Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte někdo dětskou postýlku Sniglar z Ikei?Asi to nebude to pravé ořechové,kvalita nejspíš odpovídá ceně,že?
Martina
Ahoj!
Máme doma a nemáme s ní žádný problém. My jsme chtěli nějakou nelakovanou, tak jsme ji koupili.
Je sice úplně obyčejná, tzn. že nemá posuvné bočnice ani vyndávací šprušle, ale nám stačí.
Řekla bych, že právě naopak… sice je naprosto jednoduchá, jak píše žížalka, ale je z tvrdého dřeva a velice slušně zpracovaná… kdybysme nechtěli bílou postýlku, tak do ní jdeme, takhle jsme vybrali gulivera, taky ikea
Mám dvě, ale děti jsou zatím moc malé na to, aby ji nějak dokázaly ničit, takže vlastní zkušenost s odolností nemám ![]()
Než jsem je koupila, přečetla jsem mraky diskusí a skoro všichni si ji pochvalovali, že vydrží.
Od pohledu ale rozhodně fórově nevypadá, a je to bukové dřevo. Mně osobně se moc líbí, právě proto, že je taková obyčejná, jednoduchá, nenalakovaná, přírodní. Zkus si jí prohlédnout v obchodě a zacloumat si s ní ![]()
Postýlku jsme měli cca 4 roky pro 2 děti a byla bezvadná. My jí kupovali právě pro její jednoduchost, vyšperkuješ si jí doplnkama a já osobně nesnáším vyřezávaný a s obloučkama apod. Nabarvit si jí taky můžeš jak chceš. Ještě jsme jí jako zcela nezníčenou a nerozvrzanou prodali a těm lidem taky skvěle slouží.
Moc vám všem děkuji za info,taky se mi právě líbí víc ty jednoduché a ta cena je opravdu přitažlivá
bála jsem se aby se za chvilku nerozpadla,tak jsem ráda za odpovědi a asi do ní půjdu,hezký den všem ![]()
Mám dotaz, nevadilo vám u téhle postýlky, že nemá vyndavací šprušle, nebo stahovací bok? nepřelézalo vám dítě, když bylo větší?
děkuju
Mě to teda rozhodně nevadilo, naopak mi to přišlo dost nebezpečný, když jsem viděla, jak se tam malý děti sápou nebo cpou samy ven. Ale to už je spíš o rodičích
. Mě problém dcery vyndat nedělalo.
Máme tuto postýlku, koupili jsme ji Julince než se narodila, není „fórová“, je pevná. Chtěla jsem něco přírodního a v jednoduchém designu. To tato postýlka splňuje. Julinka v ní byla do 2 let a po ní ji zdědil Sašík (ten jen dostal novou matraci). Saša má teď rok a půl a postýlka je stále jako nová, drží pevně
Teď už z ní dokáže Saša vylézt, ale to by zvládl z jakékoliv jiné postýlky (umí to i z cestovní
). Ale nezneužívá toho
Nikdy jsem nepotřebovala, aby měla vyndávací šprušlě nebo stahovací bok, proč ? Nevím, jak ty dnešní Sniglar, ale ta naše má 3 polohy výšky roštu a toho jsem využila hodně. Takže za mě - nemám jedinou výtku ![]()
Maminky prosím o info, jaká je výška nejnižší polohy roštu této postýlky a zda někdo zkoušel, jestli je postýlka stabilní jen se třemi bočnicemi a jedna není namontovaná a měli jste ji třeba přiraženou ke své posteli. Děkuji
Bočnice se dá vyndat u http://www.ikea.com/…ts/90115997/
máme jí a je celkem dobrá, až na to že v ní malej nikdy nespal.
No mě můj partner taky říkal, at tu postýlku tak neřeším, že beztak bude malej spát s námi
díky za typ, vypadá moc dobře.. Nevíš jaká je výška od země když je ten rost uplně na nejnižším?
Ahoj, bočnice se dá vyndat, ale místo ní jsme dolu a nahoru dali laťku, mezitím má malá napnuté dva pruhy látky, aby v noci nevypadla, ale zároveň si mohla vylézt sama ven… Jinak když je rošt dole, tak je ve výšce cca 17cm (dítě pak spí výš + výška matrace), když je roště výš, tak je to cca 42cm. Jinak upozorňuju, že postýlka není lakovaná a tudíž mi nepřijde moc vhodná pro menší prcky, kteří jí okusujou… Dcera spí v postýlce cca od 20měs., kdy přelezla svou první šprušlovou postýlku…
Ahoj holky, kooupila jsem si tuhle Ikea postýlku od paní po dítěti, ale matraci jsem chtěla novou a když jsem jí tam chtěli dát tak nastal problém. Matrace 120×60 se prostě do postýlky nevleze. Je to jen má zkušenost??Moje matrace není Ikea. Je z prodejny s dětským zbožím.
@Colenne v postylce jsme meli dve ruzne matrace a ani jedna nebyla z Ikea, pasovaly v pohode ![]()