Postýlka Sniglar Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
78
9.6.10 10:30

Postýlka Sniglar(Ikea)

Máte někdo dětskou postýlku Sniglar z Ikei?Asi to nebude to pravé ořechové,kvalita nejspíš odpovídá ceně,že? :think: Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
9.6.10 11:01

Ahoj!

Máme doma a nemáme s ní žádný problém. My jsme chtěli nějakou nelakovanou, tak jsme ji koupili.
Je sice úplně obyčejná, tzn. že nemá posuvné bočnice ani vyndávací šprušle, ale nám stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
9.6.10 12:59

Řekla bych, že právě naopak… sice je naprosto jednoduchá, jak píše žížalka, ale je z tvrdého dřeva a velice slušně zpracovaná… kdybysme nechtěli bílou postýlku, tak do ní jdeme, takhle jsme vybrali gulivera, taky ikea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
9.6.10 14:13

Mám dvě, ale děti jsou zatím moc malé na to, aby ji nějak dokázaly ničit, takže vlastní zkušenost s odolností nemám :)
Než jsem je koupila, přečetla jsem mraky diskusí a skoro všichni si ji pochvalovali, že vydrží.
Od pohledu ale rozhodně fórově nevypadá, a je to bukové dřevo. Mně osobně se moc líbí, právě proto, že je taková obyčejná, jednoduchá, nenalakovaná, přírodní. Zkus si jí prohlédnout v obchodě a zacloumat si s ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
9.6.10 17:00

Postýlku jsme měli cca 4 roky pro 2 děti a byla bezvadná. My jí kupovali právě pro její jednoduchost, vyšperkuješ si jí doplnkama a já osobně nesnáším vyřezávaný a s obloučkama apod. Nabarvit si jí taky můžeš jak chceš. Ještě jsme jí jako zcela nezníčenou a nerozvrzanou prodali a těm lidem taky skvěle slouží.

• Citovat
  • Upravit
78
9.6.10 17:50

Moc vám všem děkuji za info,taky se mi právě líbí víc ty jednoduché a ta cena je opravdu přitažlivá :lol: bála jsem se aby se za chvilku nerozpadla,tak jsem ráda za odpovědi a asi do ní půjdu,hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.6.10 15:14

Mám dotaz, nevadilo vám u téhle postýlky, že nemá vyndavací šprušle, nebo stahovací bok? nepřelézalo vám dítě, když bylo větší?
 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.6.10 15:32

Mě to teda rozhodně nevadilo, naopak mi to přišlo dost nebezpečný, když jsem viděla, jak se tam malý děti sápou nebo cpou samy ven. Ale to už je spíš o rodičích :roll: . Mě problém dcery vyndat nedělalo.

• Citovat
  • Upravit
1180
10.6.10 16:55

Máme tuto postýlku, koupili jsme ji Julince než se narodila, není „fórová“, je pevná. Chtěla jsem něco přírodního a v jednoduchém designu. To tato postýlka splňuje. Julinka v ní byla do 2 let a po ní ji zdědil Sašík (ten jen dostal novou matraci). Saša má teď rok a půl a postýlka je stále jako nová, drží pevně :nevim: Teď už z ní dokáže Saša vylézt, ale to by zvládl z jakékoliv jiné postýlky (umí to i z cestovní :nevim: ). Ale nezneužívá toho :-D Nikdy jsem nepotřebovala, aby měla vyndávací šprušlě nebo stahovací bok, proč ? Nevím, jak ty dnešní Sniglar, ale ta naše má 3 polohy výšky roštu a toho jsem využila hodně. Takže za mě - nemám jedinou výtku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.12 13:25

Nejnižší poloha roštu

Maminky prosím o info, jaká je výška nejnižší polohy roštu této postýlky a zda někdo zkoušel, jestli je postýlka stabilní jen se třemi bočnicemi a jedna není namontovaná a měli jste ji třeba přiraženou ke své posteli. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
27.11.12 13:38

Bočnice se dá vyndat u http://www.ikea.com/…ts/90115997/
máme jí a je celkem dobrá, až na to že v ní malej nikdy nespal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.12 13:57

No mě můj partner taky říkal, at tu postýlku tak neřeším, že beztak bude malej spát s námi :D díky za typ, vypadá moc dobře.. Nevíš jaká je výška od země když je ten rost uplně na nejnižším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.11.12 14:15

Ahoj, bočnice se dá vyndat, ale místo ní jsme dolu a nahoru dali laťku, mezitím má malá napnuté dva pruhy látky, aby v noci nevypadla, ale zároveň si mohla vylézt sama ven… Jinak když je rošt dole, tak je ve výšce cca 17cm (dítě pak spí výš + výška matrace), když je roště výš, tak je to cca 42cm. Jinak upozorňuju, že postýlka není lakovaná a tudíž mi nepřijde moc vhodná pro menší prcky, kteří jí okusujou… Dcera spí v postýlce cca od 20měs., kdy přelezla svou první šprušlovou postýlku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
19.1.15 21:47

Ahoj holky, kooupila jsem si tuhle Ikea postýlku od paní po dítěti, ale matraci jsem chtěla novou a když jsem jí tam chtěli dát tak nastal problém. Matrace 120×60 se prostě do postýlky nevleze. Je to jen má zkušenost??Moje matrace není Ikea. Je z prodejny s dětským zbožím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
19.1.15 21:52

@Colenne v postylce jsme meli dve ruzne matrace a ani jedna nebyla z Ikea, pasovaly v pohode :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí