Fusak Aesthetic

Máte zkušenost s Aesthetic 3v1 Sport mix zimní fusak do kočárku?

Přidejte zkušenost s Aesthetic 3v1 Spo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
22.2.13 14:28

Neviem či sa môžem zapojiť do vašej kapuckovej dikusie :-) U nas bol aesthetic doma len chvíľku lebo som vybrala kapucku s kožušinkou a malá to vôbec nechcela, ale musím povedať že mňa tá kapucka tiež štvala ako @Oksi_B :nevim: Rozopnutá bola odveci a zapnutá hlavne ak je dieťa už väčšie tak skôr zavadzá podľa mňa. Inak je to škoda lebo fusak bol taký „muckavý“ materiál na jednotku úplne super, výber farieb úžasný ale musím povedať že presne kvôli tej kapucke som ho potom už druhý krát neobjednala. Škoda. Možno by mohli zvážiť na výber aj variant bez kapucky lebo ako píše tuším lucaluca87 aj mna už to veľké množstvo kapuciek nad hlavou dieťatka štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
22.2.13 14:52

Na lavicky nesedam, ehm, jak se to jen rekne cesky :think:, drepnu si? Asi tak nejak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
22.2.13 15:06

@martuska75 pokud by tam nebyla ta divna kapuca, tak jsem asi taky vice spokojenejsi.
lucaluca87 Jinak neni fleece jako fleece. I zde je ruzna kvalita. Dcera neni v Emitexu zpocena. Pokud clovek nema zkusenost tak tezko muze hodnotit.Mne dcera neokope, aspon zatim? A kdyz jdeme na hriste tak spina uz mi pak nevadi. A to uz i neni takova zima na zimni fusak. A ktery vrstvy? Vzdyt u emitexu se krasne drzi u kocarku, nevytvari vrstvu kolem hlavy, jen za hlavou a neplanda jako kapuca u Aestheticu ktera malou doslova rozciluje. :think:
Nechci si dohadovat, jen dle recenzi zde jsem ocekavala buh vi jakou kvalitu. A prijde mi zcela obycejny a s podivne resenou kapuckou. A taky Aesthetic pujde z domu pryc. Pres veskterou snahu, bohuzel, nejsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucaluca87
22.2.13 15:39

Já se nedohaduju, jen chci říct, že každýmu sedí něco jinýho, tak to prostě je a kůli tomu je taky tolik možností na výběr. :)

• Citovat
  • Upravit
2770
22.2.13 15:44
@lucaluca87 píše:
Já se nedohaduju, jen chci říct, že každýmu sedí něco jinýho, tak to prostě je a kůli tomu je taky tolik možností na výběr. :)

To ja taky ne. A souhlasim ze kazdemu vyhovuje neco jineho. Proto ten trh je tak rozmanity. Treba i negativni recenze( coz nerikam ze moje negativni je, spis rozpacita) bude pro nekoho prinosna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.9.13 07:20

Ahoj maminky. Vybírám zimní fusak a po několika dnech jsem si konečně vybrala Aesthetic CITY 3v1. Chtěla jsem ho hned objednat, ale nevím, jaké vybrat materiály… Můžete mně prosím poradit, jaký je rozdíl mezi vnitřními materiály (Klasic/MIKROFLEECE/MICROPLYŠ) a vnějšími (se strukturou/hladký povrch)? Hlavně u těch vnějších materiálů, mám strach, jestli nebudou míz vliv na funkčnost. Dále bych se chtěla zeptat zkušenějších maminek, jestli se dá v praxi přečkat celou zimu v jednom fusaku a jestli bych ho mohla používat už teď (u nás je teď přes den 10 stupňů), nebo jestli by byl moc teplý. Předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
19.9.13 07:56
@vasa13 píše:
Ahoj maminky. Vybírám zimní fusak a po několika dnech jsem si konečně vybrala Aesthetic CITY 3v1. Chtěla jsem ho hned objednat, ale nevím, jaké vybrat materiály… Můžete mně prosím poradit, jaký je rozdíl mezi vnitřními materiály (Klasic/MIKROFLEECE/MICROPLYŠ) a vnějšími (se strukturou/hladký povrch)? Hlavně u těch vnějších materiálů, mám strach, jestli nebudou míz vliv na funkčnost. Dále bych se chtěla zeptat zkušenějších maminek, jestli se dá v praxi přečkat celou zimu v jednom fusaku a jestli bych ho mohla používat už teď (u nás je teď přes den 10 stupňů), nebo jestli by byl moc teplý. Předem děkuji :)

já ani nevím, jestli mám mikrofleece, nebo microplyš a řekla bych, že to bude dost podobné. Jinak ten vršek, to vůbec netuším, já tam žádný strukturovaný povrch nemůžu najít :think: To je ta výšivka navrchu u těch Exclusive? Zkus sem hodit na to odkaz, já ti to omrknu. Mám s tou značkou dost zkušeností. Máme ten vyšívaný a je fakt super. Jak jsem viděla tuhle diskusi a vzpomněla si na něj, už se těším na zimu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.9.13 08:42

Nene, výšivka to není. Když jsem chtěla objednat, postupně jsem se proklikávala : fusaky-3v1-a pak vpravo dole se dá vybrat vnitřní a vnější povrch, ale u toho vnějšího není napsáno, jakej je rozdíl… Nevím proč, ale nemůžu sem vložit odkaz, hlasí to u ukládaní příspěvku chybu… A myslíš, že bych s ním mohla vyjet už teď? Včera byl taková zima, že mně osobně byla v podzimní bundě a mikině zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
19.9.13 09:37
@vasa13 píše:
Nene, výšivka to není. Když jsem chtěla objednat, postupně jsem se proklikávala : fusaky-3v1-a pak vpravo dole se dá vybrat vnitřní a vnější povrch, ale u toho vnějšího není napsáno, jakej je rozdíl… Nevím proč, ale nemůžu sem vložit odkaz, hlasí to u ukládaní příspěvku chybu… A myslíš, že bych s ním mohla vyjet už teď? Včera byl taková zima, že mně osobně byla v podzimní bundě a mikině zima…

Aha! Už jsem to našla :mrgreen: Když si to zvětšíš, tak je vidět rozdíl. Ten strukturovaný je takový hrubší. Píšou tam tohle:
se strukturou: jemně vytkaná látka dodává výrobku sportovní vzhled, materiál je měkký a lehký.

• hladký povrch: matný hladký povrch dodává výrobku elegantní nadčasový vzhled, materiál je pevný a zároveň podajný.

Na funkci to nebude mít vliv.
Teď bych ho asi ještě nedávala, připadá mi na něj ještě teplo, on je dost huňatý. Já budu dávat asi na teď Lodger fleesový a jen zakryju nožičky a až budou tak pod 5 stupňů, asi vytáhnu tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.9.13 09:41

@Antonie Bolavá Děkuji moc! :hug: Nemohla jsem to najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
19.9.13 09:46
@vasa13 píše:
@Antonie Bolavá Děkuji moc! :hug: Nemohla jsem to najít :lol:

není zač, já už se tam vyznám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fikulenka_nepříhl.
21.9.13 22:51

Zrovna tento týden jsem objednávala a s paní to konzultovala po telefonu. Vzala jsem mikroplyš, prý je nepříjemnější z nabízených materiálů. Rozdíl mezi tím s výšivkou a bez je ten, že ten s výšivkou má právě díky výšivce ještě jednu vrstvu vatelínu navíc oproti tomu bez, takže je o něco málo teplejší.

• Citovat
  • Upravit
136
30.9.16 13:56

PRosím, nějaké aktuální zkušenosti? Aesthetic mi přijde teplejší a příjemnější na omak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí