Fusak Aesthetic

435
31.5.10 09:26

Fusak Aesthetic

Ahojky, prosim chtela bych poradit, zaujal me fusak od firmy Aesthetic http://www.aesthetic.cz/index.php?…. Delaji ho ve dvou provedenich z bavlny a z fleecu. Co myslite,ze bude lepsi bavlna nebo fleece ? Dekuji za kazdou odpoved :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Aesthetic 3v1 Sport mix zimní fusak do kočárku?

Přidejte zkušenost s Aesthetic 3v1 Spo...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14500
31.5.10 09:32

Ahoj, to chceš na teď? Je jenom do 9M. Já mám na teď od emitexu, zvenku fleece, uvnitř bavlna - koupila jsem ho na www.kamilka.cz za 430 kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
31.5.10 09:45

Cekame miminko koncem srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
31.5.10 09:46

Kup si radši ten 3v1 - budeš ho mít i na příští zimu a teď na miminko ho zkrátíš. Já to měla taky tak a spokojenost veliká.

Jinak myslím, že bavlna by mohla být pro miminko příjemnější, ale zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
31.5.10 10:37

Mam 3v1 z fleecu, uz v nem jedu 2. dite a je fakt paradni. Na leto a podzim je fusak zbytecnej - to date s dekou. Deku mam taky od Aestheticu, taky parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
31.5.10 11:22
inap píše:
Mam 3v1 z fleecu, uz v nem jedu 2. dite a je fakt paradni. Na leto a podzim je fusak zbytecnej - to date s dekou. Deku mam taky od Aestheticu, taky parada.

Mě teda deka ze sporťáku pořád padá. :cert: Teď jsem přesedlala na sporťák, nechce se mi kupovat další fusak, tak taky nevím, co s tím.

• Citovat
  • Upravit
435
31.5.10 11:32

Diky moc za radu !! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.10 18:19

Mela jsem oba - po prvni dceri ten 3v1 a ten je naprosto uzasny a dokonaly, ten jsem si nechala jeste ted a to male bude v zime 2 a pul roku, ale mam ozkouseno do kocarku co mame a budem mit jeste v zime pasuje (Nomad, Zapp)

Na druhou dceru jsem si do hluboke korbicky a autosedacky koupila ten maly, abych furt nemusela ten jeden vyndavat a prendavat a presto, ze stoji pulku toho 3v1 tak se to kvalitou neda srovnat, krom toho, ze je fakt maly - opravdu jen autosedacka a hluboka korba, ve sportaku byl na knop. Ten maly, sotva z nej dcera odrostla jsem prodala.

Ja bych volila ten 3v1 a pokud chces neco na sprnove mimi volila bych treba Lodger nebo rychlozavinovacky fleesove od Aestheticu.

• Citovat
  • Upravit
31
3.6.10 13:25

Ahoj,
doporučovala bych bavlna-bavlna. Syn byl sice únorový, ale užíval fusak až do října a měla jsem ho v kočárku napřetržitě i v létě.
Dokonce jsem si pořídila ještě jeden, který mi ušili bez prostupů (na přání) a ten jsme používali doma v postýlce na spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzana K.
6.10.10 18:19

Dotaz

Ahojky,

prosím o info, jaké značky je ten fusak 3v1? Přesedlali jsme teď na sporťák (7 měsíců), ale nevím, jaký fosak na zimu:-(
Moc děkuju za radu:-)

Zuzka

• Citovat
  • Upravit
1026
6.10.10 21:07

Tady se řešil konkrétně Aesthetic http://www.aesthetic.cz/index.php?… Jinak jsou samozřejmě 3v1 i od jiných firem např. Emitex :wink:

Příspěvek upraven 06.10.10 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzana K.
6.10.10 21:27

Moc děkuju:-)

Zuzka

• Citovat
  • Upravit
zuzuna
7.2.11 20:08

Ahoj,
tento mesiac cakame mimino a mne doslo, ze k autosedacke MaxiCosi Cabriofix nemam ziaden fusak. Myslite, ze Aesthetic 3v1 tam bude pasovat? V akych sedackach ho mate vy? Maju vsetky sedacky tie popruhy v rovnakych vyskach?
 diky

• Citovat
  • Upravit
5352
7.2.11 20:12

Ahoj, já používám Aesthetic do Maxi Cosi a padne tam jako ulitý. Sice jsem koupila i Emitex zimní zavinovačku do autosedačky, ale tu jsem spíš používala čerstvě po porodu na podzim do kočárku. V zimě dávám do autosedačky spíš ten fusak viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
7.2.11 20:19

Mám, pasuje tam, ale nepoužívala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie