Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, máte někdo zkušenost s těmito matracemi?? Jsou z nějaké pěny…prosím o vaše názory…děkuju…
http://www.matrace-by-gumotex.cz/…ka-Z163.html
já osobně teď taky řeším nákup matrace a budu kupovat tu studenou pěnu zdá se mi nejlepší purky nejsou nic moc volila bych tu třetí, a studená pěna víc dýchá než purka, včera jsem to řešila s jednim prodejcem , je to makačka vybrat dobrou
lovelytelle píše:
já osobně teď taky řeším nákup matrace a budu kupovat tu studenou pěnu zdá se mi nejlepší purky nejsou nic moc volila bych tu třetí, a studená pěna víc dýchá než purka, včera jsem to řešila s jednim prodejcem , je to makačka vybrat dobrou
a copak ti ten prodejce ještě říkal??? ona ta třetí je nejdražší, takže taky bude z těch třech opravdu asi nejlepší
každopádně většina maminek kupuje motilan + kokos, ale já bych měla zájem o tyhle…
to není o tom nemluvim konkretně o téhle , ta co mam vybranou je jěšte drazší ,ale ráda ty peníze dam , aby si miminku dobře spinkalo. Molitan kokos do toho bych nešla není to nic extra,ale maj to všichni protože to prodávají v těch dětských obchodech tam skoro nic jiného neberou. Nemam to jen od jednoho prodejce už se o to docela dlouho zajímam.Psala jsem i do internetových poraden !!
Zdravím lovelytelle,
všimla jsem si, že budeš zasvěcená do výběru matrací do postýlky. Právě jsem ve fázi výběru a intuitivně jsem zavrhla kokosové, pohankové apod. Jak jsi psala v loni o matracích ze studené pěny, mohla bych Tě poprosit o více info? Nebo by mi stačily odkazy na konkrétní výrobky. Opravdu stačí výška matrace 8cm? Stále jsem žila v představě, že dítě má mít vysokou, teda pokud nepotřebuješ monitor dechu…
Děkuji moc za odpověď, budu vděčná za každou radu.
carolinae: ahoj jo zajimala jsem se o tom. koupili jsme matraci ze studene peny a je super, jsme spokojeni. pokusim se najit stranky kde jsme to kupovali my. monitor dechu jsme pod ni meli a v pohode. 8 cm je dostacujici.
mame neco takoveho http://www.dumnabytkusvarc.cz/…aby-soft/253
Ahoj holky, jdu si pro radu. Budeme menit postylku, ze jsme meli mensi a atyp, ted budeme kupovat normalne 120×60 cm. Postylku mame vybranou, ale resime, jakou matraci. Poradite nekdo? Nevim, zda nejakou tu pohanka/kokos nebo tu pur penu nebo jakou? Vyznate se v tom nekdo? Dekuju moc ![]()
Máme postýlku 120×60cm a máme tu madraci pohanku kokos. Novorozenec na ni spal od narození
@Kristýna 526 @Twixinka diky
a s nekym jste se radili nebo to proste koupili??? Rada bych treba nejake porovnani od nekoho…vim, ze jsem tu nekde kdysi videla diskuzi, kdy nejaka pani/slecna radila, ze v tom pracovala a mela k tomu i duvody proc kterou jo a proc kterou ne ![]()
@Kukacka123 není zač
já jsem se radila přímo v dětským obchodě poradily mi tady tu a jsem s ní spokojená ![]()
Nasla jsem jeste velkou chvalu na matrace ze studene peny. Neznate nekdo? Taky, ze kokos-pohanka kdyz navlhne, tak je to blby a nejde to vycistit ![]()