Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
to je ono ,úmrtí na SIDS není tolik ,aby lékaři plošně monitor doporučovali ,ale je tam .pravděpodobně ho nebudete potřebovat ,ale kdyby se něco stalo tak si to budeš celej život vyčítat .takže za mě jdi do toho.
ahoj
používala jsem u první dcerky a používám i nyní. Jak píše PAVLAK5 s tím souhlasím kdyby se něco stalo vyčítala bych si to
Ahoj pupíčku,
my ho taky používali, neboť jsme ho měli i v porodnici a byla jsem díky němu klidnější, nyní už ho nepotřebujem, je na prodej.
My máme monitor dechu nanny a jsem velice spokojená už nás 2× upozornil,když se malej zapomněl nadechnout a za nic na světě bych ho nevyměnila zapínám ho pokaždý když je v postýlce i když je den.A na ostatní nedám větami my jsme taky monitoe neměli a vyrostli jsme tak na ty z vysoka s… aspoň mam jistotu,že je malej v pořádku.
Kupovala jsem ho nový do použitých člověk nevidí
děkuju za odpovědi…a to ti ho pujčili z darma????
Pupíčku zdarma ne,ale za částku ,kterou tam mají stanovenou.
Abych to upřesnila,měli jsme půjčen přístroj Baby sense s dvěma podložkami ,pro každého chlapečka.Protože byli malí,tak jsem o tom uvažovala a dokonce jsem chtěla pořídit nový ,ale cena 7000 za oba byla dost vysoká.Takže mi nezbývalo nežli si ho půjčit a byla to stejná nadace co prodávala ty nové.Oba byli vyzkoušené,a vrchní na oddělení nám vše ukázala.Myslím ,že jsem platila asi 1600 za oba na půl roku.Navíc mi teď už doma nepřekáží a nemusím ho pod cenou nabízet.V nadaci prochází každý přístroj kontrolou a tak to bylo pro mě dobré řečení.Ale záleží na každé z nás. ![]()
Bez monitoru ani ránu. První tři týdny mi malá pípala i třikrát za noc. Prve jsem měla skoro infarkt, pak už jsem věděla, že zatřást a je to OK. Podle doktorky to nic neni.Teď už je to celkem dobrý. Pípá tak jednou týdně?? Možná ani už to ne. Když pípala hodně zprvu, dávala jsem jí ho všude, do košíku, kočárku a ani ted v noci bez nanny není. Vozím monitor všude a minimálně do roka budu.
Tak se musím také podělit
mám nanny od narození syna a zapínala jsem ho jak kdy
nikdy nám naštěstí nepípal na poplach doopravdy poprvé a naposledy zapípal před měsícem, kdy se mi samuel začal ve spaní točit na bok a tak všemožně
slezl z podložky a tačla vát no infarkt sem měla! ale naštěstí sam začal ihned plakat, protože se strašně lekl. Takže nějaké užívání nanny do roka věku mi přijde hloupost… Dokonce si myslím, že jsem četla že jsou do deseti kil, ale to nevím jistě. My jsme ji dali pryč hned jak malý začalcestovat, ale ne každé dítko cestuje ? ![]()
Ansa píše:
Ahoj pupíčku,
my ho taky používali, neboť jsme ho měli i v porodnici a byla jsem díky němu klidnější, nyní už ho nepotřebujem, je na prodej.
a za kolik gho prodáváš????
Ahojky, já jsem určitě pro, první měsíc nás 4× zalarmoval, nevím, jestli malá opravdu přestala nachvilku dýchat nebo chybička monitoru. Ale pokud se zapomněla nadechnout tak jí ten zvuk zase nastartoval. Teď už je to ok, ale já jsem klidná a nemusím běhat k mimi.
Holky, prosím o radu jak používat monitor dechu. V návodu píšou, že do třech měsíců by se měla deska položit na matraci, pod prostěradlo a pak pod matraci. Mám matraci kokos molitan kokos a pak jsem koupila klín do postýlky. Zkušené maminky, prosím kam se dává ta snímací deska, můžu ji dát normálně pod klín? Přijde mi teda dost tvrdá na to, aby na ní mohlo spát miminko. Pak mi teda taky hlava nebere, jak ten monitor může fungovat, když je pod tvrdou matrací ![]()
Díky za všechny rady ![]()
@Janeet měla jsem od narození pod matrací. Místo klínu jsme teda podložili nožičky. Planý poplach byl až po 7 měsících, kdy se otáčel a zdrhal z desky. Rozhodně záleží na váze mimča. My měli macíka, tak jsem se nebála, že by ho to nebralo.
Tak že holky, mělo by to fungovat i do těch třech měsíců pod matrací? to by bylo super, já bych teda na tom spát nemohla, jak je to tvrdý ![]()
Ahoj, doporučuju: http://www.tomybaby.cz/tomy
Není tak drahý a funguje naprosto bezvadně a spolehlivě, máme ho už 10 měsíců a jsem s ním maximálně spokojená… ![]()
Mame teda jinou znacku, ale pod matraci mame doted (8 mesicu) a funguje bezvadne. Jediny problem je, kdyz dite zacne „cestovat“, ale to az tak v 6 mesicich.