Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Aesthetic 3v1 Sport mix zimní fusak do kočárku?
Přidejte zkušenost s Aesthetic 3v1 Spo...@lekarnicka28 @asha díky, trochu ste ma ukludnili. Nie sú teda práve najlacnejšie
tak dúfam, že budeme spokojné, lebo inak ma asi vykotí
![]()
@asha budem rada
ešte som ani jeden na živo nevidela
Ale podľa netu sa mi zdal fajn
veľmi sa mi páči, tak teraz dúfam, že bude aj teplučký a praktický.
@asha tak moje obavy sa naplnili
Práve prišiel. Je fakt nádherný, mäkučký, zdá sa že aj teplučký bude, ale bohužial som vybrala tú limitku s kožušinkou a malá ju okolo tváre neznesie
![]()
No ale to nemusíš zoufat u aesthetic mají pochopení, určitě není problém ho vyměnit. Já mám ten vyšívaný vrch a jsem nadmíru spokojená, k tomu jsem si pořídlila ten rukávník s kožešinou a je to náramný komplet.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@ROSINA vidíš to ma nenapadlo vymeniť ho za iný. Alebo možno by vedeli z neho odsnažiť nejako tú kožušinku.
![]()
Já jsem švagrové pořizovala jako dárek fusak o Aesthetic vyšívaný Exklusive šedo- růžový a byl nádherný. Sama jsem používala pro kluky ty nevyšívané a byly super. ![]()
Růžový nemám, uvažovala jsem o něm. Viděla jsm ho a byl nádherný, ale s ohledem na manžele jsem musela bohužel zvolit něco decentnějšího. Vyhrál černo-smetanový.
@ROSINA
![]()
Aj ja pozerám nejakú viac klasiku, aj ked tem ružový vyzerá parádne.
No baby, zdá sa teda, že ten náš pôjde z domu. Našťastie boli fakt zlatý a pochopili to. Neviem či to ešte risknem vybrať podľa netu, no uvidíme
Pre nás ten chlpatý určite nie je. Inak škoda lebo podľa fotiek som mala pocit, že tá kožušinka je len z vrchu - akoby nad tou kapuckou, ale je našita vlatne na konci kapucky takže ju šteklila okolo tváričky. Čo sa týka ostatných vlastností určite je parádny, makúčky a krásny
Pre nás by možno nebolo od veci keby bol trošičku dlhší, lebo napriek tomu že mu píšu 105cm tak je to určite merané z vonku a ked je rozopnutá kapucka
Ja som z vnútra a pri zapnutej kapucke namerala max 95cm A kedže malá má za chvíľku 2 roky už sa mi zdal na zimu LTT. Ale možno to robila trochu aj tá kožušinka ža sa mi od kapucky malá odťahovala tak jej bol tak „nafest“. ![]()
Holky, na Aesthetic dělám od loňska reklamu, kudy chodím, až to vypadá, že jsem jejich zaměstnanec..:
Loni jsem si u nich objednala ten 3v1, nebo jak se jmenuje, drahý jak svině, ale namixovala jsem si barvičky a čekala, a čekala… Asi po dvou měsících mi místo bílo tyrkysového přišlo něco jako zapraná špína s tyrkysem
Tak jsem tam volala, zda je to skutečně ta barva, co jsem si na netu jako bílou vybrala a paní mi vysvětlila, že na netu ty barvy mohou zkreslovat, že je to ona, ale ať ho obratem pošlu zpět, že mi ho přešijí
a ještě mi poradila mezi jinými barvami a když zjistila termín porodu, slíbila, že to stihnou..
Za pár týdnů dorazil černo tyrkysový a já se už nemůžu dočkat, až do něj letos prcka zase budu vkládat.. Nejen, že je překrásný, ale je extrémně teplý - rodila jsem v půlce ledna ve Vrchlabí, v těch největších mrazech.. A zimní kombinézu jsem mimi dala jen při odjezdu z porodky, pak už mi stačila jen lehká fleece kombinézka a i tak se ve fusaku občas přehříval ![]()
Pere se skvěle, nijak se nesepírá, s nástavcem vydrží ještě pár let.. No a já budu mít opět v lednu druhé mimi, takže čekám na říjnovou výplatu, abych mohla objednat druhý fusak ![]()
A tímto znovu děkuji Aestheticu, že v ČR tak výjimečně prozákaznická firma existuje
![]()
@Amber_1977 a proč si zvolila právě Aesthetic? já váhám mezi tímhle a Emitexem…
@zolycka Radši se neptej - všimla jsem si, že nejvíc maminek kupuje Emitex a Aesthetic, tak jsem mrkla na Emitex, nějak vyloženě mě neuchvátil, no a Aesthetic mě naopak dostal - takže jsem si nakombinovala barvičky, zapsala si to na papírek, abych dodržela stejnou barvu i u ostatních věcí, a objednala fusak, plyma, flaušovosaténovou deku, rychlozavinku a vložku do autosedačky - celá jedna výplata v pr.. - no, klasická prvorodička
![]()
Plyma jsem samozřejmě nikdy nepoužila, rychlozavinka díky své velikosti taky hnije ve skříni, za to deku a spacák si nemůžu vynachválit a jsem za ně ráda - a teď je budu objednávat i pro druhého miláčka.
Ja to srovnavala v porodnici s jednou pani, ta mela Emitex (nehlede na to, ze obslehli Aesthetic
), tak ta hlavni cast bez prodluzovaku byla o neco kratsi nez u Aestheticu. Ale je to par let, treba uz maji rozmery jiny. ![]()
Kazdopadne mne vydrzel na tri deti a ted ho jeste strelim, neni to na nem videt ![]()
Kupovala jsem ho na prvniho, vybrala jsem si barvy i matros, tenkrat se delal i z pevnejsiho sustaku, takze nepromokne…brala jsem od nich i rychlozavinovacku, ctvercovou bez kapucky a tu ted ma holka na hrani, jako deka do kocaru uz bohuzel doslouzila
Jeste od nich mam podzimni fusak, barvy jsem si byla vybrat primo u nich, radila jsem se tam snad hodinu. Proste super servis a super vyrobky ![]()