Matrace do postýlky – doporučíte pěnovou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Capelucia
8.7.22 18:26

@IvetkaLaura kokos taky nikdy více. U nás nebyla plíseň, ale jak to je tvrdý a nepoddajný, tak dost zhoršovala problémy se zvýšeným napětím u miminka.

• Citovat
  • Upravit
9.7.22 08:24

@Kukacka123 mohu se zeptat od jaké značky matrací máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
9.7.22 08:36

@IvetkaLaura měla jsem před léty matraci od Gumotexu. Kokosovou koupila babička jako náhradní k sobě domů a teda oproti té klasice to byla hrůza. Spal na tom párkrát, ale bylo vidět, že při pravidelném spaní se na kokosu udělají důlky a bude prolezena. V postýlce bude spát max 2 roky, dítě je lehké, takže když koupíš jakoukoli tvrdou matrací z pěny, bude to v pohodě. Plus doporučuju prostěradla se zaterem, nepromokavé. Nepromokavé prostěradlo plus nepromokavá podložka a matrace je pořád jako nová.

• Citovat
  • Upravit
314
18.2.25 19:54

Ahoj :mavam:,
dostala jsem malinkou postýlku pro novorozence a v ní matraci Traumeland Little Angel 90*45cm.
Mně se moc nezdá - přijde mi docela měkká. Ale vůbec netuším, co by mimču mohlo vyhovovat… :nevim:
Máte s ní někdo zkušenosti, nebo tušíte, zda by mohla být vhodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.2.25 09:08

Ahoj, zrovna matrace od Traumalendu jsou jedny z nejlepších. Určitě bych se vyhla kokosovému vláknu od toho mě už odrazovalo hodně lidí. U toho Traumalendu je pravidlo, že čím vyšší číslo matrace má tím je kvalitnější, samozřejmě mají i levné a ne tak dobré. Já jsem pak kupovala do postýlky 120×60 Butterfly a ta byla teda skvělá. Takže za sebe určitě doporučím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí