Fusak Aesthetic

Máte zkušenost s Aesthetic 3v1 Sport mix zimní fusak do kočárku?

Přidejte zkušenost s Aesthetic 3v1 Spo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
27.9.12 19:55

@lekarnicka28 @asha díky, trochu ste ma ukludnili. Nie sú teda práve najlacnejšie :-( tak dúfam, že budeme spokojné, lebo inak ma asi vykotí :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.9.12 20:11

@martuska75 No moc nechapu…patri k nejlepsim fusakum. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.9.12 08:30

@asha budem rada :-) ešte som ani jeden na živo nevidela :-) Ale podľa netu sa mi zdal fajn :-) veľmi sa mi páči, tak teraz dúfam, že bude aj teplučký a praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.10.12 15:24

@asha tak moje obavy sa naplnili :-( Práve prišiel. Je fakt nádherný, mäkučký, zdá sa že aj teplučký bude, ale bohužial som vybrala tú limitku s kožušinkou a malá ju okolo tváre neznesie :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.10.12 17:06

No ale to nemusíš zoufat u aesthetic mají pochopení, určitě není problém ho vyměnit. Já mám ten vyšívaný vrch a jsem nadmíru spokojená, k tomu jsem si pořídlila ten rukávník s kožešinou a je to náramný komplet.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.10.12 17:16

@ROSINA vidíš to ma nenapadlo vymeniť ho za iný. Alebo možno by vedeli z neho odsnažiť nejako tú kožušinku. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.10.12 17:17

@ROSINA ale ten tvoj je tiež parádny :potlesk: Ten ružový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.10.12 09:51

Já jsem švagrové pořizovala jako dárek fusak o Aesthetic vyšívaný Exklusive šedo- růžový a byl nádherný. Sama jsem používala pro kluky ty nevyšívané a byly super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.10.12 10:11

Růžový nemám, uvažovala jsem o něm. Viděla jsm ho a byl nádherný, ale s ohledem na manžele jsem musela bohužel zvolit něco decentnějšího. Vyhrál černo-smetanový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.10.12 10:51

@ROSINA :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
Aj ja pozerám nejakú viac klasiku, aj ked tem ružový vyzerá parádne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.10.12 11:00

No baby, zdá sa teda, že ten náš pôjde z domu. Našťastie boli fakt zlatý a pochopili to. Neviem či to ešte risknem vybrať podľa netu, no uvidíme :-) Pre nás ten chlpatý určite nie je. Inak škoda lebo podľa fotiek som mala pocit, že tá kožušinka je len z vrchu - akoby nad tou kapuckou, ale je našita vlatne na konci kapucky takže ju šteklila okolo tváričky. Čo sa týka ostatných vlastností určite je parádny, makúčky a krásny :potlesk: :potlesk: :potlesk: Pre nás by možno nebolo od veci keby bol trošičku dlhší, lebo napriek tomu že mu píšu 105cm tak je to určite merané z vonku a ked je rozopnutá kapucka :think: Ja som z vnútra a pri zapnutej kapucke namerala max 95cm A kedže malá má za chvíľku 2 roky už sa mi zdal na zimu LTT. Ale možno to robila trochu aj tá kožušinka ža sa mi od kapucky malá odťahovala tak jej bol tak „nafest“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.10.12 11:09

Holky, na Aesthetic dělám od loňska reklamu, kudy chodím, až to vypadá, že jsem jejich zaměstnanec..:
Loni jsem si u nich objednala ten 3v1, nebo jak se jmenuje, drahý jak svině, ale namixovala jsem si barvičky a čekala, a čekala… Asi po dvou měsících mi místo bílo tyrkysového přišlo něco jako zapraná špína s tyrkysem 8o :cert: Tak jsem tam volala, zda je to skutečně ta barva, co jsem si na netu jako bílou vybrala a paní mi vysvětlila, že na netu ty barvy mohou zkreslovat, že je to ona, ale ať ho obratem pošlu zpět, že mi ho přešijí 8o 8o 8o a ještě mi poradila mezi jinými barvami a když zjistila termín porodu, slíbila, že to stihnou..
Za pár týdnů dorazil černo tyrkysový a já se už nemůžu dočkat, až do něj letos prcka zase budu vkládat.. Nejen, že je překrásný, ale je extrémně teplý - rodila jsem v půlce ledna ve Vrchlabí, v těch největších mrazech.. A zimní kombinézu jsem mimi dala jen při odjezdu z porodky, pak už mi stačila jen lehká fleece kombinézka a i tak se ve fusaku občas přehříval 8o
Pere se skvěle, nijak se nesepírá, s nástavcem vydrží ještě pár let.. No a já budu mít opět v lednu druhé mimi, takže čekám na říjnovou výplatu, abych mohla objednat druhý fusak :palec:
A tímto znovu děkuji Aestheticu, že v ČR tak výjimečně prozákaznická firma existuje :kytka: :*

• Citovat
  • Upravit
6726
2.10.12 15:26

@Amber_1977 a proč si zvolila právě Aesthetic? já váhám mezi tímhle a Emitexem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.10.12 15:54

@zolycka Radši se neptej - všimla jsem si, že nejvíc maminek kupuje Emitex a Aesthetic, tak jsem mrkla na Emitex, nějak vyloženě mě neuchvátil, no a Aesthetic mě naopak dostal - takže jsem si nakombinovala barvičky, zapsala si to na papírek, abych dodržela stejnou barvu i u ostatních věcí, a objednala fusak, plyma, flaušovosaténovou deku, rychlozavinku a vložku do autosedačky - celá jedna výplata v pr.. - no, klasická prvorodička :mrgreen: :oops:
Plyma jsem samozřejmě nikdy nepoužila, rychlozavinka díky své velikosti taky hnije ve skříni, za to deku a spacák si nemůžu vynachválit a jsem za ně ráda - a teď je budu objednávat i pro druhého miláčka.

• Citovat
  • Upravit
29730
3.10.12 10:28

Ja to srovnavala v porodnici s jednou pani, ta mela Emitex (nehlede na to, ze obslehli Aesthetic :mrgreen: ), tak ta hlavni cast bez prodluzovaku byla o neco kratsi nez u Aestheticu. Ale je to par let, treba uz maji rozmery jiny. :nevim:
Kazdopadne mne vydrzel na tri deti a ted ho jeste strelim, neni to na nem videt :palec:
Kupovala jsem ho na prvniho, vybrala jsem si barvy i matros, tenkrat se delal i z pevnejsiho sustaku, takze nepromokne…brala jsem od nich i rychlozavinovacku, ctvercovou bez kapucky a tu ted ma holka na hrani, jako deka do kocaru uz bohuzel doslouzila :) Jeste od nich mam podzimni fusak, barvy jsem si byla vybrat primo u nich, radila jsem se tam snad hodinu. Proste super servis a super vyrobky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí