Monitor dechu Nanny

28.5.10 14:01

monitor dechu nanny

ahoj chtěla sem se zeptat jak moc je tento přístroj důležitý,,,,monitor dechu,,,,vím že to dřív nebylo a taky nás rodiče vychovali…ale přeci jenom když mimi spí byla bych asi klidná i já…lkdyby se něco přihodilo nannynka mě na to upozorní.....tímto se i ptám vás jetli některá nemá tuto věc na prodej,,,nová je dost drahá,,,děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27266
28.5.10 14:03

Pupíčku já byla kategoricky proti monitoru. Do tý doby, než se malý narodil s nízkou váhou, já s ním ležela v nemocnici a tam monitory byli. Jen co jsme přijeli domu, hned jsme ho koupili a mám klidnější noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.5.10 14:11

na prvni dceru jsem nemela, na druhou ano - byla jsem o pet let starsi a chtela jsem mit klidnejsi spani, bylo fajn v noci juknout na blikajici zelenou kontrolku a spat dal.

U nas byl bezpredmetny, obe holky skoro ctyrkilove a prenosene.
Jinak Nanny je spolehlivy, pouzivaji ho i v porodnicich, je to cesky vyrobek od Jablotronu.

Kdybych vedela, jaky to je tichy a nenapadny „pomocnik“ poridim ho i na prvni.

• Citovat
  • Upravit
4282
28.5.10 14:14

Ahoj ,Nanny je sice drahý přístroj,ale opravdu se vyplatí.Já jsem si ho půjčila po odchodu z nemocnice ,přímo na tom oddělení na půl roku a vyplatilo se to.Mám dvojčata a tak bych musela koupit dva.S tím půjčením je to fakt prima.Po půl roce už není třeba a do nového se mi nechtělo.Takhle jsem dost ušetřila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
28.5.10 14:14

u nas tak isto - miske tri dni pred porodom blbli ozvy srdiecka, narodila sa kvoli tomu cisarskym a prve, co sme urobili po prichode z nemocnice bolo, ze sme kupili monitor dychu (nanny). ked mala miska 2 mesiace a 1 den, tak sa spustil alarm… nebol to plany poplach, mala som co robit, aby som ju zobudila a rozplakala, aby dychala.. na druhy den sa to zopakovalo a tak sme hned isli do nemocnine na vysetrenia a pozorovanie… zaver bol - bud SIDS ked sa nevie najst pricina, alebo tichy reflux… miska uz ma vyse 5 rokov a ja ju doteraz aspon raz za noc idem pozriet, ci dycha… budem to mat vnutri asi navzdy.. som rada, ze sme ten monitor mali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.10 14:16
Jaroslava1 píše:
Ahoj ,Nanny je sice drahý přístroj,ale opravdu se vyplatí.Já jsem si ho půjčila po odchodu z nemocnice ,přímo na tom oddělení na půl roku a vyplatilo se to.Mám dvojčata a tak bych musela koupit dva.S tím půjčením je to fakt prima.Po půl roce už není třeba a do nového se mi nechtělo.Takhle jsem dost ušetřila. :mavam:

děkuju za odpovědi…a to ti ho pujčili z darma????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
28.5.10 14:21
pupííííček píše:
Jaroslava1 píše:
Ahoj ,Nanny je sice drahý přístroj,ale opravdu se vyplatí.Já jsem si ho půjčila po odchodu z nemocnice ,přímo na tom oddělení na půl roku a vyplatilo se to.Mám dvojčata a tak bych musela koupit dva.S tím půjčením je to fakt prima.Po půl roce už není třeba a do nového se mi nechtělo.Takhle jsem dost ušetřila. :mavam:
děkuju za odpovědi…a to ti ho pujčili z darma????

Většinou chtějí tak 500 na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
28.5.10 14:25

jojo u nás taky v pordce půjčují a nestojí to moc, takže bych využila toho. Já mám půjčenej od sestřenice. Taky jsem dlouho zvažovala jestli pořídit nebo ne, ale malá byla předčasně narozená takže jsme neváhali. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.5.10 14:31

My ho meli a super vecicka.
Jinak ja nevim ale rozdil v 600kc nevidim.Novy koupis uz za 1990 uz se da sehnat se zarucakem a z druhe ruky aby mel nejakou zaruku tak za 1400 neprijde mi to jako rozdil.Ale samozrejme je to na tobe.Ja bych sla do noveho.ten puvodni jsem prodala protoze nez bude druhe tak aby se nam nevalel doma a priste opet kupuji novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.5.10 14:38

Ahoj, my jsme ho také pořídili a už se těšíme až bude prcek spát v postýlce, ale k tvému dotazu, tady v bazárku jej někdo prodával, jinak jukni na aukro nebo MMB. Jinak je doporučení od výrobce nepoužívat po někom, do vnitř přece jen nevidíš, aby vše bylo o.k., ale myslím, že se dá k výrobci poslat na kontrolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.5.10 14:39

My máme jiný monitor (Baby sense), ale jen proto, že nám ho nabízel kamarád (takže jsem znala původ monitoru a mohla si vyzkoušet, že opravdu funguje, jinak bych použitý nechtěla). Bez něj si to nedovedu představit. Nízká porodní hmotnost je sice zvýšené riziko, ale neznamená to, že děti narozené v termínu a s průměrnou hmotností (to je případ obou mých holek) je zárukou toho, že se jich to netýká. U starší jsem ho používala určitě víc jak půl roku, u mladší ho taky budem používat, dokud to půjde. Maruška se v porodnici jednou dusila tak, že úplně zmodrala. Doktorka sice tvrdila, že by se rozdýchala i sama, kdybych ji neodnesla sestřičkám na odsátí, ale já byla tak vyděšená, že jsem se těšila domů, až bude holčička „hlídaná“ (v porodnici jsem monitor neměla). Starší měla nedávno 4 roky a když se v noci vzbudím, jdu ji zkontrolovat taky :oops: .

Za mě teda určitě jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
28.5.10 14:58

My taky nemáme funglovku. Jo a nemáme Nanny, ale angelcare a ten je třeba dobrý v tom, že má dvě snímací desky, takže ať se mladej vrtí, jak se vrtí, tak pořád dobře snímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
28.5.10 15:17

My už ho nepoužíváme, byl by na prodej… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.5.10 15:22

Nedávno jsem tady přesně tohle téma řešila a názory maminek se dost lišily :think:
Nakonec jsem se rozhodla sama a monitor si pro jistotu pořídila. Nikdy nevíš co se může stát, a podle ty dva tisíce za to stojí :palec:
Ale rozhodnutí je samozdřejmě na tobě!!! Pediatři říkají, že je potřebná pouze v případě nějakých komplikacích (nízká porodní váha, předčasný porod apod).
Ať je tvoje rozhodnutí správné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.10 15:23
pupííííček píše:
ahoj chtěla sem se zeptat jak moc je tento přístroj důležitý,,,,monitor dechu,,,,vím že to dřív nebylo a taky nás rodiče vychovali…ale přeci jenom když mimi spí byla bych asi klidná i já…lkdyby se něco přihodilo nannynka mě na to upozorní.....tímto se i ptám vás jetli některá nemá tuto věc na prodej,,,nová je dost drahá,,,děkuju

Duležitý asi bude moc když díky tomu máme matyáška.přestal dýchat když mu bylo 13 dní a to spal na boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí