostacujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.1.12 18:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.12.18 17:34

Ahoj holky, jdu si pro radu. Budeme menit postylku, ze jsme meli mensi a atyp, ted budeme kupovat normalne 120×60 cm. Postylku mame vybranou, ale resime, jakou matraci. Poradite nekdo? Nevim, zda nejakou tu pohanka/kokos nebo tu pur penu nebo jakou? Vyznate se v tom nekdo? Dekuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.18 17:52

Máme postýlku 120×60cm a máme tu madraci pohanku kokos. Novorozenec na ni spal od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
10.12.18 18:01

@Kukacka123 taky mame pohanku/kokos a mala si nikdy nestezovala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7712
10.12.18 20:18

@Kristýna 526 @Twixinka diky ;) a s nekym jste se radili nebo to proste koupili??? Rada bych treba nejake porovnani od nekoho…vim, ze jsem tu nekde kdysi videla diskuzi, kdy nejaka pani/slecna radila, ze v tom pracovala a mela k tomu i duvody proc kterou jo a proc kterou ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.18 20:23

@Kukacka123 není zač ;) já jsem se radila přímo v dětským obchodě poradily mi tady tu a jsem s ní spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.12.18 21:12

@Kristýna 526 dobre, dekuju za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.18 21:27

@Kukacka123 nemáš zač :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.12.18 22:19

Nasla jsem jeste velkou chvalu na matrace ze studene peny. Neznate nekdo? Taky, ze kokos-pohanka kdyz navlhne, tak je to blby a nejde to vycistit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí