Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Aesthetic 3v1 Sport mix zimní fusak do kočárku?
Přidejte zkušenost s Aesthetic 3v1 Spo...Také jsem si četla zde rady a doporučení…a
Mám taky 3v1 Combi a už bych ho nepořídila.
Po vyprání ztratil barvu ( prala jsem dle návodu ) a má na sobě bílé reflexní pásky - ty chytly barvu fusaku ( tmavěmodrý ). ![]()
Jde sice namontovat do autosedačky i sporťáku, ale to jde i plno dalších. Myslela jsem, že zkrácená verze mi vydží déle, ale už v 5-ti mněsících jsem musela nandat prodloužení. ![]()
Naopak jsem v akci koupila fusak Tchibo za 250,–, ale normálně stojí cca 500,– Kč ( což proti 1500,– za Aesthetic je fakt rozdíl ) a je fakt výbornej.
Sice nemá odepínací spodek, ale to využiješ opravdu jen zkraje, takže by mi to normálně ani nevadilo.
Malý je tam pěkně schovaný, je jak ve spacáku, kouká mu jen obličej, takže nepoužíváme vůbec zimní kombinézy.
Má také dírky pro protahnutí pásů na autosedačcce a sporťáku. A má pěkné uchycení na autosedačku či sporťák, takže neklouže - docela dost lidí s mimčama mi to obdivuje.
Opravdu v ceně není kvalita, tekže rozmýšlej… ![]()
Lenka512 píše:
Také jsem si četla zde rady a doporučení…aMám taky 3v1 Combi a už bych ho nepořídila.
Po vyprání ztratil barvu ( prala jsem dle návodu ) a má na sobě bílé reflexní pásky - ty chytly barvu fusaku ( tmavěmodrý ).
Jde sice namontovat do autosedačky i sporťáku, ale to jde i plno dalších. Myslela jsem, že zkrácená verze mi vydží déle, ale už v 5-ti mněsících jsem musela nandat prodloužení.Naopak jsem v akci koupila fusak Tchibo za 250,–, ale normálně stojí cca 500,– Kč ( což proti 1500,– za Aesthetic je fakt rozdíl ) a je fakt výbornej.
Opravdu v ceně není kvalita, tekže rozmýšlej…Sice nemá odepínací spodek, ale to využiješ opravdu jen zkraje, takže by mi to normálně ani nevadilo.
Malý je tam pěkně schovaný, je jak ve spacáku, kouká mu jen obličej, takže nepoužíváme vůbec zimní kombinézy.
Má také dírky pro protahnutí pásů na autosedačcce a sporťáku. A má pěkné uchycení na autosedačku či sporťák, takže neklouže - docela dost lidí s mimčama mi to obdivuje.
A mas urcite od Aestheticu? Combi ma Emitex, Aesth. ma Sport. Ja mam Aesthetic, vozim v nem uz treti dite a poznat to na nem neni. Jsem dost prekvapena, kupovala jsem ho jako novinku na podzim 2003 ![]()
Od Tchiba mam taky, ted pro druhy dite a tolik bohuzel nedrzi
Ale ta cena je fajn. Jen do autosedacky je docela dlouhy. Je delany spis na golfky…i kdyz se da pouzit do vsech typu kocaru, na golfky tam ma specialni uchyt, aby nesjizdel (ale uplne vychytany to neni). Dalsi minus je flis po celem vnitrku, takze chodici deti to bud zaprasi, nebo se to musi resit jinak. Kupovala jsem ho primo do golfek, abych porad neprehazovala Aesthetic a nelituju, jako jediny fusak bych ho ale nekoupila ![]()
asha píše:Lenka512 píše:
Také jsem si četla zde rady a doporučení…aMám taky 3v1 Combi a už bych ho nepořídila.
Po vyprání ztratil barvu ( prala jsem dle návodu ) a má na sobě bílé reflexní pásky - ty chytly barvu fusaku ( tmavěmodrý ).
Jde sice namontovat do autosedačky i sporťáku, ale to jde i plno dalších. Myslela jsem, že zkrácená verze mi vydží déle, ale už v 5-ti mněsících jsem musela nandat prodloužení.Naopak jsem v akci koupila fusak Tchibo za 250,–, ale normálně stojí cca 500,– Kč ( což proti 1500,– za Aesthetic je fakt rozdíl ) a je fakt výbornej.
Opravdu v ceně není kvalita, tekže rozmýšlej…Sice nemá odepínací spodek, ale to využiješ opravdu jen zkraje, takže by mi to normálně ani nevadilo.
