Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@IvetkaLaura měla jsem před léty matraci od Gumotexu. Kokosovou koupila babička jako náhradní k sobě domů a teda oproti té klasice to byla hrůza. Spal na tom párkrát, ale bylo vidět, že při pravidelném spaní se na kokosu udělají důlky a bude prolezena. V postýlce bude spát max 2 roky, dítě je lehké, takže když koupíš jakoukoli tvrdou matrací z pěny, bude to v pohodě. Plus doporučuju prostěradla se zaterem, nepromokavé. Nepromokavé prostěradlo plus nepromokavá podložka a matrace je pořád jako nová.
Ahoj
,
dostala jsem malinkou postýlku pro novorozence a v ní matraci Traumeland Little Angel 90*45cm.
Mně se moc nezdá - přijde mi docela měkká. Ale vůbec netuším, co by mimču mohlo vyhovovat… ![]()
Máte s ní někdo zkušenosti, nebo tušíte, zda by mohla být vhodná?
Ahoj, zrovna matrace od Traumalendu jsou jedny z nejlepších. Určitě bych se vyhla kokosovému vláknu od toho mě už odrazovalo hodně lidí. U toho Traumalendu je pravidlo, že čím vyšší číslo matrace má tím je kvalitnější, samozřejmě mají i levné a ne tak dobré. Já jsem pak kupovala do postýlky 120×60 Butterfly a ta byla teda skvělá. Takže za sebe určitě doporučím. ![]()
@IvetkaLaura kokos taky nikdy více. U nás nebyla plíseň, ale jak to je tvrdý a nepoddajný, tak dost zhoršovala problémy se zvýšeným napětím u miminka.