Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, prosim chtela bych poradit, zaujal me fusak od firmy Aesthetic http://www.aesthetic.cz/index.php?…. Delaji ho ve dvou provedenich z bavlny a z fleecu. Co myslite,ze bude lepsi bavlna nebo fleece ? Dekuji za kazdou odpoved ![]()
Máte zkušenost s Aesthetic 3v1 Sport mix zimní fusak do kočárku?
Přidejte zkušenost s Aesthetic 3v1 Spo...Ahoj, to chceš na teď? Je jenom do 9M. Já mám na teď od emitexu, zvenku fleece, uvnitř bavlna - koupila jsem ho na www.kamilka.cz za 430 kč..
Kup si radši ten 3v1 - budeš ho mít i na příští zimu a teď na miminko ho zkrátíš. Já to měla taky tak a spokojenost veliká.
Jinak myslím, že bavlna by mohla být pro miminko příjemnější, ale zkušenost nemám.
Mam 3v1 z fleecu, uz v nem jedu 2. dite a je fakt paradni. Na leto a podzim je fusak zbytecnej - to date s dekou. Deku mam taky od Aestheticu, taky parada.
inap píše:
Mam 3v1 z fleecu, uz v nem jedu 2. dite a je fakt paradni. Na leto a podzim je fusak zbytecnej - to date s dekou. Deku mam taky od Aestheticu, taky parada.
Mě teda deka ze sporťáku pořád padá.
Teď jsem přesedlala na sporťák, nechce se mi kupovat další fusak, tak taky nevím, co s tím.
Mela jsem oba - po prvni dceri ten 3v1 a ten je naprosto uzasny a dokonaly, ten jsem si nechala jeste ted a to male bude v zime 2 a pul roku, ale mam ozkouseno do kocarku co mame a budem mit jeste v zime pasuje (Nomad, Zapp)
Na druhou dceru jsem si do hluboke korbicky a autosedacky koupila ten maly, abych furt nemusela ten jeden vyndavat a prendavat a presto, ze stoji pulku toho 3v1 tak se to kvalitou neda srovnat, krom toho, ze je fakt maly - opravdu jen autosedacka a hluboka korba, ve sportaku byl na knop. Ten maly, sotva z nej dcera odrostla jsem prodala.
Ja bych volila ten 3v1 a pokud chces neco na sprnove mimi volila bych treba Lodger nebo rychlozavinovacky fleesove od Aestheticu.
Ahoj,
doporučovala bych bavlna-bavlna. Syn byl sice únorový, ale užíval fusak až do října a měla jsem ho v kočárku napřetržitě i v létě.
Dokonce jsem si pořídila ještě jeden, který mi ušili bez prostupů (na přání) a ten jsme používali doma v postýlce na spinkání.
Ahojky,
prosím o info, jaké značky je ten fusak 3v1? Přesedlali jsme teď na sporťák (7 měsíců), ale nevím, jaký fosak na zimu:-(
Moc děkuju za radu:-)
Zuzka
Tady se řešil konkrétně Aesthetic http://www.aesthetic.cz/index.php?… Jinak jsou samozřejmě 3v1 i od jiných firem např. Emitex ![]()
Příspěvek upraven 06.10.10 v 21:32
Ahoj,
tento mesiac cakame mimino a mne doslo, ze k autosedacke MaxiCosi Cabriofix nemam ziaden fusak. Myslite, ze Aesthetic 3v1 tam bude pasovat? V akych sedackach ho mate vy? Maju vsetky sedacky tie popruhy v rovnakych vyskach?
diky
Ahoj, já používám Aesthetic do Maxi Cosi a padne tam jako ulitý. Sice jsem koupila i Emitex zimní zavinovačku do autosedačky, ale tu jsem spíš používala čerstvě po porodu na podzim do kočárku. V zimě dávám do autosedačky spíš ten fusak viz foto