Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@kokomo píše:
@Colenne v postylce jsme meli dve ruzne matrace a ani jedna nebyla z Ikea, pasovaly v pohode
a museli jste ji tam dávat jako silou??? Matraci mám Scarlet 120×60×8
@Colenne to uz si nepamatuju, ale myslim, ze matraci mame tu samou. A zmerili jste matraci i postylku?
@kokomo píše:
@Colenne to uz si nepamatuju, ale myslim, ze matraci mame tu samou. A zmerili jste matraci i postylku?
jj matrace odpovídá uvedeným rozměrům, postýlka má rozměr vnitřní 113×56 (je to starší typ, mi bylo řečeno) Paní který mi ji prodala tomu taky nerozumí..
@Colenne hmm, tak tu matraci oriznete, nic jineho vam asi nezbyva. My mame tu postylku taky starsi - odhadem tak 6 let, ale rvat jsme tam tu matraci tedy nemuseli - tohle je celkem velky rozdil..
Ahoj, mám taky tuhle postylku a matraci z obchodu s dětským zbožím a pasuje.
Ahoj, přemýšlím o této postýlce. Dle diskuzí je kvalitní. Nejde u ní ovšem sundat bočnice, má někdo zkušenost že jí sundal? děkuji
My tuto postýlku máme už 5 let. Te´d ji využívá druhé dítko a max. spokojenost.
Manžel říkal, že bočnice sundat nejde, musela by se tam dát nějaká jiná výztuž neb na té bočnici drží ta spodní deska.
My to teda nikdy nepotřebovali. Do dvou let byli prcci v postýlce, pak šli do velké postele. Na válení máme dětský gauč a matraci na zemi.
Obnovuji a chci se zeptat: taky půjdeme asi do této nejjednodušší a chci se zeptat, opravdu tedy se nedá postavit bez té jedné bočnice - že bych si ji přirazila k posteli? jak píše @ewajs, na bočnici tedy drží ta spodní deska, takže to vůbec nejde? a v jaké výšce od země je prosím dolní a horní poloha vč. matrace? ta dolní je zhruba ve výšce normální postele? díky moc
@kittysha to spíš ta horní je ve výšce postele, dolní je u země. Ale my si navrtali víc poloh.
Zda jde oddělat bočnice nevím, teď se tam uspávají děcka tak se ani nepodívám