Fusak Aesthetic

Máte zkušenost s Aesthetic 3v1 Sport mix zimní fusak do kočárku?

Přidejte zkušenost s Aesthetic 3v1 Spo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
3.10.12 15:07

@asha Souhlas, taky mi přijde, že Emitex je napodobenina Aestheticu. Mají velmi podobný sortiment, ovšem po stránce designu o něco horší, kvalitu soudit nemohu, Emitex jsem nezkoušela.

• Citovat
  • Upravit
2770
19.11.12 16:03

@Amber_1977 mám oba, protože na Aesthetic všudy jsem četla jen samu chválu.
Nemůžu ale teď říct že je lepší než Emitex. A rozdíl vice než tisíc korun v ceně je znatelný. Pokud by měla vybrat jen jeden tak Emitex, není o nic horší než Aesthetic jen má lepší cenu. Přiznám se že Aesthetic za tu cenu by mohl byt lepší, vypracovanější. Nevidím sebemenší důvod dávat za něj přes 2tisice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.11.12 19:01

Mám sice děti z fusaků již odrostlé, ale znovu bych volila Aesthetic.

Pořizovací cena není zrovna nejnižší, ale myslím, že to za to stojí. Je to záruka kvality, nepřeberné škály barev a materiálů, z kterých se dá kombinovat tak, že si každý vlastně vytvoří svůj originál.

Ale je to i záruka slušného chování k zákazníkům. V době kdy jsme fusak ještě užívali, jednou manžel víc zabral za zip a zoubek byl velku. Fusak byl ještě v záruce a tak byl opraven bez poplatku. Kolik firem se ale takhle chová a nepokouší se o nějaké triky. Navíc jsem ho do týdne měla opravený zpět, což v zimě myslím každý ocení.

Možná ještě něco proč Aesthetic, tak jako bych nekupovala laciné Adidasky s pruhem navíc v tržnici, nekoupila bych ani v tomto případě nějakou napodobeninu.

Možná májí jiné fusaky podobné kvality, netuším, ale myslím že ty milé, ochotné poradit mladé paní, jak jsem je měla možnost poznat u nich ve vzorkové prodejně, si to zaslouží.

Jsem jejich zákaznice i nadále, ač už kluci dávno nejsou v kočárku a stále je budu doporučovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
19.11.12 19:54

@Samamax to neni. Ale s Emitexem je srovnatelny. A rozhodne nema na to aby stal 2× tolik. A ani neni teplejsi. Poridila jsem si ho na zaklade recenzi ale nadsena z ne nejsem. Mam doma oba. Dokonce Emitex mam uz pouzity po jednom diteti a je stale bez chyby a vady. Dokonce by rekla ze zipy vyresene ma lip Emitex.
To ze firma ma mile a hezke chovani souhlasim, ale u mne to by nebyl duvod koupit si srovnatelnou vec jen 2krat draz.
Jestli ze maminky skoci po Aestheticu jen dle recenzi a budou cekat o hodne lepsi kvalitu nez u Emitexu budou pak na tom stejne jako ja. Dokonce i ta kapucka mi tam prijde takova blba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.11.12 21:00

Já neříkala, že je nejlepší, ale že si to myslím, protože jsem s ním byla maximálně spokojena.
Každý má nárok na názor.
Trávili jsme plno času v zimně na horách a když kluci spaly na saních, vždy jim plně dostačoval, v případě větší zimy jsem přidala deku, což je myslím běžné u všech fusaků.

A jak jsem tak četla, již v době kdy jsem si fusaky kupovala, okopírovat i kapucku by už byla asi moc.
Aesthetic začal používat karabiny na upevnění na kočárku proti sklouzávání a za rok byly zábrany na skluz i u konkurence.