Má také dírky pro protahnutí pásů na autosedačcce a sporťáku. A má pěkné uchycení na autosedačku či sporťák, takže neklouže - docela dost lidí s mimčama mi to obdivuje.A mas urcite od Aestheticu? Combi ma Emitex, Aesth. ma Sport. Ja mam Aesthetic, vozim v nem uz treti dite a poznat to na nem neni. Jsem dost prekvapena, kupovala jsem ho jako novinku na podzim 2003
Od Tchiba mam taky, ted pro druhy dite a tolik bohuzel nedrziAle ta cena je fajn. Jen do autosedacky je docela dlouhy. Je delany spis na golfky…i kdyz se da pouzit do vsech typu kocaru, na golfky tam ma specialni uchyt, aby nesjizdel (ale uplne vychytany to neni). Dalsi minus je flis po celem vnitrku, takze chodici deti to bud zaprasi, nebo se to musi resit jinak. Kupovala jsem ho primo do golfek, abych porad neprehazovala Aesthetic a nelituju, jako jediny fusak bych ho ale nekoupila
Asi jsem použila špatná název…opravdu je to Aesthetic s tím připínacím dílem…díky.
Souhlasím, že flis je po celé délce,ale pro ležící mimino je OK a pro neležící, se to řeší jinak ![]()
zuzuna píše:
Ahoj,
tento mesiac cakame mimino a mne doslo, ze k autosedacke MaxiCosi Cabriofix nemam ziaden fusak. Myslite, ze Aesthetic 3v1 tam bude pasovat? V akych sedackach ho mate vy? Maju vsetky sedacky tie popruhy v rovnakych vyskach?
diky
U prvního dítěte mě neustálé přehazování fusaku z kočárku do autosedačky tak štvalo, že na další dítě jsem si raději pořídila i fusak do autosedačky, konkrétně od MaxiCosi. Je to super věc, a hlavně vydržel malé opravdu až dokud jsem jí nekoupila autosedačku té další třídy.
Ahoj.Měla jsem fusak AESTHETIC a byla jsem spokojená.Mají velkou možnost barevných kombinací.Ahoj
Používali jste zimní fusak samostatně, nebo jste dokupovali i ten letní a používali současně?
http://www.aesthetic.cz/?…
http://www.aesthetic.cz/?…
Ahoj holky,
chtěla bych si pořídit fusak od Aestheticu 3v1, ale řeším, jaký typ mám zvolit?
KLASIK
KLASIK MIKRO
SOFT
MIKROPLYŠ
Poradíte mi?
A jak se to pak řeší, když malá bude příští rok již chodit, chtěla jsem světlý vnitřek, ale to bude pořád zamazaný, ne?
mám objednaný mikroplyš (má dorazit do 14ti dnů). Mám z tohoto materiálu deku a je na omak velmi příjemná.
Jak bude malý chodit tak pak pořídím na boty něco jako toto
http://www.oknakup.cz/detail.php?…
http://www.andilkove.cz/…boticky.html
Taky jsem si už objednala a mikroplyš
..
Nakonec asi nebude potřeba ty návleky, ptž ten spodní díl, který se na miminko odepíná tak nemá tu mikroplyšovou vrstvu, je ze vnitř stejný jako zvenku, takže se nezamaže ![]()
Mikroplyš dorazil a je moc hezký.
Do kterého měsíce miminka jste využili zkrácenou verzi?
Holky ahoj! Koupila jsem tenhle fusak, ale použitý, což byla asi chyba
Paní psala, že je po jednom dítěti, přišel krásný, voňavý, ale na štítku je vidět, že je hodně sepraný
Mám pocit, že bude špatně hřát. Včera (7stupňů) měl malý na sobě bodyčko, štramplíky, rifle, na bodyčku ještě triko s dlouhým rukávem a hrubou podzimní bundu. A teda ten fusak ve sporťáku a ručky měl studené!!! Já to nechápu, jsem zklamaná, chtěla jsem ušetřit, ale raději jsem mohla koupit nový.. Co vy říkáte? Ztratí se praním hřejivost??? Díky A to ještě nejsou mrazy a sníh! tak to nechápu ![]()
Ahojte, napriek tomu, že som o tejto českej značke veľa doteraz nepočula, rozhodla som sa tento fusak objednať
Tak dúfam že si nebudem trieskať hlavu
![]()
@martuska75
Je úúúžasný.. Po jednom děcku není ani poznat, že by mu něco bylo..pořád měkoučký, nadýchaný, teploučký, hřejivý.. Praktický jako malý do korby i v prodlouženém plném stavu do sporťáku.. Určitě jsi neudělala chybu ![]()
Uzily ho vsechny tri deti a porad vypada skvele! Takze chybu jsi urcite neudelala ![]()