Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Jaroslava1 píše:
děkuju za odpovědi…a to ti ho pujčili z darma????
Pupíčku zdarma ne,ale za částku ,kterou tam mají stanovenou.
Abych to upřesnila,měli jsme půjčen přístroj Baby sense s dvěma podložkami ,pro každého chlapečka.Protože byli malí,tak jsem o tom uvažovala a dokonce jsem chtěla pořídit nový ,ale cena 7000 za oba byla dost vysoká.Takže mi nezbývalo nežli si ho půjčit a byla to stejná nadace co prodávala ty nové.Oba byli vyzkoušené,a vrchní na oddělení nám vše ukázala.Myslím ,že jsem platila asi 1600 za oba na půl roku.Navíc mi teď už doma nepřekáží a nemusím ho pod cenou nabízet.V nadaci prochází každý přístroj kontrolou a tak to bylo pro mě dobré řečení.Ale záleží na každé z nás.
PŘESNE TAK! My si ho taky pujčili nás vyšel na půl roku 900,–. Já ho původne nechtela, ale ted sem ráda. Líp se mi spí a i přes den je to fajn když uklizim nebo vařim tak se na tu naši prdolku nemusim tak často chodit dívat.
@Ali-Ali a máš teda klasický rošt a na tom nějakou desku, na které je ten monitor? v návodu to tam píšou, tak jsem z toho už jelen
díky ![]()
@Janeet měli jsme Nanny a měli jsme na roštu desku, na něm monitor a fungovalo to tak od narození prcka až do 11 měsíců, kdy jsme monitor rušili.
@Janeet - snad tě uklidní, že nanny používají i ve fakultce v Ostravě pro novorozence a nedonošené děti a mají ho pod matrací.. ![]()
@Králičice jéé díky, fakt jsi mě uklidnila, dám ji teda rovnou pod matraci a jsem fakt ráda, že malého nemusím dávat rovnou na tu tvrdou podložku. Díky moc
![]()
Na matraci pod prostěradlo?? ![]()
To je teda fkt tvrdý…
Měla jsem ji nornálně pod matrací a prcek měl í ten klín a v pohodě to fungovalo.
Ale pod prostěradlo mě fakt nenapadlo to dát ![]()
Jo a je důležité, aby ta deska neležela na žbrdlinkách (roštu) postele, ale je dobré tam dát tvrdou desku (třeba sololit) - ne papír. karton.
@Janeet
jo na rostu je tenka deska, na ni deska monitoru a na tom lezi matrace, prislo mi to taky divne, ale funguje to perfektne.
v porodnici na tom meli jeste i kojici polstar a na nem mimino v zavinovacce a taky to fungovalo - to uz jsem vubec nechapala ![]()
@Lenka512 no v návodu píšou pod prostěradlo, ale jako je to tvrdý, na to se mi dítě dát nechce, tak že to dám pod matraci ![]()
@Janeet píše:
@Lenka512 no v návodu píšou pod prostěradlo, ale jako je to tvrdý, na to se mi dítě dát nechce, tak že to dám pod matraci
To je tím, že nečtu návody ![]()
@Lenka512
já je taky nečtu, to můj manžel, ten čte všechno, na čem jsou písmenka ![]()
Ahoj u tohoto tématu prosím o radu, monitor mám a pípá mi tak 10× za noc, nevím jestli malý(26dní) přestává dýchat nejspíš ano protože jsem už vyzkoušela čtyři monitory a dělali to všechny, doktor mi jen řekl at si rozvítím a kontroluji jestli dýchá, ale 10× za noc?
a že je to možná tím že je malý ještě v zavinovačce at ho z ní vyndám, ale on to má tak rád a dobře se mu spinká, co myslíte co s tím?
@Anninka2 Já mám monitor pod matrací - na roštu mám papírový karton - trochu větší rozměr než je nany, na tom kartonu je monitor, na monitoru matrace. Planý poplach za půl roku ani jeden, jednou poplach oprávněně - malej opravdu nedýchal. V porodnici byl monitor taky pod matrací. Že by vadilo, když je v zavinovačce - to je divný, já ho měla v zavinovačce furt a bez problému - při propouštění z porodnice vážil 2.60kg - nevím, jak máš velké mimi…
@Saffiraa já už mám právě koupený nanny, ale dík