Monitor dechu Nanny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
297
23.4.13 19:48

Jo a když mi prcek přestal dýchat - tak mi doktor neřekl, že je to divný, ale prcka vyšetřil a poslal nás do nemocnice na pozorování, tam ho napojili na dva dny na podrobnější monitor, který snímal dýchání + srdce. Doktora ani nenapadlo zpochybňovat monitor, ale měl strach o miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16997
23.4.13 19:48

@Anninka2 - taky se mi to zdá divné - malá byla na monitoru od 2kg v nemocnici a nic.. mě spíš napadlo - nemáte moc širokou matraci? prý pro monitor by měla být max 8 cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
23.4.13 19:54

Tak jsem šla změřit matraci - má 10 cm. Monitor je vespodu (jak už jsem psala v předchozím příspěvku). A ještě jsem koukla do návodu k nany a tak píšou, že to má být pod matrací na tvrdé rovné ploše. Takže - buď má miminko problém s dýcháním a nebo máte špatně umístěný monitor. každopádně 10 poplachů za noc značí, že někde opravdu nějaký problém je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.4.13 19:59

@KacziinaZ V porodnici se mi to také nestalo, tak nevím, malý má ted tři kilečka ale je hodně drobný, žádný cvalík není, možná zkusím dát pod tu zavinovačku, máme ji ještě vyztuženou kvůli zádíčkům tak třeba jen špatně snímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635
23.4.13 20:00

Přidám svoji zkušenost s monitory. mám dvojčata, pod jesním nanny, pod druhým babysense. Nanny nám první den po příchodu z porodnice spustil 8× po sobě, takže mi nakonec vytelky nervy a mimčo nějakou dobu spalo přímo na něm (podle mého bylo moc lehké a matrace správně nepřenášela na monitor (matraci máme certifikovanou na použití s monitorem, ptala jsem se tenkrát u výrobce). U baby sense se to netalo, tam byla deska od začátku po d matrací a žádný poplach nebyl (a to na něm bylo miminko, které je lehčí).
Jinak ona ta deska je fakt tvrdá, já to řešila tak, že jsem na ná ještě dala nějakou deku a pak teprve mimčo v rychlozavinovačce, aby to nebylo pro něj celkově tvrdý.
Podle mého 10 poplachů za noc je fakt divný, fakt si mylsím, že to bude spíš tím, že matrace to špatně přenáší. Já jsem pak asi po 3 týdnech desku přendala a už to bylo v pohodě (mimčo něco nabralo a bylo dobře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.4.13 11:37

Tak jsem dala přímo pod malého a světe div se, žádný noční poplach, dala sem na to deku, prostěradlo a zavinku a v poho, až nebude v zavince tak vyzkoušíme normálně zas pod matraci :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
24.4.13 12:44

Tak hlavně, že problém není s miminkem.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
19.3.18 10:00

Ahoj, zakoupila jsem od zname tento monitor dechu. Ted jsem ale slysela co si o tom, ze kdyz je monitor z druhe ruky, mel by se nechat seridit a zkontrolovat jestli je vse ok :nevim:?? Jeste jsem o tom neslysela, ani nevim kdo toto dela. Mate s timto nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.3.18 10:02

@Ell-Ell No je pravda, že se seřídit musí. Proto budeme půjčovat z porodnice. Já bych se zkusila zeptat v porodnici a nebo třeba u dětského, ke kterému budete chodit. Ten by vědět mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.3.18 10:07

@Ell-Ell Najeďte si přímo na stránku nanny.cz,dole je seznam kamenných prodejen, najdete nejbližší podle kraje a tam Vám servis a vše potřebné vyřídí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
19.3.18 10:17

Zabal ho a posli s průvodním dopisem do Jablotronu. Zdarma ti ho prekontroluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
19.3.18 10:50

@Ell-Ell jelikoz ji taky budeme pouzivat, koukala jsem se na jejich stranky a tam pisou ze garantuji funkcnost te podlozky jen dva roky, pak by se mela koupit nova. Tak nevim jestli staci ji nechat zkontrolovat nebo to negarantuji ani pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.3.18 11:53

@Cherybery No teď jsme na to koukaly se švagrovou. Záruka je 4 roky. Ale servis by se měl dělat každé dva. Obvzlášť pokud leží doma a nepoužívá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
19.3.18 12:40

Aha, no 2 roky uz stary je :? Tak uvidime, zkusim tam zavolat. Diky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
19.3.18 14:02

Tak pak dej vedet, me by to taky zajimalo. Ona ta nova podlozka stoji 1000,– @Ell-Ell

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí