Monitor dechu Nanny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
19.3.18 14:24

@Cherybery To je bomba no :D :roll: Ale dam vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.3.18 15:34

@Ell-Ell no myslím, že firma moc dobře ví, proč doporučují kupovat novou desku každé dva roky. Jde o bezpečnost dítěte a každý rodič koupi novou…je to prostě jen vyvolávání strachu v rodičích, aby kupovali nové a neprodávali mezi sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.4.18 17:51

@Ell-Ell tak jak to dopadlo? Stačí to nějak seřídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.4.18 18:00

Pisou - Nez nas budete kontaktovat, prectete si nasledujici. Takze uz jsem nikam nevolala. Zvazujeme koupi nove podlozky, holt jsem si toto mela zjistit drive :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
11.4.18 18:11

@Ell-Ell no škoda, že to nemůžou nějak překontrolovat…myslim, že málokdo to kupuje nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.4.18 19:10
@Cherybery píše:
@Ell-Ell no škoda, že to nemůžou nějak překontrolovat…myslim, že málokdo to kupuje nový

Můžou, ale na co. Takhle mají zajištěný odbyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.4.18 19:15

@Cherybery Moc se mi do te nove nechce. Zas si rikam, proc by nefungoval kdyz zname od ktere ho mam, slapal jak hodinky :nevim:
@P4ja Asi tak. Zkusim se jeste zeptat v porodnici, zda by to nemohl nekdo zkontrolovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.4.18 19:16
@Ell-Ell píše:
@Cherybery Moc se mi do te nove nechce. Zas si rikam, proc by nefungoval kdyz zname od ktere ho mam, slapal jak hodinky :nevim:
@P4ja Asi tak. Zkusim se jeste zeptat v porodnici, zda by to nemohl nekdo zkontrolovat :think:

No nějak to asi řešit musí, protože třeba u nás v porodnici na půl roku normálně monitory půjčují. No myslím, že těžko kupují po každém nové desky, ale spíš kalibrují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.4.18 19:23

@P4ja Taky si uplne nemyslim, ze kazda porodnice kazde 2 roky kupuje nove podlozky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí