Máte někdo videochůvičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43014
17.5.10 15:19

Máte někdo videochůvičku?

Manžel mi ji stejně nedovolí, ale já mám dojem, že bych ji užila - když třeba nevím, jestli usnul hlavou dolů, nebo když huláká a nevím, jestli stojí (jít položit) nebo ne.

Viděla jsem jedno na aukru, majitel psal, že má dosah jen 10 metrů a že se jí proto zbavuje… tak by mě zajímalo, jestli tyhle věcičky fungují, jestli je na displayi něco vidět a jaké to má další mouchy, na které bych třeba ani nepomyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2613
17.5.10 15:56

Ahoj
já měla videochůvičky na syna už před pěti lety. V noci katastrofa, při každém pohnutí se rozsvítil dispey a já byla vzhůru, vůbec jsem se nevyspala. Tam mi je tenkrát ještě manžel sebral :-)
Daly se ale propojit s TV a tak jsme naučili syna chodit už v roce spát samotného. A jen přepnuli program a viděli jak spokojeně spinká.
Já si je na druhé děcko určitě zase pořídím. Ale už jí nedám na noční stolek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43014
17.5.10 16:07

jo tak na telku by to bylo super. jaka to byla znacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
17.5.10 16:13

Hyunday
ale je to vážně skoro šest let. A ted jsem koukala že už ani tak drahý nejsou.
ale doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
17.5.10 16:14

jednou sem cetla dobrou recenzi na ty od emgetonu mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43014
17.5.10 21:07

diiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.5.10 02:02

Pudli, my máme tuhle:
http://www.detske-chuvicky.cz/…uvicka-large
Byla drahá jako čert (asi 6000), ale musím říct, že ze tu cenu bych dnes pořídila raději něco jiného :oops: Píší, jaký má super dosah (což asi z těch videochůviček, které jsou na trhu, opravdu má, ale mně to teda nestačilo - třeba v RD o patro níž už je problém. Nemmluvě o tom, že bych šla s rodičovskou jednotkou na zahradu…), ale já bych ai spíš příště volila obyčejnou chůvičku bez videa. Ta má větší dosah a přece jen to video nepoužiješ tak čato. Já nevím… Nechci tě od ní zrazvat, ale konkrétně já s videochůvičkou moc spokojená nejsem. A docela mě to štve - když už do toho investuješ takových peněz…
Jinak ten pán na stránkách o dětských chůvičkách dokáže dobře poradit ;)
Tak přeji dobrou volbu a spokojenost, pokud se pro koupi nakonec rozhodnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.5.10 02:03

Omlouvám se za překlepy - mám nový PC a strašně necitlivou klávesnici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43014
18.5.10 06:29

my jako normlani chuvicku mame, ja bych si teda nechala obě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.5.10 13:19

Se někdo má ;) :lol:
Jinak ta naše, na kterou posílám odkaz výše, by podle toho pána, který je testuje, měla být nejlepší. Pak si nedokážu představit ty horší :lol: Asi jsem moc náročná. Ale je fajn, že obraz a zvuk jsou na jiné frekvenci, takže pokud není signál, obraz se sice nepřenese, ale zvuk ano, takže nakonec funguje i jako obyč chůvička bez videa. Takovou vymoženost ostatní nemají (nebo aspoň neměly před rokem a půl, kdy jsem ji kupovala).
Určiě dej vědě, jak jste vybrali. Pokud se teda rohodneš do chůvičky jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43014
18.5.10 13:53

no asi ne, tedka spis koupim ten bezkontaktni teplomer - dam si ji do prani na vanoce, treba se rodina slozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.5.10 00:04

Pudli, myslím, že do Vánoc bude Rafánek tak velký, že si na videochůvičku už ani nevzpomeneš ;)
Jak fuguje ten teploměr? Myslíš, že je přesný? U nás by byl též aktuální. Naše slečna totiž „nece mežit teplutku“. Teploměr sice do podpaží strčí (SAMA SAMA!!), ale po 2 vteřinách ho vyndá. Jinak na to musíme být dva, když ji chci změřit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43014
19.5.10 06:49
lulje píše:
Pudli, myslím, že do Vánoc bude Rafánek tak velký, že si na videochůvičku už ani nevzpomeneš ;)
Jak fuguje ten teploměr? Myslíš, že je přesný? U nás by byl též aktuální. Naše slečna totiž „nece mežit teplutku“. Teploměr sice do podpaží strčí (SAMA SAMA!!), ale po 2 vteřinách ho vyndá. Jinak na to musíme být dva, když ji chci změřit :zed:

https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…
tady to diskutuji, zda se, ze to nejsni uplne nejpresnejsi,ale prakticnost to vyvazi - o jednu dve desetiny pri merenin nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana333
24.9.10 23:57

Video chůvička

Ahoj,
my máme Sencor, v provozu 4 roky, v podstatě každý den a vůbec si nedovedu představit, že by to mělo být jinak. Bydlíme v domě, děti mají pokoj v jiném patře, než máme obývák. Na tmu si přisvěcuje infračervenými diodami a noční obraz je v pohodě. Zvládá tak 25m v domě, záleží na tom, kolik je zdí…
Když cestujeme, taky se moc hodí. Pokud je např. restaurace poměrně blízko pokoje. :wink:
Jediný problém jsme měli, když jsme doma začali používat wi-fi, některé kanály se rušily. Ale stačilo přepnout na jiný kanál.
Za sebe jednoznačně doporučuji.
 J.

• Citovat
  • Upravit
478
25.9.10 16:25

Ahoj holky,
my usoudili, že celkově chůvičky nechceme. Stejně se na to asi nedá spolehnout na 100% - asi jako na nic- a tak broučka stejně asi budem chodit pořád kontrolovat,ne? Co myslíte? je to nepostradatelný pomocník? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí