Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Ell-Ell no myslím, že firma moc dobře ví, proč doporučují kupovat novou desku každé dva roky. Jde o bezpečnost dítěte a každý rodič koupi novou…je to prostě jen vyvolávání strachu v rodičích, aby kupovali nové a neprodávali mezi sebou..
Pisou - Nez nas budete kontaktovat, prectete si nasledujici. Takze uz jsem nikam nevolala. Zvazujeme koupi nove podlozky, holt jsem si toto mela zjistit drive ![]()
@Ell-Ell no škoda, že to nemůžou nějak překontrolovat…myslim, že málokdo to kupuje nový
@Cherybery píše:
@Ell-Ell no škoda, že to nemůžou nějak překontrolovat…myslim, že málokdo to kupuje nový
Můžou, ale na co. Takhle mají zajištěný odbyt.
@Cherybery Moc se mi do te nove nechce. Zas si rikam, proc by nefungoval kdyz zname od ktere ho mam, slapal jak hodinky ![]()
@P4ja Asi tak. Zkusim se jeste zeptat v porodnici, zda by to nemohl nekdo zkontrolovat ![]()
@Ell-Ell píše:
@Cherybery Moc se mi do te nove nechce. Zas si rikam, proc by nefungoval kdyz zname od ktere ho mam, slapal jak hodinky
@P4ja Asi tak. Zkusim se jeste zeptat v porodnici, zda by to nemohl nekdo zkontrolovat
No nějak to asi řešit musí, protože třeba u nás v porodnici na půl roku normálně monitory půjčují. No myslím, že těžko kupují po každém nové desky, ale spíš kalibrují.
@P4ja Taky si uplne nemyslim, ze kazda porodnice kazde 2 roky kupuje nove podlozky ![]()