Jak jsem již řekla, je to můj osobní názor na kvalitu a mé osobní doporučení. Cena je vyšší, ale nápad byl první a to oceňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.12 14:39

Omlouvám se, ale tato diskuze mě pobavila, tak se přidám.
Mám tři děti a už jsem si stihla uděla za tu dobu poměrně dobrý obrázek o trhu.
První fusak jsem si koupila MAXI COSI asi za 3 tis. byl zajímavý, měl řadu svých detailů a řadu jich zase neměl, každé zboží má přeci svou cenu a kvalitu.
Dnes používám Aesthetic, je kvalitní šmrncovní, český a souhlasím i autorský.
Je to jak když srovnáváte třeba Lodgera s tou napodobeninou coccon od Emitexu.
Jsou prostě levnější varianty a dražší varianty.
Těch nastavitelných fusaků už je na trhu tolik, že už se v ani pořádně nedá orientovat, vypadají dost podobně, tak se orientuji podle značky a Aesthetic mě nezklamala.
Já jsem si vybrala ve vzorkovně, otravovala jsem tam nekonečně dlouho a nakonec jsem zvolila takovou kreaci, že jsem přesvědčená, že mám originál. :dance:

:dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
20.11.12 19:50

@Samamax nejteplejsi co jsem mela byl od Gessleinu. To zadny co jsem zkousela se mu nevyrovna v tomto smeru. Designove uz tak promysleny nebyl. Ale fakt teply v porovnani s Aesthetic. A jestli napodobenina ci original uz nak neresim. Jsem pouze zakaznik a nezkoumam nic mimo recenzi vsude mozna. A pokud by ano tak teto zasady se drzim u vice vyrobku a spoustu si jich nekoupim. Protoze temer kazdy vyrobek je okopirovan jinou firmou. Co fakt chci od dane veci tak aby vydrzel a byl teply pokud hovorime o zimnim fusaku, tedy ocekavam ze bude plne funkcni a nebudu v zime resit zadne deky navic. Zipy u Aestheticu mi prisly hure prisite nez u Emitexu treba. Je opravdu blby ze firma je temer neznama a vyrobky stale nevylepsuje. Treba spodni dil by mohl byt protiskluzovy, kapucka bud vetsi nebo vubec. A taky pokud by kapucka byla stahovaci by bylo taky lepsi a to o dost. Jinak ten ucel kapucky bohuzel nechapu. Zatim zasadni rozdil mezi Emitexem a Aestheticem ve funkcnosti jsem nenasla. Dle mne oba jsou stejne teply. Aesthetic je prijemnejsi na omak. A jestli je smrcovni to nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 16:12

Poděkování

Ahoj konečně jsem si našla čas abych se podělila o zkušenost s fusakem Aesthetic, letos v zimě je počasí nahoru dolů, buď mráz nebo teplo. Jak byly velké mrazy potřebovala jsem s malou ven a vzpomněla si, že mi ve vzorkovně Aesthetic radily, že mohu do fusaku využít jako vložku ten letní typ. Mám ho ještě po synovi. Pouřívala jsem ho na léto jako podložku a místo deky. Jako vložka do teplého zimního fusaku, upřímně to mi přišlo trochu překombinované, ale zima je zima.
No ale když jsem to zkusila, byla jsem nadšená, malá tam byla jak ve vatě, :andel: :andel: :andel: fusaky se do sebe snadno vložily, prostupy přesně navazují. Celou dobu co jsem byla venku jsem si říkala jak je to SUPER a že to musím napsat, škoda, že to Aesthetic nějak víc nepropaguje je to úžasná přidaná hodnota. Fascinuje mě, jak jsou ty výrobky jednoduché a ve výsledku skutečně funkční.
Ještě jednou díky. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucaluca87
20.2.13 17:04

Aesthetic nebo Emitex

Taky jsem váhala mezi fusakem od Aesthetic a Emitexu. Viděla jsem oba a vyhrál Aesthetic. Mám ho s mikroplyšem. Nikdy v nějm malýmu nebyla zima, jak tady někdo psal, a na jaře a na podzim se mi v něm nepotil, přestože je takovej huňatej. Dá se všelijak stáhnout, že je v tom mimčo pěkně zachumlaný. Je pořád jako nový, nežmolkuje se jako Emitex a dítě se v něm nepotí. Je krásně měkoučkej a skladnej, třeba do autosedačky Emitex těžko narvete. Sice je drahej, ale stojí za to. Materiály stoprocentně lepší než u Emitexu…a ten mikroplyš je krásnej…Nechtěla byh jinej.

