Matrace do postýlky – doporučíte pěnovou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.12.18 07:23

Tak abych pravdu přiznala za celý rok co má tu madraci v postýlce tak ještě mi teda nenavlhla plinku mu přebaluji i v noci tak možná pro to ale zkušenosti s tímto taky nevím.ale uvidíš skus se potat v obchodě s dětskym zbožím tam ti poradí. Přeji dobrý výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.12.18 08:01

@Kristýna 526 to by podle me muselo dite hodne procurat…vsak matrace uschne kdyz je vlhci (ne mokra) i pres prosteradlo…spis o te pene jsem cetla, ze je lepsi…no asi nekam zajdu :) diky, snad brzy vybereme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 08:17

Uvidíš v obchodech si můžeš i osahat (madrace) a uvidíš jaká ti padne ;) hodně štěstí při výběru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.12.18 08:32

@Kristýna 526 moc dekuju :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
20.12.18 17:04

Ahoj, trochu oživuji, nemáte někdo rovnou nějaký odkaz na kvalitní matraci? Budem objednávat přes internet, takže se nemůžu poptat v obchodě, nebo aspoň tip, po kterých se kouknout. Děkuji ;)

Příspěvek upraven 20.12.18 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.12.18 17:08

@JaninaMam hele ja nakonec hodne cetla a taky budeme spis objednavat…a ze studene peny…zkus na to mrknout. Jeste objednanou nemame, tak treba mi tu nekdo rekne jeste, ze je to blbost? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
27.12.18 21:37

@Kukacka123 ahoj, tak jsme nakonec koupili u nás v jysku ze studené pěny, mají teď ve slevě za 1300 a je teda skvělá zatím, dost vysoká, tvrdá a uplne ji malé zavidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.12.18 21:41

@JaninaMam takze nakonec ta studena pena? Super…a doporucili vam ji tam nebo jste pro ni jen sli? ;) diky :palec: my jsme ted pres svatky a cele Vanoce pryc z domu, tak chceme koupit hned po novem roce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
27.12.18 21:46

@Kukacka123 hledala jsem na netu sama, moc nevěřím doporučování na prodejně, tam to vždy doporučí co oni potrebujou :lol: ale tahle splňuje co jsme chtěli studenta pěna, tlustá a tvrdá a teď jak je ve slevě, tak super ;) tak jenom takový tip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.12.18 22:02

@JaninaMam prave na tu studenou jsem taky tipy nasla no…takze do ni pujdeme :) diky za potvrzeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 13:51

Holky, kdo máte od miminka v postýlce matraci kokos - molitan - pohanka, jste spokojené?

• Citovat
  • Upravit
2005
15.11.20 14:34

Ano, meli jsme pro mimino i pro starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.22 13:36

Matrace ze studené pěny

Obnovuji diskuzi…máte aktuální recenze, informace…
Vybírám matraci pro novorozence do dětské postýlky s předpokladem, že na ni bude spát dokud nevyroste. Nejdříve jsem si myslela, že pořídím matraci s kokosem, ale protože dům ve kterém dočasně ještě budeme bydlet je vlhký, tak se velmi obávám plísně. Přemýšlím nad koupí matrace ze studené pěny. Zaujaly mě matrace od české značky Tropico - Vojta nebo Dana, ale nenašla jsem moc recenzí.
Pořizoval jste někdo? Případně nemáte někdo nějaký tip na jinou matraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
8.7.22 13:43

@IvetkaLaura Měla jsem původně matraci s kokosem. Nejdřív se na ní dělaly důlky (kde mělo dítě hlavu) a ty se nerovnaly. A pak začalo mimino kašlat.
Hledala jsem hledala a nakonec jsem se mrkla mezi vrstvu molitanu a kokosu a byla tam plíseň jako blázen. A to jsme neměli nijak vlhký byt. Jenom ten kokos má prostě tendenci stahovat vlhkost.
Takže jsem tu kokosovou matraci zahodila a koupila matraci Marcelka od MPO z pur pěny s health care potahem a jsem maximálně spokojená.
Spí mi na ní už druhé dítě. V pohodě přes ní fungoval monitor dechu, potah se dal v klidu vyčistit, nikdy nepustil žádné tekutiny až do jádra. Je akorát tak tvrdá.
Pro synka jsem do větší postýlky (70×140) koupila taky tuhle matraci a dle všeho se mu na ní spí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.7.22 18:21

@IvetkaLaura mame matraci ze studene peny a je skvela. Pekne pevna, tuha…sla bych do ni znovu. S kokosovkou mame bohuzel taky spatnou zkusenost, navlhla a plesnivela. A to mame v baraku spis nizsi vlhkost, vetrame, vetrame i matrace a stejne…uz nikdy vice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí