Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Manžel mi ji stejně nedovolí, ale já mám dojem, že bych ji užila - když třeba nevím, jestli usnul hlavou dolů, nebo když huláká a nevím, jestli stojí (jít položit) nebo ne.
Viděla jsem jedno na aukru, majitel psal, že má dosah jen 10 metrů a že se jí proto zbavuje… tak by mě zajímalo, jestli tyhle věcičky fungují, jestli je na displayi něco vidět a jaké to má další mouchy, na které bych třeba ani nepomyslela.
Ahoj
já měla videochůvičky na syna už před pěti lety. V noci katastrofa, při každém pohnutí se rozsvítil dispey a já byla vzhůru, vůbec jsem se nevyspala. Tam mi je tenkrát ještě manžel sebral ![]()
Daly se ale propojit s TV a tak jsme naučili syna chodit už v roce spát samotného. A jen přepnuli program a viděli jak spokojeně spinká.
Já si je na druhé děcko určitě zase pořídím. Ale už jí nedám na noční stolek ![]()
Hyunday
ale je to vážně skoro šest let. A ted jsem koukala že už ani tak drahý nejsou.
ale doporučuju ![]()
Pudli, my máme tuhle:
http://www.detske-chuvicky.cz/…uvicka-large
Byla drahá jako čert (asi 6000), ale musím říct, že ze tu cenu bych dnes pořídila raději něco jiného
Píší, jaký má super dosah (což asi z těch videochůviček, které jsou na trhu, opravdu má, ale mně to teda nestačilo - třeba v RD o patro níž už je problém. Nemmluvě o tom, že bych šla s rodičovskou jednotkou na zahradu…), ale já bych ai spíš příště volila obyčejnou chůvičku bez videa. Ta má větší dosah a přece jen to video nepoužiješ tak čato. Já nevím… Nechci tě od ní zrazvat, ale konkrétně já s videochůvičkou moc spokojená nejsem. A docela mě to štve - když už do toho investuješ takových peněz…
Jinak ten pán na stránkách o dětských chůvičkách dokáže dobře poradit ![]()
Tak přeji dobrou volbu a spokojenost, pokud se pro koupi nakonec rozhodnete ![]()
Omlouvám se za překlepy - mám nový PC a strašně necitlivou klávesnici ![]()
Se někdo má
![]()
Jinak ta naše, na kterou posílám odkaz výše, by podle toho pána, který je testuje, měla být nejlepší. Pak si nedokážu představit ty horší
Asi jsem moc náročná. Ale je fajn, že obraz a zvuk jsou na jiné frekvenci, takže pokud není signál, obraz se sice nepřenese, ale zvuk ano, takže nakonec funguje i jako obyč chůvička bez videa. Takovou vymoženost ostatní nemají (nebo aspoň neměly před rokem a půl, kdy jsem ji kupovala).
Určiě dej vědě, jak jste vybrali. Pokud se teda rohodneš do chůvičky jít ![]()
no asi ne, tedka spis koupim ten bezkontaktni teplomer - dam si ji do prani na vanoce, treba se rodina slozi
Pudli, myslím, že do Vánoc bude Rafánek tak velký, že si na videochůvičku už ani nevzpomeneš ![]()
Jak fuguje ten teploměr? Myslíš, že je přesný? U nás by byl též aktuální. Naše slečna totiž „nece mežit teplutku“. Teploměr sice do podpaží strčí (SAMA SAMA!!), ale po 2 vteřinách ho vyndá. Jinak na to musíme být dva, když ji chci změřit ![]()
lulje píše:
Pudli, myslím, že do Vánoc bude Rafánek tak velký, že si na videochůvičku už ani nevzpomeneš
Jak fuguje ten teploměr? Myslíš, že je přesný? U nás by byl též aktuální. Naše slečna totiž „nece mežit teplutku“. Teploměr sice do podpaží strčí (SAMA SAMA!!), ale po 2 vteřinách ho vyndá. Jinak na to musíme být dva, když ji chci změřit
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…
tady to diskutuji, zda se, ze to nejsni uplne nejpresnejsi,ale prakticnost to vyvazi - o jednu dve desetiny pri merenin nejde.
Ahoj,
my máme Sencor, v provozu 4 roky, v podstatě každý den a vůbec si nedovedu představit, že by to mělo být jinak. Bydlíme v domě, děti mají pokoj v jiném patře, než máme obývák. Na tmu si přisvěcuje infračervenými diodami a noční obraz je v pohodě. Zvládá tak 25m v domě, záleží na tom, kolik je zdí…
Když cestujeme, taky se moc hodí. Pokud je např. restaurace poměrně blízko pokoje. ![]()
Jediný problém jsme měli, když jsme doma začali používat wi-fi, některé kanály se rušily. Ale stačilo přepnout na jiný kanál.
Za sebe jednoznačně doporučuji.
J.
Ahoj holky,
my usoudili, že celkově chůvičky nechceme. Stejně se na to asi nedá spolehnout na 100% - asi jako na nic- a tak broučka stejně asi budem chodit pořád kontrolovat,ne? Co myslíte? je to nepostradatelný pomocník? ![]()