• Citovat
  • Upravit
2770
20.2.13 17:24
@lucaluca87 píše:
Taky jsem váhala mezi fusakem od Aesthetic a Emitexu. Viděla jsem oba a vyhrál Aesthetic. Mám ho s mikroplyšem. Nikdy v nějm malýmu nebyla zima, jak tady někdo psal, a na jaře a na podzim se mi v něm nepotil, přestože je takovej huňatej. Dá se všelijak stáhnout, že je v tom mimčo pěkně zachumlaný. Je pořád jako nový, nežmolkuje se jako Emitex a dítě se v něm nepotí. Je krásně měkoučkej a skladnej, třeba do autosedačky Emitex těžko narvete. Sice je drahej, ale stojí za to. Materiály stoprocentně lepší než u Emitexu…a ten mikroplyš je krásnej…Nechtěla byh jinej.

Musim reagovat, protoze mi to neda. Mam oba. A jsou srovnatelne. Emitex absolutne nema zmolky. Do autosedacky zcela v pohode, uplne stejne jako Aesthetic. Porovnavate s novym Emitexem? NEbo mate zafixovany stale ten stary? :) A ze lepsi materialy, neprijde. Jsou srovnatelne. Obzvlast u nove verze Emitexu. Neni tak teply Aesthetic v porovnani s fusakem od Gessleinu, absolutne. Bohuzel jsem ho prodala s kocarkem, a ten opravdu za ty penize se absolutne vyplati. U Aestheticu navic ta kapuca je fakt divna. Pokud ji rozepnete tak jsou to dva dily a nevim k cemu dobry. Pokud ji zapnete tak neco jako kapuca ale svuj ucel, uz u vetsiho ditete, absolutne neplni. Dcere pod/za hlavou vylozene vadi. Pokud by uz opravdu mela investovat do fusaku tak Aesthetic by to uz bohuzel znovu nebyl. Jsou lepsi.
Aesthetic jsem kupovala prave na zaklade teto diskuze. Nasledne jsem byla zklamana. Ocekavala jsem opravdu daleko vetsi kvalitu v porovnani s Emitexem. Oba jsem pouzivala prubezne pres zimu, a rozdil tedy zadny.
Tot vse na zaklade pouzivani obou fusaku a srovnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucaluca87
20.2.13 21:23

Já s jinými fusaky nemám zkušenost, protože jsem chtěla, jako většina maminek, odepínací spodní díl, už kůli botičkám a velikosti fusaku do korbičky nebo autosedačky. U Gessleinu to nejde, takže jsem o něm ani neuvažovala. Psala jsem pouze o těchto dvou a mě osobně vyhovuje Aesthetic. A taky jsem teda měla zkušenost s fusakem na rozepínání uprostřed a moc jsem z toho nadšená nebyla. když bylo tepleji, nedalo se to rozepnout a ohrnout, jen rozevřít a stejně to nedrželo od sebe. Ale samozřejmě každému sedí něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
2770
20.2.13 23:06
@lucaluca87 píše:
Já s jinými fusaky nemám zkušenost, protože jsem chtěla, jako většina maminek, odepínací spodní díl, už kůli botičkám a velikosti fusaku do korbičky nebo autosedačky. U Gessleinu to nejde, takže jsem o něm ani neuvažovala. Psala jsem pouze o těchto dvou a mě osobně vyhovuje Aesthetic. A taky jsem teda měla zkušenost s fusakem na rozepínání uprostřed a moc jsem z toho nadšená nebyla. když bylo tepleji, nedalo se to rozepnout a ohrnout, jen rozevřít a stejně to nedrželo od sebe. Ale samozřejmě každému sedí něco jiného.

Ja malou do fusaku davam bez boticek, to blato a spinu ve fusaku by nesnesla :) ¨Mne jde jen o maximum za me penize. Tot vse. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucaluca87
22.2.13 12:19

Ještě se Vás zeptám…jak jste to myslela s tou kapuckou, že dceři vadí pod/za hlavou…syn ji má teda nad hlavou, pod hlavu mu ten zip nedávám. Zip nerozepínám a kapucu jako u Emitexu kamarádka nevyužívá, protože teď se vyrábí vše s kapucí…mikina s kapucí, bunda na to s kapucí a ještě pokaždé dávám čepičku, tak nevidím důvod, proč by měla být ještě další kapuca na fusaku. Nebydlim teda v horách a pokud je víc jak -10 tak ani ven nechodíme. Pokud spinká jak v korbě nebo ve sporťáku, tak leží a to ho tam prostě neofoukne a pokud ve sporťáčku sedí, tak má kapuci a ještě čepici, takže na hlavičku mu určitě netáhne. Ta kapuca je udělaná tak, aby to bylo estetický a aby neměl další huňatou vrstvu kolem hlavy jako u Emitexu. To je můj názor.
A pokud se jedná o blato…odepnu spodní díl a boty jsou venku…někdy dám ještě nánožník, když je teda hodně zima, ale stejně nechápu, jak jí ty boty sundáváte. Třeba se poučím…přece do kočáru ji neposadíte, to by byl fusak stejně špinavý. Takže ji musíte držet na rukách a ve vzduchu boty sundávat. Jenže to budete špinavá zase vy a my teda nemáme špinavý jen boty, ale i gatě a někdy i rukávy, když se mu někde něco zalíbí, nebo spande. Já to všechno očistím třeba vlhčeným ubrouskem a pak ho dám do fusaku, ten spodní díl se dá jen otřít a je to čisté (já mám teda tmavěhnedou barvu, tak na té není nic moc vidět) a pokud je hodně zašvihanej, tak ten díl prostě odepnu…takže takhle to dělám já, ale samozřejmě je to věc vkusu a názoru. Já jsem s ním spokojená a když ho vyperu a to jen jednou za čas, tak je prostě pořád nadýchaný.

• Citovat
  • Upravit
2770
22.2.13 13:38

Nechapu co na te kapuce je estetickeho. Kdyz je rozepla tak to jsou to dva ne moc pohledne podivne kusy latky, ktere padaji dolu, a vubec vypadaji divne a hodne osklive. Ja popravde asi tu estetiku nedocenim, nevim, u mne prioritou je funkcnost.
Boty: Malou vermu na klin sundam boty a sup do kocarku. Nanoznik mam taky, ale i pres to do kocarku, tedy fusaku v botach nejde. Nevim jak to dcera dela, ale spinavou ma jen podrazku u bot. Kalhoty nikdy. To by snad musela do toho blata vlezt, a to ji nenecham. Kdyz uz je tepleji tak pouzivam emitex 2v1, to uz chodime na hriste kde dcera se uspini, a ten fakt jen vyklepu, a i caste prani mu nevadi, coz zimnimu rozhodne ano.
U emitexu to reseni kolem hlavy se mi velmi zamluva. Chodim s malou ven i kdyz je pod -10, a krasne se to da stahnout kolem hlavy. A ze vypada hunate? To tedy vubec.
Bojuju jen se zipy. U Aesthetichu jsou krasne, ale kdyz se mala v nem moc vrti rozjedou se. A Emitexu naopak, zip jde tezce, ale zas nerozepne se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucaluca87
22.2.13 14:04

Tak tady v té diskuzi je přesně vidět, že každé mamince sedí něco jiného. Já když je mokro a blato na lavičky nesedám, že jsou mokré a většinou se po nich ještě někdo projde, tak jsou špinavé, takže bych si určitě nesedla, abych mu mohla sundat boty. Moje dítě rádo stoupne do kaluže nebo do blata a mě to nevadí, protože je to dítě, oblečení se dá vyprat a než aby se mnou šel za ruku poslušně, tak ho nechám, za ten jeho úsměv a zábavu mi to stojí…když vám vyhovuje kapuce na zadělání, tak vám prostě vyhovuje. Mě zase štvou všechny ty vrstvy, které má na hlavě a nám teda čepice a kapuce od kombinézky stačí a já tu kapuci opravdu nerozepínám, nevím, k čemu by to bylo…u mého fusaku se zipy nerozjíždí, asi záleží kus od kusu…ale tohle by bylo asi na reklamaci, pokud se vám rozjíždí…Když je tepleji, máme teplejší deku a ten nánožník a úplně to stačí, nikdy mu nebyla zima…taky každé dítě je jiné, já když si ho dám na klín, tak mě prostě těma podrážkama nechtěně dokope, nebo se jen otře a mám špinavé kalhoty…pro mě bylo i příjemné vybrat si z různých barev a materiálu, fleece se mi prostě nezamlouvá, mám bundu uvnitř s fleecem a příšerně se v ní potim. Mám ráda, když mám na výběr a mikroplyš bych prostě neměnila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4